![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk,Gençlik ve Bahar...
Dinle sevgili tan yeri ağarırken uyan aç pencereni Seher vakitlerinde kuşların o doyumsuz neşesini Rüzgarında danseden yaprakların hışırtısını Güllerin sedayla uyanıp parfümler sürünüşünü Bahar doğanın,gençlik insanın coşkusu Aşk soğuk bir pınardan akan su şırıltısı Ceylanların gözünde sevda pırıltısı Gençlik ve aşk yaşamın büyük tutkusu Ama her yeni eskir,her çiçek solar bir gün Güz gülleri gibi açmadan harolur duyguların Sonra kara kışı görünür ufukta fani hayatın Her aşk bir diriliştir,ayrılıksa ölümüdür kalplerin Gençlik ve bahar aşk ile bir başka güzel dostlar Gönül her sevgide başka bir tat,lezzet arar Gerçek sevgi aşktır,binde bir insana uğrar Yaşanası bir masaldır,aşk gençlik ve bahar.. Nihat Gülle
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk...
Ezeli sırları ne sen bilirsin ne de ben Bu muammayı ne sen okuyabilirsin ne de ben Perde ardında sen ben dedikodusu var amma... Perde kalktı mı ne sen kalırsın ne de ben Ey dünyanın işinden haberi olmayan sen yoksun Dünya esen yel üstüne kuruldu.. Varlığımız iki yokluk arasındadır Çevrendekilerde hiçdir sen de bir hiçsin Medresede söz vardır tekkede de hal Fakat bu aşk sözden de dışarıdır halden de İster şeriat müftüsü ol ister şehir vaizi Aşk mahkemesine gelindi mi dilsiz kesilir Bugün zevk etmek elindeyken zevkine bak Yarını düşünmen beyhude bir heves Bir çok kişiden arda kalanlar Sana da kalmayacak sen de göçüp gideceksin. .. Nihat Gülle
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşka haram diyorsun...
Aşka haram diyorsun Dudak büküp gülüyorsun Aşkla dalga geçilmez Bir gün gelir başına Sevgi aşkın yalazı Yaktı bütün harmanı Gülme sakın aşkıma Sonra gelir başına Aşk zaman mekan dinlemez Aşıka sorgu sual olmaz Aşkla dalga geçilmez Sonra gelir başına Nihat Gülle
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşka Hasretim Can Dostlar
Bir gün görüp yaşamadım Dağlar yüce aşamadım Seller gibi coşamadım Aşka hasretim candostlar Bir gül olup açamadım Kör talihten kaçamadım Yağmur olup yağamadım Aşka hasretim candostlar Candan seven bulamadım Dost ile dost olamadım Kimseye yaranamadım Aşka hasretim candostlar Aşk bendeymiş göremedim Kendi kadrim bilemedim Ben aşkında aşıkıydım Aşka hasretim candostlar Gülle gezdim,gülemedim Gül gönüle giremedim Aşk bir sırmış bilemedim Aşka hasretim candostlar Nihat Gülle
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkı Bulamadım Güzel gözlerde
Aşkı bulamadım güzel gözlerde Aradım sonunda ruhta özlerde Ulular düşündüm nurlu yüzlerde Eşsiz bir güzele vurulmuşum ben Nihat Gülle
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkımız körpe bir çocuk,tut ellerini...
Aşk çiçeğim,yeni bir gün doğacak birazdan Yeni umutlar yağacak üstümüze semadan Yeni bir aşka yelken açacağız durmadan Korkmayacaksın hayatı aşkla yaşamaktan Sevgilerini gömmeyeceksin yüreğine Özlemlerini saklamayacaksın kendine Gökkuşağını kuşan ince beline Sevgilim bırak kendini aşkımızın seline Ağlamayacaksın artık her gün batışında Yalnızlık girmeyecek koynuna her yatışında Beni hisset içinde, her nabız atışında Damarında kanın sevda ile akışında Senden ayrı yaşam anlamsız Herşey boş,herşey umarsız Sevgiler aldatıcı,sevenler duygusuz Bir ben varım sana aç,sevgine susuz İnandığım bir sen varsın koca alemde Gece rüyamda,gündüz hayalimde Bir kandil var dolaşırım elimde Bir ben varım her gece,sensiz uykusuz Aydınlık sabahara açacaksın güzel gözlerini Bir tesbih gibi gönlüne diz sevda sözlerini Yağmur gözlüm sil yüzünden keder izlerini Aşkımız henüz körpe bir çocuk,bırakma tut ellerini Nihat Gülle
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkımmm... Yazarı bilinmiyor paylaşım..
Yaşamak varken sevginin en yücesini Aşkın taa kendisini Aşk dedim ben bu sevdaya Her harfine bir anlam yükledim Aşkım ben aşk adamıyım Böyle bir sevdayı yaşamak varken Neden hep kaçtın benden Yüreğimi bıraktım avucuna Korkma sevdiğim yüreğimi koy yüreğinin yanına Ağır mı geliyor sevdam sana Korkutuyor mu ölümüne sevmem seni Korkma sevdiğim sevgim öldürmez yaşatır seni Ben sevginde buldum hayatı Gülüşün için yaşadım bu yaşanmaz hayatı Bastığım her yer kirliydi belki Kirletmedim sevdiğim ne adımı ne sevgimi Gel hadi tut ellerimi koşalım denizin mavisine Baharın yemyeşil sergisine İki beden bir can olalım seninle Karışsın nefesin nefesime Kalbimiz aynı anda atsın …..Zaman dursun Yeni bir hayat başlasın ........Ölümüne bir coşkunun bitimsiz serinliğinde. Nihat Gülle
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkların en güzeli..
Yeni bir gün doğacak birazdan hayatımıza Yeni bir başlangıçtır her doğan gün aşkımıza Umut çiçekleri devşireceğiz sevda bahçemizden Kormayacaksın artık,yalnızlığın beşinci senfonisinden Sevgi ekeceksin gönül vadisine ihtimamla sulayıp Menekşeler,orkideler,zambakları demet demet toplayıp Cömertçe dağıtacaksın sevgiyi,aşkın gizemli zekatını Göklere yazacaksın altın harflerle adın ile adımı Dostlarla dolup taşacak,sevinç rüzgarları esecek evimizde Pembe yanaklı dünya tatlısı çocuklarımız koşacak bahçemizde Ağlamayacak,umutla bakacaksın geleceğe her gün batışında Hayal ırmağında yıkanacaksın,gezerken hatıralar ormanında Aydınlık sabahlara açacaksın o sevdalı gözlerini Mehtabı yüzünde seyredeceğim her gece öperken ruhunu Okşarken bir meltem gibi ipek pırıltısında ki saçlarını Mutluluk şarkıları söyleyeceksin,yaşarken aşkların en güzelini... Nihat Gülle
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkmıdır can ı dil mülkünü yağma eden.
Aşkmıdır ki can-ı dil mülkünü yağma eden Aşkmıdır sinemin içre gelip ca eyleyen Aşkmıdır boynuma takıp bela zincirini Gezdirip mecnunleyin alemde rüsvay eyleyen Aşkmıdır bi vefa güller elinden ******* İnletüp bülbülleri ta subh güya eyleyen Aşkmıdır eyleyen tir-i cefaya can siper Mihnet ü derd ü gam-ı sitemde peyda eyleyen Aşkmıdır bir kenan bir ebru nigarın yadına Ok gibi bu kaddim büküp benim ya eyleyen Aşkmıdır fenvi derdi okutup aşıklara Faslı babu sinemin levhine inşa eyleyen Aşkmıdır bu muhibbi sine sine dağ vurup Ahir sultanın gözleri yaşını derya eyleyen Nihat Gülle
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşktanda Öte...
Buğulu gözlerinin ummanında boğuldum O baygın bakışlarında gerçek sevgiyi buldum Aşk değil bu Allahım fırtınaya tutuldum Sanki bir yıldız geçidinin cezbesiyle yutuldum Nihat Gülle
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|