![]() |
![]() |
#21 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57911
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anlatamadım..Sevgiliye mektuplar..8
Aslında sitemim nefretten değil Bırakıp gitmene razı olmadım Hani umursamaz görünsem bile Hala sensizliğe alışamadım Sensiz korkuyorum yalnız yatmaya Bir sağa,bir sola sabahlamaya Sevişin,öpüşün,sesin her yanda Kokunu tenimden ayıramadım Yastığıma düşmüş saçının teli Beyaz kumaşının olmuş danteli Tesadüf eseri bir gün samyeli Alır diye camı hiç açamadım Kemanlar ses versin,gitarlar sussun Az buçuk aklımı şiirler alsın Hadi kırgınlığım şurada kalsın Hasreti sevdama yakıştırmadım Ne zaman adını ansam dostlarım Derler ki! ..Yenildin seni kutlarım Bende yüreğimi bazen yoklarım Seninle çarpıyor durduramadım Sevda şanstır derdim başım önümde Tenim ıslanırken o an gözümde Meğer en büyük şans benle birlikte Tutuşup yanmışım anlayamadım Ne oldu başını aldın gittinde Sanki birşey geçti boş ellerine Bak şimdi ben burda özgürlüğümle İhanete birkez yaklaşamadım İhtirası başa kral yapmışsın Gerçeği unutup puta tapmışsın Falcıya,fallara bel bağlamışsın Mutluluk özveri anlatamadım.. Cengiz Süslü
![]() |
#22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anlat Bana
Söyle bana söyle, ey kara gözlüm; Güneşin batışını dağlarda mı görüyorsun? Erciyes'ten mi esiyor rüzgar oralarda? Hasret gibi dağ havasını içine mi çekiyorsun? Anlat bana anlat ey gönlümün baharı, İnsanlar nasıl orda, elleri sıcak mı? Yoksa hep üşüdün mü? Isınamadın mı hiç? Sende mi bekledin, ellerin koynunda sabahı. Orda karlar erimeye yüz tutmuş diyorlar. Artık bahara boyun eğiyormuş kışlar. Söyle bana güzelim, doğru mu söylüyorlar? Bu baharla birlikte bitecekmiş ayrılıklar. Gözlerim takılıyor gülüm, karanlıkta hülyana ******* gündüz oldu, beni anlıyor musun? Ya sen barışık mısın hala uykularınla... Yoksa sende mi *******le boğuşuyorsun, Sendemi Boş yataklara sığamıyorsun...? Cengiz Süslü
![]() |
#23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anne
Güzellik işte onda,güzellikler diyarı Bal veren bir tomurcuk bal yapan güzel arı Ömrüme ömür katan varlıkta büyük dava Onsuz yaşamak ölüm,onla yaşamak sevda Cengiz Süslü
![]() |
#24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anneme...
Sinene basıp onca hasretini,.. ..taşa çevirdin gizli,saklı. Yanaklarında,derin ırmak yataklarını,.. Kremlerle,pudralarla.. gizlemeye çalışman... ...nafile anne. Eritip göğsünde sevgini, süte çevirdin. Titrek ellerinle okşadığın saçlarım, bir buğu ferahlığıyla,.. hala sen kokuyor Kırgınlığın olmadı hiç. Aramayınca, sormayınca. Dualarınla büyüttüğün bedenim, zamanın akışında,... ...''O''muhteşem gücün etkisinde. Dediğin gibi; ne hastalık gördüm, ne zorluk. Hiç düşmedim eleme, kedere Sadece! Hasretinle başım dertte.Anne. Keskin rüzgarların,içten içe yıpratan gücü, saçlarında ne kadar iz bırakmış. Geçen zamana bakıyorumda, o kadar... uzunda değilmiş be anne. Sen ruhunun derinliğindeki.. Bütün merhametinle, insan olmanın.. ..erdemini yaşattın. Varlığındada, yokluğundada Hep insan olmanın zorluğunu hatırlatıp, Rahatlattın beni. Ya sen anne! Sen sevdanı yaşadın mı? Rahatlığı gördünmü? Anne; hiç yaslanıp babamın omuzuna,.. olmadığımızı düşünerek,.. sadece kendini yaşadın mı? Anneliğini hiç unuttunmu? Anne. Üstüne yemin ederimki! Ben; Sadece sende gördüm huzuru, Sadece sende buldum mutluluğu. Gel! anne. Gel anne; büyüt küçülen dünyamı. Ben küçüleyim. Yine bal kaymak sözlerinle uyut beni. Dinlendir bedenimi. Yüreğimi huzura erdir. Yine tatlı ve yumuşak bir meltem gibi es; Yine geç bebeğinin saçlarından,.. Kokunu bırak anne. Hiç bitmeyen kokunu. Gel anne! Kayan bir yıldızla gel. Esen rüzgarlarla, yağmurlarla gel. Geceyle gel anne. Tam korkularımın üstüne,.. ..kabuslarımın mapusuna gel. Geceyle gel anne; Lapalapa, benbeyaz Gözlerimden kay, gözbebeklerimden ak; Hasretim nasıl buharlaştıracak seni bak! Anne... Sus...anne ağlama. Sadece sarıl bana. Beni konuşturma, beni yorma Bastır bağrına, sevgini hissedeyim Bakma öyle yüzüme resimlerde Üzülme! Anne. Gel anne Gelmesen bile, Hiç olmazsa geleceğim de anne. Cengiz Süslü
![]() |
#25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aptalca...
Bıktım artık aldatılmışlığımı, harcandığımı,duygularımın, Ateşe atılmış bir çomak gibi Küllendiği günleri anlatmaktan Haykırmaktan.. Biri suç bende der Yalandan ağlamaklı Sonra Tekrar eder durur günahlarını Bir diğeri, suçun büyüğü bende der Benim gibi alışamaz Bu devirde sevmenin sevmek gibi Kutsal olmadığına Bir tek resim yeter bana Güzel günlerimi anlatacak Bir tek resim yeter bana Mutlu olan şeyleri anlatacak Yalanda olsa tebessümlerin Yalanda olsa tuttuğun ellerimde Sıcaklığın Ne saçlarını unutabilirim Ne gözlerinin esrarını Bir akşam kızıllığına bağlıyorum Umutlarımı, günün bitiminde Uzakta olsan benden, mutlu oluyorum Telefondaki sesinden Bazen arzularım kabarıyor Susturuyorum Bazen umutlarım kırılıyor Sudaki ışık misali Kırılıyorum Ve ufukta bir gemi görüyorum Bütün duygularımı yüklüyorum ona Salıyorum denizin aldatıcı durgunluğuna Seninle olduğumu düşünüp duruyorum Benimle olduğunu düşünüyorum Aptalca, aptalca..... Cengiz Süslü
![]() |
#26 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Arama Beni.
Aklını başından alır yalnızlık Derken belin büker birgün yaşlılık Geriye gelirmi gençliğin artık Bu bir intihardır arama beni Başını kaldırsan üstten gökkubbe Boynunu düşürsen hayat harabe Gözyaşın dökülse kavuşmaz dibe Matemi tanırsın arama beni.. Cengiz Süslü
![]() |
#27 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Arsız
Gurur yargılanmışta şeref idam edilmiş Çünkü gönül kendini arsız birine vermiş Cengiz Süslü
![]() |
#28 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşık..
Taş,toprak.çamur Her taraf yağmur Bir yıkık aşık Dimdik yürüyor Sokaklar tuzak Hasret dibinde Sevgili uzak Dünya büyüyor Gölgesi çamur Yüreği hamur Bir gün durulur Yavaşça çürüyor Yolları taşlı Gözleri yaşlı Bir kara kaçlı Haline gülüyor Özü unutmadan Sözü yutmadan Gülü kurutmadan Mertce ölüyor Saçında ışık Derde alışık Aklı karışık Çok büyütüyor Utanmaz yaşından Bir kaşık aşından Aşkın arkasından Dörtnala sürüyor Sevgiye muhtaç Başında tek taç Yaşamda amaç Sevda biliyor Yağmuru tanıyor Rüzgarı biliyor Gerçeği görüyor Severek yaşıyor Cengiz Süslü
![]() |
#29 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Yalnızlıkta..
Kalp şaşkın,dil suskun,akıl çıkmazda Ten ateşe hasret can ablukada Sorular cevapsız naçar kalınca Aşk,aşk olmaya yetmez be gülüm Sarkar gül dudaklar gözler ıslanır Sinsice beyazlar başta karlanır Umutlar salıncak kurup sallanır Aşk,aşk olmaya yetmez be gülüm Tabibten Lokman'a koşar son umut Ne kendini avut,ne beni avut Artık harcadığın zamanı unut Aşk,aşk olmaya yetmez be gülüm Gök hüzzam mavi,ay gökte yasta Yıldızlar şahadet etmiş ayazda Aşınan yüreğim donsa niyazda Aşk,aşk olmaya yetmez be gülüm.. Cengiz Süslü
![]() |
#30 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşka tam yol..
Sal yelkenleri rüzgarlara Tırman göklere halatlarla Bir fener yak varlığını hissedeyim.. Okyanuslarda Haydi durma demir al Haydi durma yelken aç Sonsuza Haydi durma aç kalbini Haydi durma kır dümeni Aşka tam yol ileri Geçer bir balıkçı teknesi Yararak dalgaları Bir selam gönder bana Unutma Haydi durma demir al Haydi durma yelken aç Sonsuza Haydi durma aç kalbini Haydi durma kır dümeni Aşka tam yol ileri Cengiz Süslü
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|