![]() |
![]() |
#21 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57904
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşktan yana
Seni tanığım anda, Yüreğim doldu aşktan yana, Seninle olmak ne güzel, Gülen gözlerine baktıktan sonra, Öp ki dudağımda izin kalsın, Sula toprağımı kuru kalmasın, Kalbimde bir tek sen varsın, Gece rüyamda benimle yatansın. Nerde olsan görüyorum seni, Hep gönlümün gözü ile, Hasretinle yaktın beni, Sanki ateşin közü ile. Bekleyişler güzel sen geleceksen eğer, Bu bekleyişler seninle güzel, Beklerkende yazarmışım meğer, Senin için herşeye değer. Sevdalanmış gönül sana, Şair yazar özü ile, Aşkını dünyaya duyurur, Şiiriyle sözü ile. Vedat Okkar
![]() |
#22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ateşli Öpücük
Duygularımın ötesinde bugün sensizliğim Parmaklıkların arkasında hep sana tutsak bu yüreğim Kimi zaman tüm güzellikleri gören gözlerim senin Oysa ki kalbimdeki yara çok derin Ne zaman seni düşünsen sevesim geliyor Unutuyorum geçmişi Dalıyorum düşlere Seninle Sevesim geliyor içten içe Bir çizik daha çekiyorum dertlere En güzel hediye dudaklarından Dudaklarııma gelmeli Kalplerle Sevmeli Gözlerle sevişmeli İşte gecenin finali Gözlerimin içindeyken Ateşli öpüşmeli. Vedat Okkar
![]() |
#23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Atilla İLHAN'a
Havalar soğuk, ağaçlar üşüyor Gönüller buruk, Şairler ölüyor Cıvıl cıvıl kuşlar yuvasından çıkmıyor Bir sonbahar sabahında Yağmur bugün ağlar gibi yağıyordu Bende aldım nasibimi damlalardan Gönlüm yağmur gibi yağmaya başladı Bir sonbahar sabahında Yinede içimde bir umut var Yeni şairler doğacak diye Seslerini duyurucak diye Hakkımız koruyacak diye Duyurmalıyız sesimizi özgürce, sevgi ile mutlu geleceğe (Nur içinde yat ATİLLA İLHAN benden sana olsun bu şiirim) Vedat Okkar
![]() |
#24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ay'a gidelim Ay'a
Gün ışığı özenle eğiliyor saçlarını okşarken Bir gün daha batıyor sen uzaktayken Kaç kere daha batacak güneş sana kavuşmanın özlemiyle Kaç gece daha geçecek sana dokunmanın hasretiyle. Gel sevgilim seninle ay'a gidelim ay'a Ay ışığında dans edelim çılgınca Ay batmıyor güneş gibi nede olsa Aşkımızı yaşıyalım ay'da doya doya. Sevgilim sen yanımdayken Mutluluk benim olur Ay ışığında dansımız Elaleme kapak olur. Gel sevgilim seninle ay'a gidelim ay'a Ay ışığında dans edelim çılgınca Ay batmıyor güneş gibi nede olsa Aşkımızı yaşıyalım ay'da doya doya. Vedat Okkar
![]() |
#25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılığın şerefine
Bir damla sevginin bile değerinin bilinmediği, Gündüzün karanlığı çökmüş bu dünyaya, Oysaki canımı verdim ben sana hediye, Benim bir damla sevgim canımdır diye, İçin başka, dışın başka, Başkalaşım yaşıyorsun bu dünyada, Başkalarıyla... Bana bir tek seni sevdim diyordun, Başka bir aşk bana haram diyordun, Ne oldu şimdi neden değiştin, Senin gibi yalancı dünyayı seçtin, Benim için belkide tektin, Sense ihanet ettin, Af edilmeyensin. Tatlı dilinde ki numaralarla, Alemi kendine hayran edersin, Yalanın anlaşılır, Bir gün sende kem gözlere gidersin, Bir anlam değil, Sadece ezbersin. Aşksız aşkları bilirmisin sen, Orada sevmenin tadı hep acıdır, Bırakacak gibide değil ki meret, İçtikçe içilesi gelir Şişenin dibine ihanet düşünce, Sarhoşluktan uyanırsın, Yinede içiyorum, Ama bu sefer ayrılığın şerefine. Vedat Okkar
![]() |
#26 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılık
Bu ıssız gecede sensiz kalmışım Ayrılık ne kadar acı sevgilim Bir rüyadayım düşe dalmışım Seni düşünürüm inan sevgilim Bir rüzgar cama vurduğunda Dalga bir kıyıya çarptığında Martıların duyulan her çığlığında Sanki sesini duyarım inan sevgilim Bedeni sarmış o yakın aşkın Sanki deli olmuşum veya şaşkın Bir divane kalbi öksüz bıraktın Mutluluk artık bana haram sevgilim Seninle konuşmuştuk yazın sonunda Şimdi ayırıyız sonbaharda Seni hatırlarım düşen yaprakta Unutamam seni bir an bile sevgilim Vedat Okkar
![]() |
#27 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılık ölümden üstte yazılınca
Uzaklarda duygusal biri var Mutluluğu kalbimi yakar Utangaç gözlerle mahrum mahrum bakar Sevgisini yüreğine takar Üzültülü olsada sadece kendine saklar. Bir telaş almış başını gidiyor. O vadiden buraya mutluluklar, Inan güzelligin tarif edemem, Sözler anlatamaz, peridir, peri. Bir an bakarken yıldızlara Düştün aklıma bu gece Yol alırken sonsuz semaya Anlatamaz seni hiç bir hece Uzaklarda bir yerde, Aşkın olduğu yerde, Kirin utandığı, Sadeliğin var olduğu Çok tatlı biri var. Vedat Okkar
![]() |
#28 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Azim ve Mutluluk
Bir duygudur içimdeki yazdıran, gidiyorum hiç durmadan, karanlıklardan çıkma günümdür bugünüm yarın aydınlığa kavuşacağım içimde hissederim. Yürüyorum dedim ya emin adımlarla arkama hiç bakmadan geleceğe doğru yürüyorum usanmadan, karşıma bir asansör bir de merdivenler çıktı yükseklere gitmemi sağlıyan, ben merdiveni seçtim yavaş ama emin adımlarla basamakları teker teker çıkıyordum bazen duraklamalar oluyordu bazen iki merdiven aşağıda buluyordum kendimi ama o kadar emindimki kendimde yılmadan azimle çıkıyordum merdivenleri. Asansörle çıkmak daha cafcaflı olabilirdi aslında hem daha çabuk ulaşabilirdim doruğa aydınlığa ama ne kadar hızlı çıksam her çıkışın bir inişi olduğundan asansörle kendimi bir anda dipte bulabilirdim o an belkide biterdim ama ben umudumu kırmamak için sade ve yorucu olan merdiveni seçtim inişi olmayan bir yolda hissediyorum kendimi bu merdivende.sonunda ulaştım zirveye ve yorgunluğumu hissettim o kadar tatlı bir yorgunluktu ki bu mutlu etti beni karanlıklarda yoktu artık herşey çok ama çok merdivenler aşağıda kalmıştı. uzandım merdivenlerin sonundaki mutluluğa artık herşey kolay geliyordu bana kendimi bıraktıkça mutlu oluyodum zirvenin muhteşem güzelliğiyle insanlara seslenebiliyordum oysaki yanımdan asansörle çıkıp beni geçenler gelmişti aklıma şimdi neredeyiler tek başımaydım bu mutlulukta, ben buraya varana kadar kaç kişi inmişti hızla aşağıya sayamadım, asansörün hızına güzelliğine zirveyi birden yakalayacağına inananlar o kadar çoktularki herkez bir anda olmasını istiyordu zirvedeki mutluluğun oysaki bir anda yok oluşlarının başlangıcıydı asansör. Artık beni örnek alıp arkamdan gelenleri gözlüyorum insanların emek sayesinde mutluluklarını istiyorum, bir anda yakalanan şöhretin sonu da bir anlık oluyor, her kalıcı mutluluğun, güzelliğin temelinde olmalıdır azim zorlukları teker, teker, yavaş,yavaş, aşmalıyız aştığımız engelleri tanımalıyız ki bir daha karşımızı engel olarak çıkmasınlar. Gelin dostlarım mutlulukta kalıcı olalım azmin zaferini beraber yaşayalım, bıkmayalım bin biliyorsak bir bilene soralım, öğretici olalım, öğrenmekten kaçmayalım, bilmeyenleri ayıplamayalım bilmemek suç değil öğrenmemek suçtur, bir kitap alalım okuyalım okuduğumuz kitabı raflarda saklamayalım, okuyupta öğrendiklerimizi kendimize paylamıyalım, paylaşımcı olalım, dinlemeyi öğrenelim dinletmeyi öğretelim, sizlerle savaş yapanlara zeytin dalı uzatalım, insanoğluyuz hata yapabiliriz ama hatamızdan ders alalım. GELİN DOSTLARIM BİRLİK OLALIM, MERDİVENLERİ TEKER TEKER ÇIKALIM. Vedat Okkar
![]() |
#29 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Babam
Gölgesine düştüğüm bir adam Sakin ve gururlu yükseklerdedir onuru Uzaklardan görünür duruşu Duruşunla belli eder huyunu Yıldırım gibi düşer içime Çarpar beni benliğinle Bazen okşar, okşar ve okşar Bazense Gözlerimin içinde yaşar. Bana çok yakın ama uzaklarda bir adam Arkamda onun varlığıyla güzel yaşam Sırtımı Dayayacağım varlığımdır babam Sessizdir çoğu zaman Üzüntüsünü belli etmez hiç bir zaman Tek kaidesi çocuklarıdır Çocuklarının mutluluğuna geleceğine adamış yaşamını Uzaklardan belli eder varlığını Gururlu, düşünceli bir adam benim babam. Vedat Okkar
![]() |
#30 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bahar
Yapraklar Dökülmüş Yüreğim Bükülmüş Hislerim Üzülmüş Uzakta Yar Sonbahar Zamanlar Geçmiş Yalnız Tekmiş Gönül Hissetmiş Sıcaklık Vermiş Tomurcuklar Yeşil Mavidir Nehir Mevsimler Harikalar Sıcaktır İlkbahar Soğuk Sarar Sıcak Yakar Hoşgeldin Bahar Vedat Okkar
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|