![]() |
![]() |
#21 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Başımda Biriken Sisler
Bir sessizlik çöktü yalnızlığın kaderinde, Düşüncem son bulmuyor uzayan kelimeyle, Ömür yolunda aşk kuraklığını veren ak isim Gözyaşıma anı olan yüreğimden damlıyor. Kendi dünyamda içiyorum sevgisizliği, Tat vermiyor o gözleri sunmayan günler. Yürek yorgun, çıkamadığım karlı denizde, Umudun güzelliğinde güneşim parlamıyor, Saniyeler aynı geçiyor, zehir acısı saatlerde. Yüce dağlardan toplanan bütün sisler Başımda buluştu özlenen hayallerimle. Gözlerimdeki fer,bu hayata küs bakıyor Sivri yolla ayrılan kara sevdama ağlıyor. (İstanbul / 24 Nisan 2002) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beklenen Aşk
Gül yaprağında çiy tanesi berraklığında ender, Rengârenk güneşimin sıcak yağmurunda sürpriz, Beklediğim mevsim o iğde çiçeklerinde, Sen ki beklenen aşkınla, hayalim oldun. Derin mavilerdeki yüreğim gökyüzünde uçar, Konarım isimsiz dağların çimen kokusu toprağına, Bakışınla demlenen sevgini içerim baharımda Şahane ruhunun duygusuyla giderim sonsuzluğa. (Aksaray / 07 Ağustos 2005) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben O Tutkulu Yıldızım
Hislerin banadır bu akşam, terk et yalnızlığını, Yüreğin gözlerine sığmayıp, dilinde söz olacak, Sıcak mevsimin serin duygularıyla ıslanacaksın. Biliyor musun, dolunayın sağındaki tutkulu yıldızım En parlak umudumla gökyüzünde aşk yaşatırım. Dolunayın toprağına dokunan rüzgâra ver kendini Tadılmamış hayale gireceksin, benden hediye. Bırak yorgunluğu, bu akşamı sar gizli kollarınla Sevda heyecanıyla bir yürek dokunacak sinene. En güzel kır çiçekli dağlardan aldığım nefesi Göndereceğim ay ışığındaki buselerimle. Gözlerinle bin ömür yaşatacaksın ruhuna, Mest olacaksın bu hatıranın rüyalarıyla. (Aksaray / 29 Temmuz 2006) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bende Kalan Sevgin
Halen gözlerinden bir parlak, bıraktığın o harfler Duvarın sessiz yüzünde kederle seni anlatıyor. Umutsuz saniyelerin o bensiz telefonu Öfkenden bir eser, aynı masanın üzerinde. Terk ettiğin bu mekân, sevdamızın havası, Bıraktığın şiirler, sarı güllerin yanında Aşkımız kokuyor o beyaz kâğıtlarda. Ah bir tutabilseydim sabırsız yüreğini Ruhuma katardım, okurdun düşüncemi. Bıraktığın bendim, bende kalansa sevgin, Biliyorum geleceksin, sevemezsin hasreti. (İstanbul / 08 Mayıs 2002) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beyaz Deniz
Beyaz denizlerle ün kazanan ülkede Kaderde yazılı olan, gözlerle tanıştım Beyaz güvercinlere neşe veren serinlikte Gönülden gelen harflere, sahiller alırdım. Kazandığım rüyaları, her saniyede Ruhumda renklendirip, yıllara saldım Beyaz gül rüzgârıyla, hayal esen denizde Resim bulup yüreğime, aşk ile boyardım. (Aksaray / 04 Haziran 2007) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Akşam
Bir akşam vardı,dolunay akıtan gönüllere Ruhtaki manayı sevda yazan gökyüzüne. Sen uzaktan gelendin pembe düşüncenle, Bir cümle buldun, ruhumu mevsim yapan Gördüğüm kısa sürede, özlemimde olan, Aradığım, gerçek hayallerde anlaşılmaktı, Tanımıştı beni, şiir dolusu gözlerimde. Ben, toprağı yıldız kokan dağda çiçeğim, Ben bulutlara yakın olan serin yüksekteyim, Ben sevdalı denizin,sözlerinde mavisiyim, Ben, doğanın heyecan veren aşk hisleriyim. (Aksaray / 10 Nisan 2005) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Tarihtir İstanbul
Çılgın mavi dalgasında yaşadığım İstanbul sahili, Tarih kokan bakışlar renktir, anlatan kendini, Bir sestir yıllardan beri, coşan martılar da vapur sesleri, Bir nefestir, havasın da çekilen denizin mor gülleri. Trafiğinde gürültü, yollarına çiledir milyonların şehri, Rızktır peşinde koşulan, izdihamın simgesi, Hislerim de gurbettir, özlemim de aile sevgisi, Bir şehirdir İstanbul, hatıralarımın şiir kalemi. (İstanbul/26 Mayıs 2001) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Heyecanda Can Buldum
Heba olan sözlerimin geri dönüşünde sen varsın, Gözyaşıma tecelli eden, aşk ateşisin yaramın. Fersiz savruluşun bir heyecanında can buldum, Yokluğa giden bedenimin tutkularına kavuştum. İnanılmaz lezzetindeyim, bana düşen mehtabın Bahtiyar ümitleriyle taştım o gönül ırmağının. Ruhumu ıslatan gözlerin sevdalı karasıyla Arzuların yüreğinde, gök serildi doğaya, Aşka sundum kendimi, o iltifatlı bakışla. (Aksaray / 10 Ağustos 2005) |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Boş Yürek
Boş yürekle güne başlamak ne acıdır, Günaydın diyen bir dilde isim olmalıdır, O isimle doğada aşklar bulunmalıdır. Ölüm onunla sevilir, sonsuzluğun değerinde, Sevgisiz güneş bulanamaz, mevsimi gelse de, Ten, mavi nehirli rüzgârlara kavuşsa da Tatlarını alamaz, değmemiştir manaları. Göze renk veren çiçek bile anlamsız Kokusunda alınamaz pembe duygular O güzellikler, aşka görevini yapamaz. Bir gönül olmalı, damar gibi hayatta Nefese akmalı, yüzüyle anıldıkça. Gündüz bulutla, gece mehtapla tadılmalı, Bir yürek olmalı, kalp atışlarında En güzel tutkuları hayata sunmalı. (Aksaray / 07 Mayıs 2007) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Buseni Vermediğin Yapraklar
Sevdalı gecenin dikenine küsen gülün Dolunay değdi, boynu bükük yüzüne, Özlemiydi, yaprağında arzu edilen buse, O güzel çiçek bakışlar sevgiyi aradı yerde. Karanlıkta sele kapıldı, kırılan rüyalarıyla, Kuru dalından eser kaldı gözlerdeki duyguya, Gözyaşları al oldu mehtap kokan toprakta, Susuzluğunu damlattı, hayaldeki aşkımıza. (Aksaray / 12 Ağustos 2005) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|