![]() |
![]() |
#21 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Avşar kızı 4
Yine sabahın yolunu tuttu gece Zaman durmadan akıyor Nehirler çoştu Etrafına taşıyor Gözlerimde yaşlar Durmadan akıyor Yüreğimde yanan ateş canımı yakıyor Senin yokluğun beni bir hoş ediyor Kendimi unuttum Yaşıyormuyum belli değil Senden uzak olmak bana acı veriyor Yolun sonu yok galiba görünmüyor Gözlerine bakmak beni mutlu ediyor Yalanda olsa renkleri başkası bilmiyor Sevdamın ateşi Dağları taşları yakıyor Benim sevdama Tek teselli Sensin biliyorum Senden ayrı olmayı düşünmüyorum Ömrümü sana adadım bilinmiyor Sensizliği yaşıyorum Sensizliği yalnızlığı yazıyorum Sevdama kelimeler arıyorum Durmadan yazıyorum Tek bir kelime biliyorum Sana Onu söylüyorum Ben Seni seviyorum Avşar kızı 30.07.2006 Saat:03.32 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Avşar kızı 5
Demek gidiyorsun ardına bile bakmadan Ardında bıraktığın benim Biliyormusun Seni sevdiğimi haykırdığımı Duyuyormusun Unutulmak Acı olsa gerek Yalnız kalmak ne demek Ben seni Şimdiden özledim Biliyormusun Bir hafta diyorsun Yedi gün demek Yüz atmış sekiz saat ediyor Onbin seksen dakika Ayrı kalmak demek Ne kadar zor Geçer mi bu kadar zaman Sensiz Sesini duymak bile yetmiyor Bilemiyorum Dayanır mı bu yürek *******i Yalnız kalmaya Ne kadar uzaksın bilmiyorum Bu yol çok uzun görüyorum Gidince ararmısın Soruyorum Beni unutmazsın Biliyorum Avşar kızı Seni seviyorum 31.07.2006 Aydın YILDIZ Sen yoldayken Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Avşar kızı 6
Gözlerimden akan yaşlar düştükçe toprağa Islanıyor dudaklar yağmur yağdıkça Hasretinle, özleminle seni görememenin yalnızlığıyla Her an o küçük resmine baktığımda Esen rüzgârın uğultusu kulaklarımda Senin hayalin var gözlerimde Uykusuzluk bir yana Senin yokluğunun boşluğu içinde bir sallantıdayım Sensizliğe dayanamayıp ağladığım an Ölümü bile göz önünde bulunduruyorum Ayrılığın acısını hissediyorum yüreğimde, Kan çanağına döndü gözlerim Hem uykuya Hem sana Hasret Hep ağlamaktan yorgun düştü diye bilirler Sana kavuşmak zor olsada Bu kalbin sahibi her zaman sen olacaksın Bir sabah uyandığımda Seni yanı başımda bulmanın Umudu içinde yaşıyorum Bana gelirmisin diye düşünüyorum Ben seni sevmenin mutluluğu içinde Sana aşkımı anlata bilmenin Sevinciyle Her zaman seni düşünmek için Senin uğruna Duygu yüklü birkaç kelime yazabilmenin Umudu peşindeyim Seni seviyorum Ölünceye dek Unutma beni Seviyorum seni Avşar kızı 01.08.2006 Aydın YILDIZ sensizlik çok zor be gülüm Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Avşar kızı 7
Şimdi yanımda sen yoksun diye Oturup sessizce ağlıyorsam Birgün seninle olmayı düşlüyorsam Hep seni anıyor Hep seni bekliyorsam Bunları Seni sevdiğimden yapıyorum Kuytu bir köşede Tek başıma kaldığımda Küçücük dünyamı Seninle paylaşıyorsam Resmine bakıp teselli arıyorsam Bunları Seni sevdiğimden yapıyorum Günlerim yıl olup bitmiyor Bekliyorsam Karanlık *******imi düşlerinle Süslüyorsam Bana gelirsin diye Bekliyorsam Bunları Seni sevdiğimden yapıyorum Biliyormusun Avşar kızı Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Avşar kızı 8
*******im Hüzün dolu Gözyaşı dolu Hep ağlıyor gözlerim Gülmek nedir Hiç öğrenemedim Biter mi arkadaş Seven kalbimin acıları Biter mi söyle Bu garip âşık aydının Dertleri Sen söyle arkadaş Ben şimdi Yaşamıyorum Çünkü! Sevdiğim yanımda olmayınca Nefes alamıyorum Dostum Söyleyin Avşar kızına Bilsin Ben onsuz Yaşayamıyorum Nefes alamıyorum Ben seni Seviyorum Avşar kızı 01.08.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Avşar kızı 9
B ilinen klasiklerdendir sevdiğinin ismine şiir yazmak İ şte bende onu yapıyorum L eylalar mecnunlar yaşamış aşkın en acı en yücesini G önülleri büyük sevdaları hala dillerde E limde değil sevmemek sevdiğim bir harika H ayatımda oldukça ben mutlu oluyorum A vşar kızı ben seni çok seviyorum N edensiz sebepsiz avare seviyorum sevdamı Y azılı olsaydı ismim mezar taşında I zdırap çekmeseydik severken böyle delice L anet olsun kaderimiz böyleymiş işte D iyar diyar gezseydim seninle el ele özgürse I lık ılık aksaydık her gece en tatlı düşlere Z aman akıp gidiyor boşuna değil sevmeler Ben seni seviyorum herkez gibi bende senin ismine yazdım Aşkım baş harflerini okursun demi Avşar kızı 01.08.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Avşar kızı2
Aklımdasın sevdanı yaşıyorum Ben seninle nefes alıyorum Senin ismini söylüyor Her an seni yaşıyorum Geceyi gündüz ettim Uykuyu kendime haram ettim Sen yoksun Gözümü uyku tutmuyor Kalbim sızlıyor Yokluğunun acısı Doldu dünyama Ben sensiz olamıyorum Kimseye kıyamam Kendim acıyla yaşıyorum Sen üzülme yeter Ben Ölümle bile yaşarım Ben sensiz Mutsuz ve umutsuzum Avşar kızı 30.07.2006 saat.02.30 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Avşar kızı3
Kalbim elimde değil Sevdan dilimde değil Bu sevda Ne bahar Nede sonbahar Gelip geçici rüzgâr değil İsmin dilime dolandı Hayalin gözümün önünde Bu gece Yine sensiz oldu sabah Uyku tutmuyor Kollarımda olmadığında Özlüyorum Teninin kokusunu Duymak istiyorum Sesini Elinden tutmak Seninle yaşlanmak istiyorum Her geceyi Yanında sabah Ölümü Yanında kucaklamak istiyorum Ben Seni seviyorum Duyuyormusun Avşar kızı 30.07.2006 saat:02.45 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aydın dan
Aydın dan Yolculuk nereye Seni görmeden Gidemezsin Beni yaşamadıktan sonra Bu ömür anlam kazanmaz Kollarında olmadıktan sonra Kuşlar ötmez buralarda Aşklar yaşanmıyorsa Gelincikler açmaz Kar olmayınca Kurumaya yüz tutmuş ağaçlar Yeşermez ağaçlar Sevdalılar dolaşmazsa yanında Kurumuş toprak suya Yakıp kavurur hasretin İçinden geleni söyle Doğal olsun Sade olsun Ama yürekten olsun 20.10.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aydın dan mektuplar
Dinlediğim bütün şarkılarda Gördüğüm bütün sevdalılarda Her köşede seni arıyorum Saki derler sakine Baki değiliz ki bu evrene Öleceğiz işte Herkes zevkinde İşinde evinde Benim gibiler Avare gezer yeryüzünde Neden uğraşırlar ikimizle Bizde canız yaşamak hakkımız Değimli? Özgürce istediğimiz gibi Bir günüm geçmez dertsiz kedersiz İsteklerini söylemezler Hep akıl verir laf üretirler Sözde ikimizi sevdiklerinden Hep ikimizle sevgimizle uğraşıp dururlar Lanet olsun böyle kadere desem Seni verende kader bilirim Çekilecek çilemiz varmış derim Kendime teselliler vermek isterim Sesini duyduğumda rahatlarım Bilirim Ben bu duyguyu her gün Yüzlerce kez yaşarım 10.08.2006 Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|