![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57950
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Aşkı İstanbul'a Gömdüm
Affet Allah’ım Ben bir aşkı öldürdüm. Ne bir gören oldu beni Ne de bir şahit. Aşk benim yüzümden Şimdi bir Şehit…… Henüz toydum, henüz çok genç Zaman şimdiki gibi kalmıyordu geç.. Aşkı buldum İstanbul’da Aşkı yaşadım. Ne o kural koydu bana Ne ben doymak nedir bildim ona… Her gün kendimden çok ona baktım aynalarda Ve o hergün istedi Benden çok, benden fazla. Kendimi içime attım, uçurumlardan değil Kendimden kaçar oldum, korkularımdan değil Dedim aşk bir kez olsun; kul olda önümde eğil …. Ne o kul olmak istedi bir günlük olsun bana Ne ben basabildim onu öldürmeden bağrıma. Aşkı İstanbul’da buldum, Aşkı İstanbul’da gördüm. Affet beni Allah’ım Ben bir aşkı öldürdüm. Şimdi şarkımda bitti, yüzümü dağlara döndüm O en çok sevdiğim Aşkı İstanbul’a gömdüm Hakan Şengün |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Aylardan Şubat 14.gün
Bu gün ne doğumgünüm, ne de bayram Ama içimde nedense bir karamsarlık Sanki dalgalı bir denizde bir sandalım hani, Kürekleri olmayan Neye benziyorumdur kimbilir uzaklardan..... Çalmasından korktuğum cep telefonu Ne olur Allah’ım titremesin diyorum...umutlarım Bu gün başka bir gün biliyorum; Sanki suymuşcasına içiyorum hasreti yudum yudum Boğulacağımı bile bile yemyeşil sularında, Ne yapayım gülüm vazgeçemiyorum. Aynı yollardan defalarca geçmekten olsa Kaybolduğumu anladım düşüncelerde adım adım. Gülecekse diyorum bir gün kara bahtım Dönecekse diyorum bıraktığım güne geri anılarım Kopartıp atacaksa içimden ürpertileri Neden olmasın diyorum Bu gün benim doğumgünüm. Hakan Şengün |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ayrılık
Bu kaçıncı ayrılık yarim Her seferinde uzuyor yollar Ve daha uzun çekiyorum dumanı ciğerlerime Öldürmekmi istiyorum ne sensiz günleri Belkide soldurmak sensiz açan tüm gülleri.... Gökyüzü bir açıp bir kapıyor Sanki gökyüzünde gezer karmakarışık içim Yetinin diyorum yeşilliklere birkaç damla ile Ben ki nasıl yaşıyorsam birkaç hatıra ile Benki nasıl susuyorum birkaç damla gözyaşına Sizde susayın diyorum gözlerim kapalıyken. Hakan Şengün |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ayrılık ateşi
ayrılık ateşi yanıyor şimdi ağladım ,deneme öyle sönmüyor. hüzüne boyanmış katran ******* yaşadım güzelim kolay geçmiyor. bilinmez meçhule gidiyor bak yollarım ağlamak derdime çare olmuyor. saçlara ak düşen o uzun yollar yürüdüm güzelim bitmek bilmiyor. Gelmedin büyüyor gözümde uçurumlar dönmedin dönseydin olmazdı yalnızlıklar sevgilim yaşanmış onca mutluluklar siliyor hepsini yaşanan ayrılıklar Hakan Şengün |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ayrılık böyleymiş demek
Zamanın geldi işte, düşüyorsun göz yaşımda Ne diye bu acelen, yanlışsın kararında Kurumuş yaprak gibi ömrüm, tozarken avuçlarında Ayrılık böyleymiş demek, senin ilk baharında Şimdi yağmur olsaydı, ağlasaydım utanmadan Kanadım olsaydı keşke Uçardım ardıma bakmadan Keşke bitseydi bahar, keşke öyle gitseydin Benim sevdam nasıl biter, gözünle görmeseydin Okyanus gibi gözlerinde büyüttüğüm sevdama Yağmur yağsa ağlardım; Düşen yakomazlarda Nasıl hayal ederim ki seni başka kollarda Ayrılık böyleymiş demek, senin ilk baharında Hakan Şengün |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Az gelir
Dayanamam yalnızlığa, karanlık onunla gelir Sana taptığımdan değil, ayrılık bana zor gelir. Batarsa batsın şu dünya, inan hiç umrumda değil Biterse bitsin tüm rüyalar, hayaller ardından gelir. Rüzgarlar essede benim başımda Savrulmam bana vız gelir. Aşklara hasret susamış gönlüm Tek bir aşkla yetinmez, bana az gelir. Hakan Şengün |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ben Hüzün Denizinin Ortasında Bir Ada
Yalnızlığı bilirim anlatmana gerek yok Toplasanda çıkarsanda sonunda tek kalırsın Gece soğuk, gece sessiz, şafağa saatler kala Ben hüzün denizinin ortasımda bir ada^^. Hasret nedir bilirim tarifine gerek yok Paylaşmayı tattığım saatler yetmez bana Yaşanmış geçmişimi taşıyorken yarınlara Ben hüzün denizinin ortasında bir ada^^. Sevgi nedir bilirim yaşamama gerek yok Aşk taşar gözlerimden karışır yağmurlara Umudumu haykırırken yüksek uçan kuşlara Ben hüzün denizinin ortasında bir ada^^. Hakan Şengün |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ben olayım
Açık kalan camından içeri esen rüzgar Ben olayım perdeni oynatan sağa sola Kalbinin toz tutmuş kapısındaki sevgi Ben olayım çalıp duran kıracakmışcasına. Kapanmış gözlerinde başlayan tatlı rüya Ben olayım mutluluk benimle gelsin sana Ellerinde sımsıcak hissettiğin umudun Ben olayım veren sana bıktırcasına. Kurumuş bir çiçeğin yakarışları gibi Ben olayım damla damla yağan topraklarına Hayalinde yaşayıpta gerçeğe gelemeyen Ben olayım sevgilin tapacakmışcasına.... Hakan Şengün |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ben yanarım
Verdiğin son umudu harcamak üzereyken Elimden aldılar güzel Allahım; Gençliğim elimden kaçıp giderken Zamana koş diyen kimdi Allahım! İmrenirken dalında açan çiçeğe Yağmamış yağmurlara nasıl doyarım Yeşili hayranlıkla dökerken şiirlere Yaşil yerine başka bir renk nasıl koyarım.. Deliyim döner döner hep kendime sararım Dertler beni kovalar, ben dertlerden kaçarım Bir rol vermiş kader bana oynamam için Nezaman iner pere ben ozaman yanarım. Hakan Şengün |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bende yoruldum
sen diye sarıldım hayallerine koynumda her gece senle uyudum her sabah ayrı bir deprem içimde yıkılıp durmaktan bende yoruldum bir sigara gibi dudaklarımda son nefesine dek seni soludum her sabah bir başka hüzzam şarkıda ağlayıp durmaktan bende yoruldum ne bayram bilirsin, ne hatır sormak aşkların kaderimi sararıp, solmak mademki sen yoksun, yok artık durmak sensiz yaşamaktan bende yoruldum Hakan Şengün |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|