![]() |
![]() |
#21 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk Yolu-2
Elimi verdim sana, ben gönlüm gibi Mahşere kadar tutup sev kendin gibi Benimle yaşa emi, ekle ömrüm gibi Hüzünler bizden kaçsın ayrılık bucak bucak Gittin ya gelmez oldun nicedir, kayboldun ******* söndü inan, hayatı sen doldurdun Hastaydı sessiz kalbim, gülüşünle oldurdun Dost yolunda kolumsun, yüzüm sana bakacak Leyla benim mecnun sen, bil ölürüm sana ben Firkat değil ömrümü, gel veririm sana ben Bin kez ayrılsam durmaz, hep koşarım sana ben Dert yolumda dalımsın, bu ayrılık yıkacak. Armağanın sesindir, inan duysam yeniden. En tatlı baldır adın gibi sevgi teninden. Ayıramaz hiçbir göz, yüzündeki beninden. O gözler var ya beni uçuruma atacak. Sevgin içimde durur, gülmense dudağımda Sen yoksan ben de yokum, ayrılık kucağımda Ölsem yeri sensizlik varsa zehir ağımda Meşk yolunda balımsın, yıldızsın sen takacak Mevlam seni almasın benden tek duam odur Tek istediğim sensin, gülüşlerini kondur. Kalbimi yarat baştan olmaz hastayı ondur. Sen yolumda tadımsın kalbim senle atacak |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ayağı Kırık Bir At- Çocuk Şiiri
Oyuncaklarımın içinde En güzeli bir kamyon Kum getirir her seferinde on ton Ayağı kırık bir at gözüme ilişti Kim bilir bir zamanlar Ne güçlüydü, bu nasıl işti Sanki gözünde bir damla Arıyordu eski günlerini bin ahla Kırık atı aldım elime okşadım Ayağını buldum, bir bantla bağladım. Tüm oyuncaklarla birden koştu oynadı. Bir daha kaldırmadım onu uzağa Hep sevdim yem verdim ona O da hep yardım etti Kum taşıyan kamyonuma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Ne Biçim Bahar Öğretmenim? Çocuk Şiiri
Ne biçim bahar bu öğretmenim Etraf soğuk, etraf yağmur, tipi Rüzgar üşütüyor kuşları sanki kış gibi Ne biçim bahar bu öğretmenim Çiçekler açmaz, boynunu büktü Yağmur akar da akar Neredeyse yağacak kar. Hani güneş nerede? Saklanmış gitmiş nereye? Isıtsın şöyle bir Serçeler saklandıkları yerden çıksınlar Yine bize mutluluk şakısınlar Açsın bekleyen tomurcuklar Havaya kokuları dolsun Papatyalar güller binbir renkle olsun Ne biçim bahar bu öğretmenim Bu bahar ben çok üşüdüm Ben böyle baharı inan burada gördüm. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Canım Cananım
Sormadın ne dersin peri sen diye Güldüren sendin ilk öldüren niye Ben burda ölürüm hep sen sen diye Yargısız infaz herhalde bu işte Oysa söyleyeceklerim neler vardı Herkes boş bana yalnızca sen vardı Senin yerin dünyalar kadardı Yargısız infaz herhalde bu işte. Dinleseydin beni keşke bir kere Dünyalar senindi hele bir dinle, Gel de bu perini üzme incitme Yargısız infaz herhalde bu işte Dünya mı burası yoksa zindan mı Bana gülmek yasak yoksa haram mı Nalan mıdır gönlüm elinde handan mı Yargısız infaz herhalde bu işte. Beni yok etme gel kollarıma bir Tekrar tek olalım dön dünyama gir Sen güldürensin hep neşemsin sen pir Yargısız infaz herhalde bu işte. Bekliyorum gelsin senden tek bir söz Başka da olmasın ne kaş ne de göz Sensin kalbimdeki istenilen öz Yargısız infaz herhalde bu işte. Yeniden gel hadi ölümüm olma Kalbini ver pembe gülüm soldurma Bu yara kanar da,ister ondurma Yargısız infaz herhalde bu işte Bil ki bu son sözüm canım cananım Sen yoksan dünyayı ben ne yapayım Görmesin gözümü hemen kapayım Yargısız infaz herhalde bu işte |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Darılır Gönül
Dağları verirsin al diye ona Aramazsan küser darılır gönül Umudu sürersen gitsen ovana Geri gelmez pusar darılır gönül Gitse Kafdağı’na gelmese geri Bir daha bulunmaz masalsı peri Akar sular durmaz, buradan beri Lal olur susar da darılır gönül Ne desen şaşarsın sen gidişine Akıl ermez hiç bu gönül işine Bulunmaz rastlanmaz onun eşine Gelmeyene şaşar darılır gönül. Dost arayıp bulsan hiç tek durmasın Yalancıyı sarma, donsun konmasın Kırılan gönle sor aşksız onmasın Gülden güle koşar, darılır gönül. Gelmese unutmaz sever de ondan Çiçekler açmazmış, küser de ondan Balıklar ummanda gider de ondan Bilinmez dağları aşar darılır gönül. Bir kuştur hapistir şakır kafeste Onu arar durur duyduğu seste Severse yaşatır solur nefeste Sevmezsen de kaçar, darılır gönül. Verilen söz sözdür tutmalı onu Kedi gibi tutup sevmeli onu Candan daha fazla bilmeli onu Derdinle çok coşar, darılır gönül Sevmektir önemli bilsen her şeyden Çok önem vermeli ona gönülden Mutlu ol hep sen o bekler sevmezsen Nehir olur taşar, darılır gönül Cemre oldun düştün gönül yurduma, Kim ne derse desin bakmam ardıma Yüklendim sevdanı vurdum sırtıma Sensiz çöle düşer darılır gönül..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dudağımda Saklı
Bitti buzdağı Eridi gitti. Başka bahara Her yer çiçek açacak bilirim Yine gözlerim gülecek Bu sıkıntı bitecek Yine ben olacağım Bak o zaman nasıl doğacağım Ben can, ben yürek Ben peri, ben çiçek Yine yaşamda tek başına duracağım Söyleyeceklerim dudağımda saklı Hep susacağım. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gelişin Bayramın Gülüşün Cennet
Yağmur yağmış bitmiş, gökkuşağı son Sen yaprak sen damla kollarıma kon Bunca yıldır sevdim sen de öyle yan Gelişin bayramım gülüşün cennet Gülüşün yağsın hep, yoksa o yaş mı? Adını çizdim ben, yürek bu taş mı? Cehennem dediğin bu göz bu kaş mı? Gelişin bayramım gülüşün cennet. Vazgeç şarkılardan bitsin o dünler Yeniler başlasın sevinçli günler Yarımlar tam olur seninle tümler Gelişin bayramım gülüşün cennet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerin
Çözülmez yollara çözdürür beni İçime akar da öldürür beni Kaybolup giderse soldurur beni Hayalden hayale çeker gözlerin Gelmezsen kaparım açmam bir daha Gülümsemen candır uçar dağlara Bilsen ne güzeldir atar yarlara Masaldan masala akar gözlerin. Seversin gözünle gönlünle hem de Ararsın her zaman mutluyum senle Çağır da gidelim mutlu ol benle Ateşten ateşe atar gözlerin Maviler sende hep, griler silinsin İçinde eririm böyle bilinsin Tüm aşklar sevdalar sende görünsün Buluttan buluta uçar gözlerin Gel sevdiğim öldüm vazgeçtim sen gel Yolların huzurlu olmasın engel Açtım yüreğimi aşklara bin gel Sevmezsen kalbimi yıkar gözlerin. Olmazsan yaşayamam giderim bilsen Atmazsam kalbinde yiterim görsen Sen varsan varım ben severim sevsen Yıldız olur bende çakar gözlerin. Çöller kavurur da yakar da yakar Alevlere nasıl atar da atar Ah bilsen bu peri nasıl çok sever. Geceden sabaha yakar gözlerin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karışık
Issız gönlümü gülşen yaptın da gülle doldurdun Rüya desen silsen acıları, beni hep güldürdün Çiçek yapsan gönlünde beni tümden Erse kışlarım baharlara, ses versen *******imden Ilığım sen yüreğimdesin daha ne isterim tanrıdan ben Leylakları sunsam lalelerle yüreğine Canımı alsan, yanına denizlere uzatsan Kanadımda senin yüreğini taşırım ömrümün sonuna dek Ne yaparım sensiz, sevgini yüreğime ek Kan kırmızı aşk bu, yaşarım yalnızım tek Leylak saçlarında süs, aşk dudaklarında üzme bu perini İçmeli gözlerinde akşamın en güzelini |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ko Adını Mesut Diyeyim
Yaşadığım en güzel güzelliksin Hayallerimin odağı Gözlerimin aradığı Hayatımın hediyesi Unutmaya kıyamadığım Unuttu mu diye düşünmediğim Unutmayan sensin Ko adını Mesut diyeyim Sözlerin işte şurada saklı Şöminen koyduğun yerde Üzerine uzandığın battaniyen serili bekliyor bizi Bıraktığın bardağında parmaklarının izi Dudaklarını gizler Ben seni hep beni bekler bileyim Bekleyen sensin Ko adını Mesut diyeyim Hadi gel hadi ısıtmaz ocaklar Yanardağ tenimde sararsın Her yer seni bekler İstersen uğrarsın Yine köşemiz cıvıldasın Sen geldin diye kahkaha çiçekleri çınlasın Sokak lambaları daha bir içten ışıldasın Ateş böcekleri dansına başlasın Ben seni geliyor bileyim Gelen sensin Ko adını Mesut diyeyim Hayallerinde peri olup uçtuğum Kollarını bulduğum Masallarımıza dönelim yine Ben peri kızı, sen gözlerimin bayramı Korsanlar en zengin hazinesini bulsun Otel çırağı sevinsin gelişimize Eczacı en iyi ilacını versin hastasına Bayram bu gelişler desin herkes eğlensin Sen beyaz kelebek Sen bir demet kır çiçeği En güzeli hangisi seçemediğim Gözlerinde buram buram eridiğim Sen ellerimdeki sevinç Yeter ki sen gel bana Seni ömür boyu seveyim Ko adını Mesut diyeyim. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|