![]() |
![]() |
#21 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beta nerede gizli
kaybolduğum asırlık yaşında saklı tuz imame taşı bam teli t/aşkın seli karıştı kuma delta bilinç altı kıyım günah tohumu düştüm ciğerine dağlı bastıran cins el kırmızı alfa dişi arzular dini sembolü kutsal kasede lanetli kaderim tuttuğum ellerin yere düşen damla kan... sıfır grubu ölümsüz sevdam yaşam sevincime pozitif bedel düne hiçim bugünde yokum yarını sen ver şeytana s/attığım ruhuma hayalin yeter mi? 18/5/7 Zeynep Tavukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beyaz türküdür
sesi ışığa boğulan menekşe damlası denizin dibi yosun saçaklı göğe buruştu yüzü tuzlu geceden kalma yoksun şehrin ışıkları hanımeli sardunya uykusuz aşkın kokusu allı pullu meltem iliğe işleyen kanadı çamurlu martı çığlığına beyaz türküdür beyaz tükürür sahilden zenciye içine düştü ak kor mavi sevda özleminin hüzün dikili ağın içinde kansız şafak cinayetleri ıslak döl yatağında karşı dağ yamacına küs kekik kokan eteğe sarılı tan ağırdı... ilk huzmede yanık teni demsiz küreğe asıldı yaşlı adam bir çığlık... yakamozları kırmak için nafile artık çok geç günün merhametine sığındı ışık 19/6/7 Zeynep Tavukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bildiğin gibi
mazinin taktığı taçlar ninemin tek mendili ile dolan ceviz dolaplara sığmaz anamın kaderi bana yadigar can olan koynumda yok koklamaya dahi kıyamaz iken kısa olan hayata inat tercihimin bedelleri uzun iplerle bağlı eteğime içi boyalı çakıl taşı dolu boş konserve kutuları ses yapar arka sokaklarda koşarım duvara yankılar çarpar ayağım papatyaya takılır düşer çimene dizim kanar bir sokak lambası şahit bir yarım ay göğe hakim ama asla yalnız değil şimdi firari aklımın kıvrımında nöronları yakıyorum yeni doğan güne hediye bildiğim gelmeyecek olsa bile artılar fazla eksilerime göre zaman geri dönülmez olan 1/4/7 Zeynep Tavukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir andı sanki
solmadın değil mi günüm bu kara bulutlar sanki ölü sanki vurdu sanki düştüm sanki düştü bir damla... geçmişi değil sadece yağmur yüklü de bana 22/5/7 Zeynep Tavukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir dal maydanoz isyanı...
uykulu göz kapaklarımı yakan kış güneşi sıcak men/dili ile artık ayazlarımı siliyor yüzümden bahçemdeki saksıda biten maydanozlar bir dakika lezzet arası lütfen... düzü asla g/öremeyen g/özüm ayrıntıları renkli neon ışığında yakalar Bu/da ne? ... asi gelmiş erguvan-vari incecik bir maydanoz dalına ağır gelen yaprağına bakmaz! de hadi... kime ve ne için s/üzüldün böyle narin tenin intihar rengi mor ektiğim tohumun hasadı belli yeşil ve hepsi yaşar bir saksıda gereksiz evrimlere gebe b/ulaştın gözüme şifa taşıyan b/ilmeksiz gülüşünle aynada yoksa... utancının rengi mi vurdu yüzüne bir sen misin güneşe maruz Bizanslılar zamanından mı kaldın ki asaletin rengi sadece sarayda olur soyun! ... şimdi! bir ha(m) le öfkeme yenik elim gider üstüne parmaklarım arasında kaybolursun güvendiğin toprağa sarılan köklerin çıkar boşa salıveririm canını maziye! mağrur ve zarif g/özlerimi mora çalan narin süzülüşünün seyri göğe biçare! kandırma beni... ayrık otu da değil soyun... beş arşın öteden isyanın kokusu duyulur dar saksıda ıslak toprak küf kokar ilmeğin hazır elimde ama.... dua et tembelim dua et hevessiz/im ve dua et! ki hala yeşil -maydanoza- meyilliyim... 26/3/7 Zeynep Tavukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir kısa mesajınız var!
şafağı yırtan eni güne merhaba... kuma gömülü dünden özlenmek güzel de... nerede kaldı değişim zaman akıyor durmadan avuçları doldurmalı bilemedim... şimdi ben bir yere mi gitmiştim? ki haberim yok! ... olsa macor alcano onbeş kartı atardım size... tazesi bende kalsın neyse... bu sözden hep nefret ettim çıplak ayağıma pranga idi vurulan morluklarım d/öndü yeşile ki bir basamak üstte görünmez kaza karışan yoksa düşlerime düştükçe düşünce şeytan dize mi geldi tek gözlü ''körler''... göremedi ışığı neden öğrendim sesli trafik ışığına sağır kırmızı dur bend/e sarının yanında bu rakip nokta ne? ... aynı sistem mevcut yine iskele karşısında eğik başın karşımda... çökmüş omzuna kartal kanadı renksiz siyah beyaz fener günlük telaşın gündeme oturan kültür seviyesi medeni savaş altın kaplamalı dişi aradın mı bulunuyorum ben buldum hem belamı hem Tanrım’ı bilirsin pek iyilerim kanser yapar neşter elimde k/estim kara sütüm yağ ardı yan an ağı yuvarlak köşe başlı sevgim bana lazım.. sen kal -ya da- kalma saygımla... 17/5/7 Zeynep Tavukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir nefes versem yıkılacak
gömülmüş pembe bir beden ak çarşafı dağınık bir yatağa bilinçsiz hareketsiz yatıyor küskün kış güneşi küskün fuzuli aynalar gölgelerin hakimiyetinde çökmüş kirpikler kapalı gözde bayram bedene sarınmış battaniye kırışmış fikirleri fikirlerle sevişirken isimler geçiyor belli belirsiz dökülüyor dudaklarına dil oynamasız odak yok nokta yok şeritlerde yazılı fırtına üşütüyor patikli ayakları buz kesmiş rüzgarın uçurduğu takviminden kurumuş bir kaç parça yaprak esrik ve devrik cümleleri dolanıyor sararmış listeye yine yeni eklemeleri rüya yok düşü yok üstüne bir duble rakının esareti düşünce şarap tadında gecelik izleri ıslak yastığa akıyor zaman akıyor salyası akıyor 23/2/7 Zeynep Tavukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir rüya anlık...
demir parmak takılı pencerede kızan vakti puslu kedi cam açık bakı/yorum bahar sevinci yeşil başlangıçlara gebe bir dalış hülyaya bir kapılış dünyalara kapalı kapılar açılır sonuna kadar gıcırdayan sancılar değersiz sanılar geçersiz artık bir merhaba ki beklenmeyen gelen can tarif(e) siz gidilen yola pembe bilet tek kişilik yangılarda ben kaybolurken gözlerim geri geldi 18/03/07 Zeynep Tavukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir y/amacım yok
ulu zirvede kar belli bir kesim gri kısmi örtülü ödenek kemik oyunda bıyık dini sel kesin cinsel seçim ara fesi dul darbeli sorunu solda kabul etti mazlum rollü merdivene kriz parti eski ana yasa koydu çiçeği askere köle doğan anket sonucu kayınço limoni tank paketi 20/5/7 Zeynep Tavukçu |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir yerlerde mutlak'a
yaşanmış ya da yaşanmamış düne dair kırık dökük siyah artık zamanı yanmış düşçe yırtık ç/ağdan sızı kuma dönmüş kırıklarım ne varsa topluyorum bunca yanlış bir arada... hayret! bulmak zor kapılarda ömrüm işli desene... şimdi aynada gözlerim üzgün değil özgün bakmalı gecem bitti açılan günüm falımda korkusuz mutlak'a bir gün geleceğim... 24/5/7 Zeynep Tavukçu |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|