![]() |
![]() |
#21 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Kadında Eskimek
Bir kadında eskimek. Ağız tadıyla Bir kadında yıllanmak Ağır ağır Romantik,akşamın kucağında,tutkuyla sarılmak. Aşların en hasına Işıltısız alevlerin koynunda Ama; sımsıcak Bir kadında büyümek. Sarmaş dolaş Erkan Gümüşsoy |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Nevi Kurtuluş Reçetesi
Ölmek için yaşamak değil,yaşamak için ölmek gerekir. Bu memleketin kaderi,emperyalist kuvvetlerin karşısında el pençe,durarak değişmez.Aksine,milli ve manevi değerlere sahip çıkarak,bizi bölme gayreti içinde olanlara,başı dik alnı açık açık bir tavır sergileyerek değişir. Bedene mikrop girmişse,hastalığın reçetesi gerçek tanıyı koymaktan uzak safsata laflarla bu milleti oyalayan AB ve Amerikan güçlerinde değil,vucuda intikal etmiş virüsün,hangi hal ve şekilde olduğunu bilen Türk Milletindedir. Bu reçete Yüce Türk Ulusu'nun kurtuluş reçetesidir Erkan Gümüşsoy 17 ocak 2007 Ben Oğuzum,Kürşadım,Alparslan. Ben Ergenokon sırtlarından, Kafkaslara,Trakya'ya, Manş denizinde Adriyatiğe açılan kapı. Yetmiş iki buçuk millet içinde. İnsanlığın en mükemmel kılınanıyım. Ben yalnız Allah'tan medet uman, Yalnızca ona yalvaran Türk islam ahlak ve şuuruyla yoğrulmuş. Türk islam ülkücüsü. Ben aç kalmak uğruna da olsa. Asla leş yemeyen asil bir bozkurdum Çakallar benim kürküme büründüğünden beri, Özğürlüğüm elimden alınmışçasına tutsak. Sanki; Benim olan hürriyet bana yasak Bilmez mi? Ki Çakal sürüsü it sürüsü Defteri dürülmedi mi? Tarihte benzerleri'nin Bu Avrupalılar öğrendi Dİğer köpekler de öğrenir Kurtların olduğu yerde çakalların barınamayacağını. Kıyamet kopsa da, Dünya'nın Türksüz olamayacağını Daha dün tuvaleti bilmeyenler, Hamamı bilmeyenler. Sokaklarını pislik götürüken, Şemsiyeyi parfümü yüksek ökçeli ayakkabıyı icat edenler. Ne kadar teknoloji üretseniz de bu yüzyılda. Daha bu millete çırak olamadınız. Erkan Gümüşşoy 17 ocak 2007 Ey! Türk Milleti; ''Gök delinmedikçe,yer yarılmadıkça senin ilini töreni kim bozabilir'' Bilge Kağan Erkan Gümüşsoy |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bizim Değil Mi?
gözlerim,maziye şöylece daldı, mazide ki; günah bizim değil mi? yüreğim,geçmişe şöylece daldı. geçmişte ki; aşklar bizim değil mi? her sevgili çekip gitti, gitmek marifetmiş anladım. onlar kurtulduk bitti dese de, şurada yatanlar bizim değil mi? erkan der ki; geçmiyor zaman, zamanla yaşamak bizim değil mi? sevgisiz kalıpta secdeye varan, bir avuç merhamet bizim değil mi? Erkan Gümüşsoy |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bizim Soframız
Bu memlekette borumuz ötmese de; Bizim türkümüz çalınır. Her ne kadar; bizimle olamasa da insanlar, Dostluklar bizim soframızda kurulur. Erkan Gümüşsoy |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bizler Öderiz
her sabah bin ah işitir, gönül. sevdaları,bizler değil, sevilen yıkar bedelini bizler öderiz. bileği herkes; dünyanı güzel aşkta,sevgide benlerde özel eller dokunur benliklere, bedelini bizler öderiz. gözler süzer,günahın günahını dudaklar varır çirkinliğin tadına kalmaz ki; güzellikten yarına, bedelini bizler öderiz Erkan Gümüşsoy |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bugün de Suça Düştüm
Evvel üçtün,sonra yedi, Şimdi de kırklara mı? düştün. Ben bir derde bitap düştüm. Evvel,üçtüm sonra yedi, Şimdi de bine düştüm. Yokladım çoğ'kere, Bugünde suça düştüm. 23 aralık 2006, sabaha karşı 4:00 suları Erkan Gümüşsoy |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bugün/Milyonda Bİr
Bugün,bütün iklimlerimin gözleri ağlıyor, Bugün,bütün sevdaların yüreği kan ağlamakta Bugün,bütün hayallerimiz bizi terk edip,çırılçıplak bırakmakta. Öyle hazin bir tablo ki; tüm yaşadıklarım Bir ayağı kırık tuvale, Rengarenk boyalarla yaptığım resimler, Bugün ne hikmetse siyaha boyanmakta, Seni sen diye taşıyan kalbim. Bugün artık bana sen kadar uzakta... Bugün hissetiklerim öylesine garip ki; Tarif edilmesi bir hayli zor Bugün geleceğimiz üzerine planlar yapılıp, Kumarhanelerde,oyunlar kurulmakta. Kumar masalarında aşkımıza zarlar atılmakta. Gelme ihtimali milyonda bir olan 08 şubat 2007 AKSARAY Erkan Gümüşsoy |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bulamadım
Bir şarkıydın bir şiirdin. Mısralarıma sığmayan. Hayatımın rengiydin. Gök kuşağından daha renkli Çocuksuydun biraz olgun. Kalbimde ki aşkım oldun. Biraz durgun,biraz dolgun. Beynimde ki; dünya oldun Denizinden akan sular, Çok tuzluydu içemedim. Aradan geçti yıllar. Kaybolmuştun bulamadım. Biraz yorgun,biraz bitkin Ağır geldin hafiflettim Solacakken senin aşkın. Can suyunu bulamadım 2002 Aksaray Erkan Gümüşsoy |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bütününe
Bütün vedaları bırakıyorum sana, Bütün vedalara elveda demek geliyor. Bütün sevdalar karanlıkta; Bütün yalnızlıklar cesaret bekler aşktan, Bütün çiçekler mevsimlik, Bütün çöller kuru ve çorak. Bütün çocuklar öksüz Bütün herkes birbirine yabancı gibi Ayrı havada Bütün kızlar sanki arı, Bir o gönülde bir bunda, Amaç üretmek mi? Mutluluğa giden yolda kahrı hüznü Yoksa çeşitli vaatlerle kandırıp Bütününe tüketmek mi? Bütün sevdalar sana benziyor. Bütününe yabancı, Bütününe yalancı Erkan Gümüşsoy |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çal Dostum
Çal dostum gitarında son yalnızlığımı. Çal dostum çal,geçip giden günlerimizi. Ve uzayıp giden ömür çizgimde son satırlarımızı. Anlam veremediğim,anlamsız aşklarımızı meşklerimizi. Sigaramın son nefensinde,ayrılığın son fırtını çektiğim yerde, Çal sevipte bizim olmayanlarımızı Bazen nasıl da şahlanıyor bir kır at gibi, Derelerim misali çağlamakta vakit. Elimdeki son sermayemi de aşkta kumara yatırdım. Çal dostum kazanmak namına kaybettiklerimizi. Elde olmayan sebeplerle, mevzilde yaralı bıraktıklarımızı. Kalbimin en derin yerinde saklı kalan sevgililerimizi, Ve nedensiz yere uçup giden kuşlarımızı Çal dostum bizle yaşayan yaşamayanlarımızı. Sonunda vuslat var diye,yaklaşamadığımız kızlara, Adına aşk dedikleri büyülü şeyden, Dalgıçların dalamadığı kuzuların içemediği, Ama şiirlerin en güzel dörtlüğünde yer alan sulara, Açılmak için,çal dostum hiç bitmeyecek şarkılarımızı Ben çoktan aşık oldum,yeniden vuruldum. Ve kaybettiğim kendimi bu şarkılarda tekrar tekar buldum. Şimdi bizi yarım bırakanları değil, Çal dostum neşemizi,ümitlerimizi 2 aralık 2005 manavgat Erkan Gümüşsoy |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|