![]() |
![]() |
#21 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Al da Git!
Durma git Bendeki bana saldığın onca kökleri söküp Duyma feryatlarımı, yüreğimden çık, Hadi düş yollara Kalma git Seni bana yazan kadere bayrağı çekip Dile getir, haykır isyanlarını, harap et beni Hadi git ellere Bekleme git Biliyorum kal dememin anlamı zaten kalmadı Dök hesapları ortaya, bir avuç tuz bas bağrımdaki yaraya Hadi çek kırmızıyı anılara! Acıma git Yüreğime hükmeden sevdanı da al yanına Her şeyi sil bir kalemde Veda et buralara Kalma git Al ağarttığın saçlarımı da yollayım senin için ”tüm sıcak akşamları ve beyaz saçlarımı da” bir bohça azık yapayım sana Gittiğin yerlerde göster soranlara! Alda git Zemheriler bende kalsın yazları baharları alda öyle git Boşluğunla üşüyen yüreğimi, sesinle çınlayan kulağımı yoksay Ne gör, nede duy beni hadi veda et buralara! Kalma git Lav gibi damarlarımda akan kanımı dondur sonra git Akmasın kanım, dönmesin dünya, gülmesin insanlar, Yağmasın yağmurlar söyle onlara! Al da git Benden uzakta aradıklarını bil de öyle git Kalbime yazdıklarını sil de öyle git Neyim varsa, neyin varsa al bırakma buralara! GİT, GİT, GİT! Kaderimin halkasını parmağımla bir kopar da öyle git. Yaraladığın yüreğimi yerinden sök, çıkarda öyle git. AL GÖTÜR ORALARA! BIRAKMA BURALARA! |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Al Diyorum Almıyorsun!
Çiçeğim ben ballarımı, Al diyorum almıyorsun. Baharım ben güllerimi, Der diyorum dermiyorsun. Gözlerimde hep hayalin, Sen gideli yok moralim. Aleme küskün yüreğim, Gör diyorum görmüyorsun. Mevsim bahar idi bitti, Hasretin beni tüketti, Bu ayrılık canıma yetti, Bil diyorum bilmiyorsun. Artık eski neşem yoktur, Derdimi anlamaz ki doktor, Halime acıyanlar çoktur, Duy diyorum duymuyorsun. Tenimde ılık nefesin, Kulağımda çınlar sesin, Ağlıyorum canım nerdesin? Sil diyorum silmiyorsun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Al Gülüm, Ver Gülüm Mİsali!
İstediğimiz bir tatlı selam, beklediğimiz sıcak bir merhaba veya azıcık fazlası nedir mi? Elbette ki; nasılsın? aynısının beklenmeden sorulduğu nasılsın olmalı? Bunu bekleyerek soruluyorsa eğer, o an bencillik ve beklenti gölgesini düşürüverir ortamın üzerine. İçten bir tebessümdür beklediğimiz, ama olacaksa yürekten olmalı, karşımızdaki gözler yüzümüze bakmadan gülümsemelidir. Eğer olur da, acaba o bana nasıl bir tepki verecek diye beklentiyle kırışırsa göz kenarları, al gülüm ver gülüm çöküverir ortama. Dostane bir elin uzatılmasıdır beklediğimiz, AVRASYA yı var eden köPage Rankingü misali! Öyle sıkıca kavranmalı ki elleriniz, avuç ayalarınızı terler basmalı, olurda önce elini o uzatsın diye aklından geçirirse karşınızdaki, işte bunu sezinlediğinizde, buz parçaları doldurur avuçlarınızı Ve anlamını yitirir sizin için her şey. Dostluğun dolgun yumruğu öyle ansızın inmeli ki omuzlarınıza, o kadar kavramalı ki sizi karşınızdaki 'al beni' bir anda endişesizce öyle yürekten sarılmalı ki size, yürekleriniz bile kucaklaşabilmeli; neden ilk adım benden gelecekmiş ki diye düşünürse dost bellediğiniz... İşte o zaman karda açmış gonca gibi şaşar yüreğiniz, artık bilirsiniz ki her şey yalan ve bu dostluğun akıbeti olacaktır talan! |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Al Kalemi Arzuhalim Yaz Bana Dünya!
Kalmadı artık ne sabır, nede tahammül, Dayanamıyor bunca kötülüğe artık bu gönül, Beş para etmez bence böylesi bir ömür, Al kalemi arzuhalim yaz bana dünya! Kuru ekmek yeter bana katık istemem, Gülsün yüzler olmasın kaşlar çatık istemem, Ben tok iken komşum açsa hiçbir şey yemem, Al kalemi arzuhalim yaz bana dünya! Analar ağlamasın, bebeler gülsün, Sevenler acı çekmesin, hep birlik olsun, Gönüller barış, sevgi ve dostluk dolsun, Al kalemi arzuhalim yaz bana dünya! Pencereden bakarken güneşe güleyim, Bir selam verdiğimden beş merhaba alayım, Çırayla aramayım her yerde dostluk bulayım, Al kalemi arzuhalimi yaz bana dünya! Hayvanlar telef değil, öldüler densin, Çiçekler ezilmesin, günü geldi soldular densin. Karıncadan, insana dek her can bir değer bulsun. Al kalemi arzuhalim yaz bana dünya! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anam!
Anam uçuyorum yuvamdan gayrı, Artık bu yuvama dönüşüm yoktur. Bundan sonra sizlerle yollarım ayrı, Yeni yuvamda beni bekleyen çoktur. Anam ver mübarek elim öpeyim, Ödeyemem haklarını, helal et benim. Olurda ecel gelirse gurbet ellerde, Bırakma senindir aciz ruhum,bedenim! Geçermiş Dünya'da tüm güzellikler, Gün olur ağarırmış zindan ufuklar. Anam kahrolsun töreler,adetler, Giderim yad ele ama! Hayalim,düşüm sizlerle anımdır ANAM! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Annem
Bugün yüreğimde bir sıcaklık var, Senin küllerin yine savruldu anne. Bu gün dünyamda bir gariplik var, Gönlüme tahtın birkez daha kuruldu anne. Bugün yeniden istedim yüzün durmadan gülsün. Bugün yeniden diledim ki tüm dileklerin olsun. İncittim, kırdımsa seni anam bağışla ne olursun. Bugün cennetin anahtarı birkez daha sana verildi anne. Annem kan, can hesabına dalmayalım derim, Haklarını ödemem imkansız zaten bunu bilirim Sen öl de yeter ki annem sana canım veririm Affet! Ne yazık ki farkına senede bir gün varıldı anne. Bugün güllere boğsam annem seni nafile, Nağmert olayım bir daha çektirirsem ben sana çile, Anam keşke gücü yetse şu dört duvar gelse de dile, Anlatsa, bize o altın kalbin ne kadar yoruldu anne. Yufka yürekli anam dört mevsim seninle yaz olur bil ki, Sen gözümün nurusun yüzüm gülsün, hadi sende gül ki, Dört cihanda melekler sevsin, korusun beni, sen okşa sev ki, Sen canımsın, birtanemsin bu alem senin için kuruldu anne. Annem uzaklardasın hayalim, düşüm ve gerçeğimsin, Her zaman yanımdasın, bırakmazsın kanatsız meleğimsin, Sen biriciksin annem, baştacımsın ve sadece benimsin, Seninle var oldum, ruhum sana ilmik ilmik sarıldı annem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ansızın Gel, Gir Koynuma!
Senin tutuğun ellerim, Soğumasın istiyorum. Öptüğün dudaklarım, Kurumasın istiyorum. Sevgi dolu sözlerine, Tutulmuşum bekliyorum. Çekik, siyah gözlerine, Vurulmuşum özlüyorum. Sardığın bedenimde, Dokunuşların kalsın. Sıcaklığın bu tenimde, Beni mutluluklara salsın. Senin baktığın gözüme, Başka bakışlar değmesin. Senin yattığın dizime, Başka başlar eğilmesin. Yangınım ol, ateşim ol, Her dakika tutuşayım. Bir vadi ol benim için, Üzerinden akışayım. Sual sorgu etme bana, Tarifi yok özleminin. Ansızın gel, gir koynuma, Dinsin sızısı kalbimin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Artık Ya Beni Alırsın...
Yırtıp gecenin yüzünü sana geleceğim, Artık ya beni alırsın, ya da ben senin olacağım, Bana ne senden deyip inadına, inadına seni seveceğim… Biliyorum bencilsindir, yenip gururunu sevemezsin sen. İçin mutlu olsa bile seni tanırım gülemezsin sen! Varsın beni anlamayan ******* çığlığa bürünsün, Varsın seni ararken bir yol bitip diğeri görünsün, Varsın, kalbim değil de ayaklarım yorulsun. Kolay yıkılmam kendimi tanırım yeterince bilemezin sen, Ayak seslerimi duysan bile buradayım diyemezsin sen! Ben benim için değil de senin için doğrulmuşum, varım Bunca kainat yok bana göre, tek varlıksın, sensin öbür yarım Anlamam beklide işte bundandır seni arayışım, bundan ısrarım Sensiz olmuyor, nereye baksam sen varsın, ama göremezsin sen, Kim bilir, belki sende aynısın ama yüzüne alıp da diyemezsin sen! Sen benim için özelsin, bir tanemsin, teksin, Kendime asla acımam varsın senin yolunda acılar çeksin, Bu gönül ister ki her daim, dudakların dokunsun, gözlerin baksın. Ama biliyorum kaçaksın, gözün yükseklerde senin asla yanımda kalamazsın sen, İyi düşün, unutma ki “Sev seni seveni demişler” benden başkasını sevemezsin sen! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk
Denizleri taşırandır. Yollarından şaşırandır Yıldızları düşürendir, Aşk be dostum, aşk be dostum. Sözde değil özde duygu, Ne başı var, nede sonu Bezdirir bedenden canı, Aşk be dostum, aşk be dostum. Nehirler tersine akar, Buzullarda ateş yakar, Adamın aklına hinlik sokar, Aşk be dostum, aşk be dostum. Sual etme sakın ola Yargılamak ne haddine Yoksa durma, bul kendine Aşk be dostum, aşk be dostum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Sokağımı Basıyor Hüzün
Gülümün goncaları soluyor ışığın yetmez, Neredesin? Gönül perdelerini açıp girecek gibiyim Bir günün diğerini aratır, bilirim tutmaz, Her şeye rağmen bir gece sana gelip kalacak gibiyim Aşk bu, sevda bu harareti sarmalar beni, Cayır cayır yanarak, kor olacak gibiyim. Sensiz huzur vermez, kovuyor sanki buralar beni, Özledim, sensizim, ilk gördüğüme seni soracak gibiyim. Sen giderken inan beni de alıp gitmişsin, kalanlar bana yaramaz, bir eskiciye verecek gibiyim. Pembe düşlerimi siyaha, mora çalıp gitmişsin, Ne gördümse, kimi gördümse şerre yoracak gibiyim. Ya senle, yada hiç başka çözüm yok. Bilsem neredesin, her şeyi terkleyip gelecek gibiyim. Ben seni isterim başka sevdalarda asla gözüm yok, Aşkta sınır tanımam talihin zincirlerini kıracak gibiyim Ne yaz kaldı, ne bahar her mevsim hazan, Çöğürleri, dikenleri gül yerine derecek gibiyim. Nedir bu kara yazı ey sevgili yaradan? Her kim çalsa kapımı azrail diye canımı verecek gibiyim. Sen yoksan aşk sokağımı basıyor hüzün, Ne güneş, ne ay gayrı uğramaz olur. Durmadan çınılar kulaklarımda en son kelimen sözün, ağlama, üzülme, arkamdan bakma demiştin! Sadece bunun için gönlümde, gözümde ağlamaz olur. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|