![]() |
![]() |
#21 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben sana küstüm
Ellerimi geri ver Saçını okşarken ki tadında Kalbimden geçenlerle beraber Gülüm Ben sana küstüm Parça parça değil Kalbimden geçenleri büsbütün Kalmasın kalp kırıkları Yeşersin istemem ümidim Gülüm Ellerimi geri ver Büsbütün Ben sana küstüm Şiirlerimi geri ver Çiseleyen yağmurla beraber Çakan şimşek altında Gülüm Ben sana küstüm Parça parça değil Şiirlerimi büsbütün Kalmasın bulut kırıkları Korkutur seni şimşek ölüsü Her satır arasında bir gök gürültüsü Gülüm Şiirlerimi geri ver Büsbütün Ben sana küstüm Mektuplarımı geri ver Toy bir yürek sıcağında Düşlerimle beraber Gülüm Ben sana küstüm Parça parça değil Mektuplarımı büsbütün Kalmasın düş kırıklıkları Roman olur bölüm bölüm Her bölüm bir başka ölüm Gülüm Mektuplarımı geri ver Büsbütün Ben sana küstüm Kalender Sever |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Biliyorum Gecenin Neden Saatleri Sıfırladığını
Biliyorum gecenin neden saatleri sıfırladığını Bir eksildik bir çoğaldık bütün gün Yeniden hak edeceğiz iyiyi ve güzeli Eski dişlerde kaldı güldüğün Hiçbir saat göstermez gerçek zamanı Geçmiştir aslında gördüğün Her gün yeniden kuracağız gerçeği En son yalandır doğru bildiğin Kalender Sever |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir An
Bir o yan Bir bu yan Bir yat Bir uyan Bir tik Bir tak Bir an Var mı? Duyan Tik Tak Tik… Cana tak Zaman yitik Can bitik Kalender Sever |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Çiçek Gibi Saksıda, Yalnız
Parmak ucundan yürüdü yüreğime karıncalar Ellerim koynuma sığındı, Saçağa sığınan serçe onlar, Sıcak soğuğa karıştı Yüzüme bakıp geçerken insanlar. Göz yaşlarınız sizin olsun Benim de elbette bir anam var. Her gün suladığınız Bir çiçek gibi saksıda, yalnız Açsa, koksa ne yazar Vicdanınız kurumasın Vicdanınız neye yarar Kalender Sever |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Damladır Kuran Zamanı
Ucundan tutunduğu zamana Bütün varlığını yerçekimine karşı koysa da O’dur kuran zamanı Bir tek damla olsa da Koca kainat bu ana Ne kadar muhtaçsa Her düşen damla O kadar ısrarla Doğrular gerçeği Bir daha Kurulur yeniden Zamanla Tabiat ve hayat Düşen her damla Tutunur zamana yeniden Kimse anlamasa da Kurar zamanı Bir daha Aniden Kalender Sever |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Diktatörün Kısa Tarihi
Bir Diktatörün Kısa Tarihi I. 30 Aralık 2006 Saat 04:55 Bir dar ağacı Bir ilmek İlmeğin ucunda Saddam Katilde olsa İlmeğin ucundaki İnsana yakışmıyor idam Öldürdü Saddam Öldürüldü vesselam II. Su testisi su yolunda kırıldı En son gördüğü dar ağacı Kendisi için kuruldu Kalender Sever |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Kapı, Bir kadın
Bir kapı, Bir kadın İlk kelime zor adım Fırtınadan önce gibi Bütün pencereleri kapadım Varmak ister her patika Yolcunun gittiği yere Türküsünü de paylaşır Acı su, ekmeğini de Yalnız ağaç Kırık dal Son uzanan elden kalma Tatlı bir sızıdır hala Rüzgarları okşamasa da Bir kapı Bir kadın O çalmadı Ben açmadım Kalender Sever |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Nehir Olmak İsterim
Bir nehir olmak isterim Kar suyundan beyaz içen Her sabah güneş doğarken Bir çocuğun düşünden geçen Bir nehir olmak isterim Savaş meydanlarını ikiye bölen Geçtiği her ova bir yeşil deniz İnsanı dört mevsim yüzü gülen Bir nehir olmak isterim Çağlayanlardan uçurum içen Sırtında bir bulut yüklü Gökkuşağının altından geçen Bir nehir olmak isterim Doğduğu yer güneşe düşen Kolları dört yanı saran Yatağında yüzyıllardır sevişen Bir nehir olmak isterim Korkularını köprülerle bölüşen Gecenin en karanlık yerinde Bir türkü gibi dilime düşen Kalender Sever |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Şair Bir Tanrı
Yalnızlıkla başa çıkabilseydi eğer Tanrı Yaratmazdı insanı İnsan yalnızlıkla başa çıkabilseydi eğer Neye yarardı şair yanı İnsan olmasaydı eğer Ne şair olurdu, Ne de Tanrı. Yalnız Güzel şeyler isteseydi Tanrı Elinden alırdı Ellerini Bir şair kalırdı, Bir Tanrı Kalender Sever |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir veya Sıfır
İngilizce, Türkçe Bir Ne de sıfır Gereklidir Gülümseyince Dil başka Dil ince Bilgisayar dilince Evet bir Hayır sıfır Peki Sıfır mı? Bir mi? Yalan söyleyince Bir mi? Sıfır mı? Göz göze gelince Sevgili mi? Bilgisayar mı? Diz üstü deyince Salkımsöğüdün yerini tutar mı? Sırt üstü Yatsan Bir ve sıfırın gölgesinde Dil başka Şiir ince Bence Gönül işi daha da ince Kalender Sever |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|