![]() |
![]() |
#21 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Akordiyoncu Kız
bahariye'de akordiyon çalar kız önünde çil çil bozuk paralar yıldızlar toplanmış ayaklarının dibinde
![]() |
#22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Akroştiş
Galiba yol almak zamanı geldi yitikler diyarından İsmine görülmeyen tutulmayan her köşede rastlayacağım Tandırda ekmek pişiren eller kadar dudak bükeceğim toz duman Mırıldanıştı sanki koskoca yeminler söz vermeler Eninde sonunda yeşil sabun kokulu itiraflara kalacak yüreğimiz
![]() |
#23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Akşam(haiku)
akşam başlarken güneş kızılkıyamet bulutlar masum
![]() |
#24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Akşamı Özleyen Yıldızlar Gibi Susarım Sana
baktığın sarsıntı yüreğim yoğun unuttum neydi o çocukluk şarkısı ince korkar büyük sever dağlara bakar gibi yazılmamış sözcüklerin tutanağı başımda kabına sığmaz sular misali taşkındır öyküm ağaçlara bakar dağlanır dudağımın kıpırıtısı konuşamam yeni bir yaşam olur yapraklarının hazin düşüşü içime otlara tutunan kır coşkusu sararır içimde şehir yangın yağmur karanlık şarkısız toy bana dediğin yakın uzaklara dalar aklım renklerin solduğu yerde nihayetin suçluluğu günahlar tohumu ayrılık sersemi aydınlığa hasret akşamı özleyen yıldızlar gibi susarım sana
![]() |
#25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Akşamüstüydü
akşamüstüydü şehre baktım uykulu düşündüm kendimce birşeyler griyi ilk defa bu kadar sevdim alıştım güneşin vedasına şimdi evlerde kavuşma vakti çocuklar özlemle caddeyi gözlüyor bir kadın tüketiyor küçük hayallerini yarınlara aldırmadan kuşlar göğü bırakmanın kaygısıyla çığlık çığlık akşamüstüydü seni ilk defa mavisiz düşledim düşlerimi sarnıç yaptım kararan buluta her şeklini sana benzettim oynadım yanan ilk ışıklarla acaba orda mısın diye baktım her pencereye ciddi ciddi akşamüstüydü herkes ışığına sığınmış sokakta kimsecikler yok annem olsa çağırırdı şimdi beni 'oğlum hadi eve' benimse aklım hep onda bu koşu ne zaman bitecek onu bulacak mıyım kalbim beni bağışlar mı akşamüstüydü yarınlara özlemim yok tek düşüncem sevmek seni
![]() |
#26 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alıngan(haiku)
bulutlar mı küs göğe ben miyim yoksa böyle alıngan
![]() |
#27 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alıyorum Denizlerimi
kendini bilmez kalabalıklaştığın o benim yenilenen islenmişliğimdir penceremi açsam kurak bozkırdır yokluğun yaşamda yıldızlar ekine durmuş ayrılık sanki arpacı kumrusu gibi düşlerimde buğday tanesi dişlerinin parıltısı çok çok diyorum rastgele yola çıkmış mürtecidir tek kişilik yabansı dudaklarımda yenik ulaşma çabalarının şovalyesi yağmura hazırlanan göğün hırçınlığıdır siluetin kıraç hayallerimde serin çeşmedir sonuçsuz ihtimal hesabı söylediğin türkünün gururlu keskinliği zorunlu boşluğunu çekiyorum genzime çayır çimen sokakları terkeden militan gibi bitik alıyorum denizlerimi bir koşu düşlerimizden
![]() |
#28 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Amatörce Karalama Bir Aşk
adamakıllı manyaktım kırıntılarında sıcaklığının tanıdık acıların gölgesinde devleşiyordu çocuksu yalnızlığımız çapulculuğumun duldasında beklerdim teninin sıcaklığını cenaze törenleri gibiydi buluşması sakar bakışlarımızın bir ölünün ardından dua edercesine sevda sözleri cahil kafalarımızda adliye koridorlarında turlayan mahkumlar kadar mırıldanmalı ve acemiydin kollarımın arasında bomboş bir defteri andırırdı bakireliğin doldurmak isterdim sayfalarını yaşam birikimimle günlük tutma isteği yakardı ellerimi büyük işlere kalem oynatmalı dercesine lüzumsuzluğun yüzü suyu hürmetineydi küstahlığım neremde dünya bilemem içim dışım mahkum yeni sayfalara belediye otobüsünde dudaklarımla buluştuğun yerde mi ki? ! ... yol yordam bilmezim beceriksiz yanlış kanılarımın yanlış karalaması serseri yabanlığında alaturka hüzünlerin yoktur yordamı sanrıların ötesinde gecenin tanıklığı bir yakamozun sahte ve oynak ışıkları gibi karaladım seni yüreğime akordu bozuk bu kırılgan bestemizin rast makamı dillerinde kendini bilmezim sen şimdi gülüşlü gözlerini ayırdın bir de yoksulluğumdan karalama aşk bu diyorum amatörce samimi nasılsa bensizliğinle de seviyorum ya çıkmayışını yoluma sen yerine acılar yolumun üstü sınırsızlığımda başıbozuk kendini bilmez kapanmaz yaralı
![]() |
#29 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anamın Eli Değmemiş Ölümdür Sensizlik
göğün kar kızıl kıyamet sakin akşam iner gözlerime üşümek ne mümkün yeter varlığın varlığın bahçede gölgesi eski günlerimin aydınlık yazlar seninle anlamlı elimde kırık oyuncaklar sudan köpükler anamın eli değmemiş ölümdür sensizlik kahverengi *******ime demli çay olur şavkır ateşin enginlere sorduğum nazlı yatar böğrümde alelusul kuşların mantığı işler gökyüzünde seni sevmede yüreğim
![]() |
#30 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anarşi
aşk anarşi aşk ölüm tanımayan köprü hayata aşk düzensizlik yıkıcı aşk suçlu yaşanmalı aramızda bilmediği kimselerin aşk göze almalı değil ölümü bile kendini karakalem çalışma unutulmuş berbat karanlık fotoğrafı deli ressam resimsiz kulsuz tanrıça şiirsiz şair dilekçe pulsuz geniş ülke bulutsuz çocuk suçları toplamı şarkısız koro aşk olan ne varsa aykırı tapınaksız dindir aşk sessiz dil bakışsız anlam ölü kedi acısı sakıncalı kaçık kaçak zehir içilen kaşık kaşık tansık kokusuz başdöndürücü koku ilaçsız hasta/lık ekmeksiz fırın fırın yakan aç it sıcak kış soğuk yaz tımarsız deli değil mut aptal umutsuz akıllı demsiz çay üzümsüz şarap nedensiz nedenlerle sen aşk nedenli nedensizlerde ben dersem anla aşk bende ağlamaklıyım sana ağlamaksız hıçkırık sönmek bilmeyen yanağımda aşk senli benli sensizliğimde bensizliğinde senin sessizliğimle sana bıraktığım yorum gibi yorumsuz
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|