![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Banned
Teşekkür Etme: 0 Thanked 3 Times in 2 Posts
Üye No: 13275
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 181
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
konuşma edit küfür hakkı kimseye verilmedi
by_bluekeys Son düzenleyen: bluekeys™; 09-01-2006, 11:46 AM.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3983
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
kürdü,lazı,çerkesi,macırı,yörüğü,pomağı,çingene si ,göçmeni bu ülkede yaşayan herkez TÜRKTÜR BUNU İNKAR EDEN KALLEŞTİR...bir kişinin vee bi rtopluluğun yaptığı tüm herkeze tüm ırka mal edilemez...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3983
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
|
ve son hatırlatmam bu konu hakkında düşüncelerini belirtmeniz için kasıtlı olarak açık bıraktım silmedim ama gördüğüm çoğu arkadaşım düşüncelerini belirtmek için küfre sarılmış lütfen arkadaşlar bir söz bin küfürden daha etkilidir akıllı olana küfür lü konuşmaları editledim burası bir köy kahvesi değil net ortamı ve belli bir kural çerçevesinde burda toplanmış bulunuyoruz aynı düşüncede olmaya biliriz ama bunu anlatma yolu küfür değildir...saygılar
by_bluekeys |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 17691
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
saol kardeş valla eğer bişiler yapmassak işler kötü gibi
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 1 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 13837
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
Yazıyı sıkılmadan bastan sona okudum birkaç konu dışında genel olarak katılıyorum. Ancak şunu unutmamak gerekir ki kürtlerin tamamını aynı kefeye koymanın vebalinin altından kalkamazsın kardeşim. Ben 35 yaşındayım ve doğdum doğalı ülkücüyüm. Tanıdığım nice kürt ülkücüler var ki ülkücüyüm diye gezen faşistlerden daha iyi dava adamıdır. Ben öz be öz Türk oğlu Türküm. Ama Allah kürt de yaratabilirdi bu kimsenin elinde olan bir seçenek değil sen kürt olsan aynı şeyleri düşünebilirmiydin ? Yazının tamamını dikkatle okudum. Faşistlik kokan kısımlar hariç katılıyorum çok doğru yazmışın. Katılmadığım yer kürtlerin tamamını silip atmaya çalışman. Kürtlerin çoğalmasına gelince bizde çoğalalım kardeşim. Avratlarınızın lafına uyup bir iki çocukla yetinmeyin inmeyin üzerlerinden kardeşim. Bizim buralarda (Osmaniye ) bir laf vardır : kadının sırtından sopayı karnından sıpayı eksik etmeyecen diye... Allahın yolunda gidenlere de dil uzatmak hiç bir ülkücüye yakışmaz bunu unutma. Said Nursiden kastın Bediuzzaman ise yanlış içindesin. Çünkü o büyük bir insandır kürtçülük yaptığını da hiç sanmıyorum yazan tarihçi ispat edemez. Bu arada nurcu değilim ve onların birkaçı hariç çoğuna gıcığım vardır.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 17 Thanked 126 Times in 56 Posts
Üye No: 7388
İtibar Gücü: 2246
Rep Puanı : 28094
Rep Derecesi :
|
arkadaşlar beş parmağın beşide bir değildir iyi ve kötü birlikte var olmuştur kötü olmazsa iyinin kıymetini bilemeyiz
|
|
|
#7 |
|
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 5 Thanked 3 Times in 2 Posts
Üye No: 17615
İtibar Gücü: 1440
Rep Puanı : 160
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
arkadaşlar bunlar TÜRK KÜRT sorunu deil bence..yahudilerin ülkemiz üzerindeki oyunları.amaç TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ iç savaşla ortadan kaldırmak.tarih boyunca hangi TÜRK devleti düşmanlarla yapılan savaşlarla yıkılmış????
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|