![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3967
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
pekİ Sence İnsanalrin kÜrtlerden Bu Kadar Nefret Etmesİ Neden HİÇ DÜŞÜndÜnmÜ? sİz Ayrimcilik Yaptiniz Ülkeyİ BÖlmeye ÇaliŞtiĞiniz İÇİn Herkez DÜŞman Oldu Ve BÖyle yapmaya Devam EttİĞİnİz SÜrece hergÜn DÜŞman Kazanmaya Devam Edeceksİnİz... amerİka,fransa,belÇİka,İran,surİye Gİbİ Ülkeler E Yillardir Yalakalik Yapiyorsunuzda Ne GeÇtİ Elİnİze... sİzde İnsan Gİbİ İnsan Olsaydinizda İnsanca YaŞama Hakki İsteseydİnİz Bu Durum Olmazdi Hep Daha Fazlasini İstedİnİz Yayin Hakki Verİldİ Dİlde EİĞİtİm Dedİnİz O Verİldİ BaŞka BİŞey Çikardiniz... Çikardinizda Çikardiniz... pekİ Bu Devlet DoĞuya Tarim İÇİn Prİm Vermedİmİ Vrdİ Hemde DaĞi Parselleyİp Kendİ Tarlasi Gİbİ GÖsterİldİĞİnİ Bİle Bİle Batidan Daha Çok Prİm Ödedİ Hayvancilik GelİŞsİn Dİye DÜkkan AÇana Vergİyİ %50 İndİrdİmİ İndİrdİ... elektrİĞİ%50 Ucuz Verdİmİ Verdİ... fabrİka AÇin Vergİ Almayim Sİzİ Destekleyİm Dedİ Mİ ? dedİ... pekİ Sİz Ne Yaptiniz AÇilan Fabrİkayi Bombaladiniz... elektİrİk Pahali Dedİnİz KaÇak Kullandiniz... daha Devlet Sİze Ne Yapsin Evİnİzde YaktiĞiniz ElektİrĞİ Bati ÖdÜyor Halen Ne Yapsin Bu Mİllet Sİze... |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 261 Thanked 168 Times in 83 Posts
Üye No: 7214
İtibar Gücü: 1999
Rep Puanı : 26208
Rep Derecesi :
|
Alıntı:
|
|
|
|
#3 |
|
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2575
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
bu savaşın başrol oyuncularını biliyoruz...kızgınlığımız piyon olunmasıdır...."TÜRKİYE'de yaşıyan herkesin TÜRK vatandaşı olduğu, TÜRKİYE'de herkesin devlet bürokrasisinde yükselebildiği, milletvekili, bakan olabildiği vurgulanıyor. "
- "Burada TÜRK VATANDAŞLIĞI kavramı, TÜRK ULUSU ile karıştırılmaktadır. Türkiye'de doğan herkese TÜRK deniyor... Ancak kendi Kürt kimliğini inkÂr edenler her kademede görev alabiliyor!.." Beşikçi aslında dünyadaki en medeni, en hümanist vatandaşlık görüşünü dile getirdiğinin farkında değil!.. Bir defa dünyanın hangi ülkesine giderseniz gidin, o ülkenin vatandaşı olduğunuzu kabullenmeden, hatta "ihanette bulunmıyacağınıza" yemin etmeden devlet kadrolarında görev alamazsınız!.. Var mı bu kuralın istisnası?.. Bir tek örnek bile gösteremezler!.. En belirgin örnek de Amerika'dır. Aslında Amerikan diye bir millet olmamasına rağmen, dünyanın dört bir yanından gelenler KENDİLERİNİ AMERİKALI SAYDIKLARI TAKDİRDE bu ülkenin vatandaşı olabilirler. Aslında yine beyaz-protestan-anglo-sakson olmadan kolay kolay devlet kademelerinde yükselemezler ya, neyse!.. Yükselmiş olanlardan bir teki bile çıkıp, "Ben Amerikalı değilim, İtalyan'ım; ben Rus'um, ben Portorikolu'yum" diyemez!... Derhal tepetaklak yuvarlanır, hatta içeri atılır!.. Hele 11 Eylül'den sonra!.. Amerikalı, bir Amerikan milleti olmadığı halde Amerikan vatandaşlığına sarılıyor!.. Ama bu ülkedeki TÜRKLER milli kimliklerinden, "TÜRK IRKI'ndan olma" özelliğinden vazgeçerek; sadece TÜRK VATANDAŞLIĞI ile yetiniyor ve bu imtiyazı "Ben de TÜRK vatandaşıyım" diyen herkes ile paylaşmayı kabulleniyor!.. Başka hiç bir millette görülmeyen bu davranış, ne büyük bir insanlık, ne büyük bir fedakÂrlıktır!.. Bunu ancak başka bir ülkenin vatandaşlığına geçip te, 2. sınıf insan muamelesi görenler idrak edebilir!.. Hem de bin pişman olarak!..
|
|
|
#4 |
|
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2575
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
bizi düşman,seni dost olarak görmememize sebep olanları kına gel....
senden umutlu olduğumu söyleyebilirim.....
CaKaLBot Banlanmış ve üyeliği iptal edilmiş üyelerin mesajlarını tek nickte toplayan bir bottur. Son düzenleyen: CaKaLBoT; 10-06-2006, 02:22 PM.. |
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
Guest
Üye No:
![]() !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BİZ SANA CEVABIMIZI VERDİK !!!!!!!!!!! Alıntı:
ey sen kendini kürt olduğunu iddia eden bölücük tohumları atarak ülkeyi cehenemme çeviren çocuk katili. ey sen dava uğruna ölürüm deyip dolapderede kaçan kancıklardanmısın ??? bir kürde bin türk mü felsefen ? ne kadar acı ? devletsiz vatansız boş beleş atmak.... türküz biz biz mi saattık iki kuruşa vatan .. KURTULUŞ SAVAŞINDA 2 tonla kazandık biz.. çıkıp diyceksin ki şimdi biz de kan döktük ?? kimin kanını döktünüz ufacık bir bebeğin yaşlı bi kadının .. bu da size kin ve nefret kazandırdı.. ahmet kaya bir sanatçıdır tamam şarkıları bir ırka hitaben olabilir buna da tamam.ama adı niceleri olan bir mehmetçik i öldürülmesine izin veren birini savunduğundan durun orda... Ben bu güne kadar bu sitede sana asla dokunmadım girdiğinden ber bölücü ayrılıkçı her cümleni okuyorum bir kez saygı duyuyoruz ancak yanlış yere konu açıosun die cevap verdim dikkatli ol dedim.. benim senin bu yukarı da yazdıklarına cevabım henüz gelmedi bunu birazdan okuyacaksın... ancak okumadan önce bil ki yazdığın tüm metinler en ince notkasına kadar incelenerek ceza puanları kesilecek tabii sana cevap yazanlarında metinleri en ince ayrıntısına kadar incelenecek.. İlk geünden beri bu tartışmlarada fikrimi belirttim dedim ki ; TÜRK KÜRT KARDEŞTİR BUNU BİLEN BİLİPTE İNKAR EDEN KALLEŞTİR ! İşte SANA CEVABIM ! OKU DA İBRET AL , OKU DA FEYZ AL TÜRKLÜĞÜMÜZDEN ! Bu senin benim değil bu hepimizin savaşı. bazı olaylar vardırki kimse dile getiremez kimse birşey yapamaz insanlar korkar.. Ama ben değil.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu senin benim değil bu hepimizin savaşı. bazı olaylar vardırki kimse dile getiremez kimse birşey yapamaz insanlar korkar.. Ama ben değil.. ![]() Ben derinden gelen haykırışları duyurabilecek tercüman ![]() Hangi biriniz ülkesi adına dua ediyor her cuma ![]() ![]() Ses çıkarmayın bravo.. yansın bayrak ![]() Gazetelerde baş sayfa kansız ahmak ![]() ![]() Köstebekler toprak altı kalmaz artık onlar aramızda nefes aldı ![]() Yollar arabamızla daradır içim misali ![]() Herkes el kol bağlı duruyo napalım biz içtik abi ![]() siz bir tarih almak adına büyüttünüz bir ihtimali ![]() olmadıysa ikinci tarih bir daha gir aman ha ses çıkarma ülken elden gitsin ses çıkarma ![]() ![]() Tek bir damla suyla sönecek yangın var ancak ses çıkarma dört tarafta yaksınlar sancak ![]() Kastım var alçak batılaşırsın devam et bir O.R.O.Z.P.U çocuğu imralı da yatsın lan asma ![]() ![]() ![]() CaKaL.Net uyan ülke elden gidiyor lan Aferim ses çıkarma bizi savaşa itiyorlar ![]() ![]() Biraz daha cesaret baş kaldır ülken için ![]() Sağlanamazsa adalet taş vardır ülken için. ![]() ![]() ![]() Suç Kürt yurttaşlarda değil ![]() beynini yıkayan ****lerde ![]() ![]() Huzur , barış vesaire artık yalan istesende bizde perde ... ![]() Açıp bakarsa ters olur kurcalanmaya izin vermeden kapanır her konu ![]() ![]() Böyle giderse bir iki seneye doğru doğu kan dolu iyi niyetse kaybolur içimizdeki saykodur bu askerler koparlar ![]() ![]() ![]() Ermenistan toparlan insanlıksa onlardaki ben bir insan olamam ![]() ![]() ![]() İnanmak istemedik size kahretsin dedik Akıllı olun olmayan soykırımı var ettirmeyin ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm korkaklarken kaçarken ve yatakta yatarken bizse silahlarla geliriz kör kütük ![]() ![]() ![]() Tehdit değil gerçek tek bir hareketinizle kan çıkar ![]() ![]() Bunuda gördü dolapdere de kürt kancıklar ![]() Herkes yerini bilecek artık hıncım meğil yülkün Barış savaşla kazanılır Irkçı değil TÜRKÜM ![]() ![]() ![]() Seni unutmadık Atam. Unutanlarada Hatırlatacağız... ![]() ![]() SARILACAK BAYRAĞIN YOK VATANSIZ... --------------------SONRA DEDİN VE BENDE ALTINA DEDİM Kİ ------------------------- Alıntı:
![]() havaya tehdit...havaya... ne oldu altı üstü 30.000 adam öldü yanlış anlamasın kimse 30.000 i küçümsediğimden değil daha ölmeye hazır nice 30.000 ler olduğundan. yiyosa asarsanız ? niye asayım ki ? asıpta soysuz köpeği kahraman mı yapıcam sana adi suçlu gibi tıkarım mezar gibi oda ya orda senin de onunda ömrünü çürütürüm. o içerde bağırır sen burada kazanan yine ben olurum.Kazana yine CUMHURİYETİM olur. Gidipte kürdün yanında mı söleyim bunları ? Sölemediğimizi nereden bilirsinde densizlik edersin ? Sorarım sana.. İTÜ üniv. de çıkan olaylarda dayak yiyen fıs kürtlerdenmisin ? Dinime sövüp polise sığınandan mısın ? Benim yazdığım altına yazacak kadar aşağılıkmısın ? Üstelik tehdit savuracak kadar çaresizmisin ? Ben ne yaptım biliyormusun ? Sana cevap vermedim bile senle ilgili cümle kullanmadım sadece başlık attım isyankar130 a cevap diye altına ne koydum TÜRK TARİHİ koydum elinde silahıyla 3-5 çapulcu öldüren askerimi koydum senden olanların vurduğu kundaktaki bebeleri koydum.ben yine türkün kullandığı diplomasiyi kullandım.Ben orda tarihimi anlattım yazısıyla fotoğrafıyla... yoksa benim gibi anlatacak tarihin sen en iyisi sus karşımda. Dİz çök ve itaat et IRKININ YAPTIĞI gibi... |
||
|
|
|
#6 |
|
Banned
Teşekkür Etme: 29 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 20604
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
yazı silindiğinden konuyu anlamadım ama verilen cevaplardan pkklı bri ajan olduğu belli.Allah bildiği gibi yapsın bu vatan ekmek düşmanlarını.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 1 Thanked 3 Times in 1 Post
Üye No: 18865