![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 11 Thanked 4 Times in 4 Posts
Üye No: 43347
İtibar Gücü: 1855
Rep Puanı : 5050
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anılar
Sabahları gökyüzüne bakarım Son yıldızda seni bulur ağlarım *******i rüyalarımda yaşarsın Gündüzleri tozlu resimlerde varsın Anılar silgi ile silinmezmiş anladım Anılar bırakıp gitmez sevgilim Gün gelecek yine buluşacağız Gün gelecek yine el ele koşacağız Anıları yeniden biz canlandıracağız. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anne Ben Aşık Oldum
Anne ben aşık oldum Bir kıza delice tutuldum Saçları ipek gibi tel tel Narin beyaz elleri zarif Yüzüne gerekmez tarif Anne ben aşık oldum Siyah pelerinli periye Gecenin asil sahibine Beni senden koparana Ay yüzlü sürmeli göze Anne ben aşık oldum |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Anne Misali
Kuş olsam diyorum anka misali Dolaşsam dünyayı seyyah misali Aşkı anlatsam Yunus misali Ağlasam mecnun misali Dinlermiydiniz beni şarkı misali Aşık olmak isterim gül misali Sevilmek isterim Aslı misali Görmek isterim U-veysel misali Gezmek isterim kelebek misali Görürmüydünüz beni bülbül misali Seni arzuluyorum su misali Duymak istiyorum ezgi misali Koklamak istiyorum rana misali Dokunmak istiyorum ipek misali Tatmak istiyorum tatlı misali Gecem ol Gündüzüm ol Sesim ol Tatım ol Elim ol Kulağım ol Ama artık dayanacak gücüm kalmadı Sevigilim ne olursun artık hep yanımda ol Anne misali |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Annem...
Kimse değil anne, boşver gitti zaten... Sevdanın iki günlük matemi gelmişti... Akmayan gözyalarımı bırakıp gitti... Gelmesini kendim istemiştim zaten... Hani içimde bir sıkıntı vardı ya ondan... Aldı tüm sıkıntılarımı ve uçup gitti... ... Ya! Anne sen otur bir çay demleyeyim... Hem oğlundan bir çay iç bakalım... Uzun oldu sohbet etmeyeli seninle... Bu arada birde şımartılmak isterim... Şöyle ellerin saçlarımda dolaşsın... Bir iki nasihat verirsin, en demlisinden... Eskilerden anlatırsın, sisler ardından... Sen otur ben çaylarımızı getireyim... ... Anlat annem, eskilerden, güzelliklerden.... Hani herkesin güldüğü günlerden anlat... Leyla ile Mecnun'un destanını hatırlat... Unuttuğum sevdayı yeniden öğret bana... Bakma öyle bana annem, ağlayamam... Oğlunu tek kurşun ile alnından vurdular... Kurşun silahtan değil kalpten geldi... Hani sevmiştim, hatta ağlamıştım ya! ... İşte o melek yüzlünün kalbinden geldi... Karam dediğin oğlunu hayata küstürdü... Artık oğlun zifiri karanlığa gömüldü... Çıkamıyor ANNEM... ... Ne güzelde gülerdim değil mi? Annem... Hani hiç ağlamayan ben vardım eskiden... El bebek, gül bebek büyüttüğün Karan... Artık yok o şımarık ruhlu neşeli oğlun... Bana o günlerimi yeniden hatırlat, Annem... ... Annem elini saçımdan almayasın sakın... Şevkatininden uzak bırakmayasın beni... Annem... Benim iki yarim var... Biri Aziz Hüda... Birde Sen Varsın Gül Kokulu Annem.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Anneme Söz Verdim
Anama söz vermiştum çocukken Bir paçi alacağum ayni onun gibi Başi kapali olcak namazli niyazli Çayi ayni onun gibi toplayacak Eh birazda horondan anliyacak Atalaruma saygida bulunacak Anama babama öz gibi bakacak Evlatlarum olursa ornek olacak Hamsinun her çeşitini yapacak Kara lahananun uzamani olacak Fundukluğa en onde o varacak Sabah yemeğe muhlama yapacak Akşama pilavun hasini o yapacak Pekmezi şerbeti tatli soğuk olacak Beline keşani takup dolaşacak Benden dayak değil sevgi alacak O benum ilk ve tek eşum olacak Ben ona çiçek gibi bakacağum En iyisini onun içun yapacağum Ne istersa istesun yapacağum Ben ona değil o bana sahip olacak Yanliş ettuğum an kizup bağuracak Ama bağa hiç küs kalmayacak Arada nazda yapacak isterum O yorulduğu zaman ben çalişirum Yemekta yaparum temizlukta yaparum Ben anama söz vermiştum Karima gül çiçek gibi bakacağum Yanliş anlamayin sadece o değil Benda onunla birlukte çalişacağum O yorulsa bile ben çalişacağum |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Annemi Çok Özledim
Susuz kaldık yine çöllerde Bilmediğim yaban ellerde Çıkmaz sokaklara girdim Ben Annemi çok özledim Açlığımda lokmam olurdu Rüyalarımda iyilik perisi Ağladığımda ise mendilim Ben Annemi çok özledim Yaralarıma merhem olur Uyku öncesi ninniler okur Karanlığımda ise ışığım Ben Annemi çok özledim |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Artık Ağlamak Yok
Gecenin bir yarısı kuytu sokaklarda Bir apartmanın hemen kapısında Soğuktan kaçan ve sevsi sıcaklığını kendi kollarında arayan küçük bir çocuk misali geçti ömrüm. Ürkek bakışlarımın tek nedeni korkularımı dindirecek şefkat dolu bir el bulamayışımdır. Öyle günlerim olduki anneme özlemimi dindirmek için hülyalarda annemi düşlediğim. Ağlamamayada söz verdim zamanın birinde başka diyarlarda ki birilerine lakin söz verdiğimiz bizi sevda kurşunu ile tam sinemizin üzerinden vurdu. Şimdi ise bir çocuk misali karanlık sokakların arasında kokularımı yenmek için uğraşıyorum. Sen merak etme anne oğlun güçlü olacak. Tüm dünya duysun bu Türk oğlunu bir daha kimse ağlatamayacak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Artık Elveda
Mahkum olduğum ruhundan Koklanası narin gerdanından İpek misali siyah saçlarından Uzaklaşıyorum artık ELVEDA Asi çakmak gibi bakışlarından Fidan misali zarif vücudundan Tutamadığım o kibar ellerinden Uzaklaşıyorum artık ELVEDA |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Artık Hürüm Affetmem
Bir sözüne makhum olmuştum Ellerimi saçların ile bağlamıştın Beni kuytu hücrede saklamıştın Sana olan esaretim bitti özgürüm Yalancı şahitler beni mahkum etti Hakim, az kalsın idam diyecekti Son anda bana masumsun dedi Sana olan esaretimi bitirdi hürüm Boş yere kırdım nice dost kalpleri Anladım ki artık değmezmiş sana Onlar dost affederler elbet birgün Ama sen düşman, asla affetmem |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Artık Yanlızım Fani Dünya da
Bir nefes çek dost derin olsun Dinle biraz bu mahsun kalpliyi Ağlama ama acıma hatta bana Suç benimdi taa ilk andan beri O istemedi bu aşkı bu sevdayı Ben bağlandım bırakamadım Hep sevdim onu hep ağladım ona Bir korku var içimde anlamsız Acaba sorusu hep aklımda zati Sevecekmi seviyormu acaba Acaba bir eğlencemi oldum ona Yoksa bir anlık hevesmiydim ona Düşüncelerim karışık sadece Hep sevdim onu hep ağladım ona ******* bitmez oldu o yokken aklımda Sabah güneş inatla doğmadı onsuz Sigaram dahi yanmıyor artık onun için Üzmüşüm farkında olmadan onlarıda Bir sen kaldın dostum sende küsme *******i uykum kaçar oldu uzaklara Feryadım gitmez oldu dağlar adına Seviyorum hemde delicesine kör kütük Sarhoş olmuşum aşkı ile divane misali Varsın sevmesin varsın bir daha aramasın Hatta beni bir unutsun bir daha hatırlamasın Benim sevgim yeter cihan-ı alaya Bir gün gelecek kavuşacağım ona Burda olmazsa mahşerde Hüda'nın karşısında |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|