![]() |
![]() |
#21 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12092
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bana Sor
Uykusuz *******in Sabahını bana sor Yarım kalan aşkımın Eyvahını bana sor Bana sor yalnızlığı Ayrılığı bana sor Mutluluğu bilirsin Mutsuzluğu bana sor Yıkılan yuvaların Sonu gelmez yolların Yaşanmamış yılların Eyvahını bana sor Karşılıksız sevginin Vefasız sevgilinin Bomboş kalan bir elin Acısını bana sor |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bekle Geliyorum
Daha dün diyorsan geçen yıllara Gözlerinde anılar hala yeşilse Ve hala ıslaksa kirpiklerin Bekle geliyorum... Bırakıp bütün mutlulukları Bırakıp bütün güzellikleri bir yana Bekledinse yollarımı Bekle geliyorum... İsyan edip ağladığın mevsimlerde Aşkımla silebildinse gözyaşlarını Sevemedinse benden başkasını Bekle geliyorum... O bensiz gülüşler avutamadıysa seni Dindiremediyse hasretini yıllar Ve bir türlü unutamadınsa beni Bekle geliyorum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beklesene
Her şarkı bir sevdadan dökülür mısra mısra Her şarkı yaşanmış bir masalı resmeder Selene Düşün çamlar arasını, mehtaplı *******i, masmavi denizleri Düşün şimdi yollara serpilen ümitleri Hadi bir şarkı da sen Söylesene!.. Bak bütün güzelliklerin tümü sende Bak sende gülümsüyor en amansız özlemler Unut bir yerde bensiz olduğunu, çaresiz Ayrılıklar sevenlerle yücelir Selene Hadi sil gözlerini Gülsene!.. Bitimsiz bir sevdadır yaşamak Sevmekse en güzeli mutlulukların Sense içimde en tanrısal gerçeksin Selene İşte yüreğim bildiğince çarpıyor sen, sen diye Sende gözlerim, sende ellerim, sende sen olan varlığım Düşünsene!.. Bakma sen yağmurların sağnak döküldüğüne Bakma sen *******in karanlığına Selene Bu pembe umut sütten de beyaz Bu senli hayal gülden de kırmızı İşte renk renk çiçekleri aşkımızın Görsene!.. Ve bir gün dur diyeceğim geçip giden zamana Son kurşunu sıkacağım sensizliğe Selene Öbek öbek mutluluklar taşıyacağım dağ eteklerinden Sana gökten yıldızları koparacağım bir bir Sana bitmez tükenmez sevdalar getireceğim Beklesene!.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Anadan Doğma Yaralı, Yorgun
Böyle uzak uzak bakma gözlerime ne olur O küskün bakışlarını saplama yüreğime Bir sen kaldın düşlerimin zirvesinde Bir sen kaldın umutlarımın ötesinde Bir sen... Ben anadan doğma yaralı, yorgun Ben anadan doğma yürekten vurgun Ben anadan doğma sana sevdalı Seninle başladı hayat hikayem Seninle son bulmalı! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Bu Köyün Delisiyim
Beni bilen böyle bilsin Ben dostluğun delisiyim Akıl irfan sizde kalsın Ben bu köyün delisiyim Bu acılar bitene dek Ağlayanlar gülene dek Bu can bende ölene dek Ben bu köyün delisiyim Sesi çıkmaz kırık sazın Tadı olmaz susuz yazın Mezarıma öyle yazın Ben bu köyün delisiyim Ne köleyim ne de bir kul Vicdan bir borç hayat okul Alın sizin olsun akıl Ben bu köyün delisiyim Benim yolum aşkın yolu Benim yolum hakkın yolu Bir tek derdim Anadolu Ben bu köyün delisiyim Sizde para sizde banka Sizde silah sizde bomba Bende dostluk bende sevda Ben bu köyün delisiyim Haydi koşun savaşmaya Bu dünyayı paylaşmaya Ben bakarım çocuklara Ben bu köyün delisiyim Aşk okurum aşk yazarım Aşktır benim tek pınarım Size değmesin nazarım Ben bu köyün delisiyim Yaşayın siz aklı selim Boşverin siz benim halim Siz bir dahi siz bir alim Ben bu köyün delisiyim Benim yolum gönül yolu Benim yolum sevda yolu Bir tek derdim Anadolu Ben bu köyün delisiyim Ben bu yurdun delisiyim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Olsam
Ateşleri kül ederdim Kurşunları gül ederdim Şu dağları yol yapardım, Acıları bal yapardım ben olsam Ben olsam ah ben olsam O dağlarda ben olsam O yollarda ben olsam Oralarda ben olsam Sokaklara aşk yazardım Acılara son yazardım ben olsam Yoksullara çul olurdum Her sevene kul olurdum Elimde aşk bayrakları Yasaklardım yasakları Ben olsam ah ben olsam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Seni Asla
Sen hayatımın en vazgeçilmez aşkı Sen uğrunda en çıldırdığım esmer Sen yolunda savaşlar verdiğim sevdam Sen uğrunda ölümlere gidip geldiğim Sen beklediğim Sen özlediğim Sen gizlediğim... Güneş doğmayı unutabilir Sabah olmayı Yağmur yağmayı Ama ben seni asla... Çiçekler açmayı unutabilir Kuşlar uçmayı Baharlar gelmeyi Ama ben seni asla... Ne zaman bir şiir okunsa aklımdasın Ne zaman bir telefon çalsa karşımdasın Sen tanrımın en güzel armağanı Sen hayatımın en gerçek yalanı Sen bütün huylarımı ezbere bilen Sen gözyaşlarımı en iyi silen Sen dünyanın en güzel kadını Sen yemeğimin tuzu Yüreğimin buzu Anasının en güzel kızı Sen kalbimde en tatlı sızı Sen bütün varlığımın en sevimli hırsızı Sen sevdikçe sevilesi Övdükçe övülesi Öptükçe öpülesi aşkım... Sen beni yokluğuyla delirten Varlığıyla yolumu yolundan çeviren Sevdasıyla beni bir dağ gibi deviren kadın Bundan böyle senden sorulsun günahlarım Sende bütün sorularım Sende bütün cevaplarım Adam olmuşsam senden Katil olursam senden Ben çoktan vazgeçtim kendimden Ama senden Asla kadınım ASLA!... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Anlayamazsın
Aramızda dağlar var Aramızda uçurumlar Yaklaşma yanılırsın Ben öldüğümü bilirim Sen yaşadığını sanırsın Kendini bilmeden daha Beni tanıyamazsın... Günlerim ateşe gebe *******im sancılı Varamadık sabaha Ben bir yumak düğüm düğüm Sen karmakarışık bir kördüğüm Kendini çözmeden daha Beni anlayamazsın... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Anneme Götürün
Dudaklarımda yaşayamadığım Çocukluğumun, gençliğimin şiiri Dört yanım hüsran Dört yanım yalan Dört yanım hüzün Dört yanım isyan! Yanık bir şarkıda dolar bakışlarım Annemin ellerini arıyor avuçlarım Beni anneme götürün Ağlamak istiyorum dizlerinde Beni anneme götürün Anlarsa beni bir o anlar Beni anneme götürün Vazgeçtim bütün saltanatından, Sevdalarından köhne dünyanın Ne dostta vefa Ne aşkta huzur Her gün bir kahpelik Kalbimden vurur! Yıkılır kalırım bu sağır akşamlarda Önümde dağ gibi bir yalnızlık İçimde yıllanmış yorgunluklar Unutulmuş eski bir adrese çıkar yollarım Çayımın ilk yudumunda o Sigaramın son nefesinde o Anlarsa beni bir o anlar Beni anneme götürün! |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Siz Öldürdünüz
Daha on üç yaşındaydım Ömrümün en güzel çağında... En deli dolu düşler, hayaller rüzgar gibi başımda Ve en büyük özlemlerim yarınlarımda Bir büyüsem "bilim adamı" olacaktım kesin Bulmak için mutluluğun formülünü Ve en doğru adresini Ve de duyurmak için taş kalpli insanlara İnsanlığın sesini... Oysa bir sabah Benden önce büyüdü çığlıklarım apansız Yeri göğü inletti isyanlarım, feryatlarım Çünkü Bir deprem kopmuştu yüreğimin tam ortasında Siz yaşarken her zamanki gibi Vurdumduymazlığın kollarında Ve en tatlı uykunuzda... Bağırdım Dağlar, taşlar uyandı çığlıklarıma Denizler yandı yangınlarıma Gökte yıldızlar ağladı Benim bu zavallı yalnızlığıma Bir tek sizi uyandıramadım Bir tek sizi!.. Sanki yaşayan bir ölüydünüz Duymadı o taş yürekleriniz son sözlerimi Öylesi sağır öylesine kördünüz Hayır... Hayır deprem değil! Beni siz öldürdünüz!.. O benim babamdı Dünyaya meydan okuyan O en büyük, O en kahraman, Dünyanın en ağır yükü omuzlarında Ve en güzel gülüşü bakışlarında İlk kez yenik düştü O Allah'ın belası O kör olası Son sabaha... O benim annemdi Dünyanın en güzel annesi O benim gözbebeğim Ben onun birtanesi Yuvamızı başımıza yıktınız Sarılır gibi onun sımsıcak kucağına Tutunur gibi o ipek saçlarına Sizin bitmez uykularınıza inat Takarak kollarıma bir kanat Uçtum bir kuş gibi En acı sondan En kutsal bir sonsuzluğa İşte o an Gözlerimde bir mum gibi söndünüz Çünkü... Ne görecek gözünüz vardı Ne de yüzüme bakacak yüzünüz Yoktunuz, hiçtiniz! Aynalar kırılıyordu yüzünüzde Siz depremden bile önce çöktünüz O gün yalnız beni değil... Annemi de öldürdünüz!.. Ne arkadaşım var artık Ne öğretmenim Ne okulum Ne yarınım ne de umudum! Alın sizin olsun bütün saltanatıyla dünya Bütün sahteliğiyle hayat Alın kucaklayın gönlünüzce O bitmeyen ihtiraslarınızı O dinmeyen bencil aşklarınızı! Size dur demeye bile vaktim yok artık Nasılsa bir gün anlarsınız günahlarınızı! Nasılsa bir gün görürsünüz yalanlarınızı! Siz ki herşeyi bizden iyi bilen Siz ki herşeyi bizden iyi gören Siz ki bizi ölmeden toprağa gömen Yine siz kazandınız Her yerde siz Her zaman siz En büyük siz Siz kim misiniz? Onu siz benden daha iyi bilirsiniz!.. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|