![]() |
|
|
#21 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57960
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Beni Bulamazsın Arama
Kanatsız kuşların, benzeri oldum Gül diye bahçende, dikene kondum Sevda ateşiyle, yanarken söndüm Beni bende, bulamazsın arama Karlar yağar, ağustosta başıma Son verdim seninle, bu savaşıma Okursan yazmışım, dilek taşına Beni bende, bulamazsın arama Hayatımı verdim, sana bilirsen Göreceksin bunu, az düşünürsen Gün olurda.bu yerlere gelirsen Beni bende, bulamazsın arama Bilki yaşıyorum, ben kederimle Sıcak savaştayım, kem kaderimle Defnettim ben beni, bu ellerimle Beni bende, bulamazsın arama Artık bundan böyle, ben seni sensiz Yaşa istiyorsan, sen beni bensiz Bu aşkta burada, bitti nedensiz Beni bende, bulamazsın arama
|
|
|
|
#22 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Beni Suya Değil Sellere Sorun
Gün olur da bir gün çekip gidersem Bilinmez yerleri mekan edersem Basıp da bağrıma taşa yar dersem Beni bağa değil dağlara sorun Bir çiçek misali düşersem elden Sanmayın vazgeçti gönülden serden Haberim gelmezse o meçhul yerden Beni saza değil tellere sorun Hasretlik acımı tamladığında Mevsim yollarımı karladığında Gözyaşım yerlere damladığında Beni suya değil sellere sorun Sahipsiz bağıma baykuş konunca Bülbülüm, feryadım figan olunca Elimle diktiğim güller solunca Beni o’na değil ellere sorun Bir iken ikiye bölündüğümde Yalnızlık yasına büründüğümde Özümle, sözümle süründüğümde Beni göğe değil yerlere sorun Ya bir çalı dibi ya ormanlıkta Ya çıplak kayalık ya bir dağlıkta Ya bir düz ovada ya da sığlıkta Beni yaya değil oklara sorun Muradım yanarsam ahsız amansız Ocağım kalırsa korsuz dumansız Bedenim cansızsa damarım kansız Beni vara değil yoklara sorun!
|
|
|
|
#23 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Benim İçin Öldün Artık
Sensiz olsam da bir yetim Sana tükendi hasretim Sevmemeye yemin ettim Benim için öldün artık Ağlasa da dağlar taşlar Aksa da gözümden yaşlar Sanma bu aşk tekrar başlar Benim için öldün artık Mektuplarınla o resmin Gazelimden düştü ismin Lazım değil bana cismin Benim için öldün artık Söndürerek ocağımı Buz eyledin sıcağımı Çek gözümden sancağını Benim için öldün artık
|
|
|
|
#24 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bey Kardeşim
Boğazında kravatla Bey olunmaz bey kardeşim Bir kamçıyla bir kıratla Bay olunmaz bay kardeşim Pala bıyık takma saçla Uzun kirpik hilal kaşla Her yastığa düşen başla Er olunmaz er kardeşim Uyduruk düzme yasayla Hayal ettiğin olsayla Elinde uzun asayla Pir olunmaz pir kardeşim Bir evlenme cüzdanıyla Name denilen yazıyla Sevmeyen elin kızıyla Yar olunmaz yar kardeşim Her gülene gülmemekle Sevda nedir bilmemekle Bir bakışta görmemekle Kör olunmaz kör kardeşim
|
|
|
|
#25 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bilmesen de Olur Artık
Yokluğunun hapsindeyim Acıların hepsindeyim Dile düştüm,deyim deyim Gelmesen de olur artık Destan oldum el ağzında Düğümlendin boğazımda Dalga dalga,avazımda Olmasan da olur artık Nerde neler çektiğimi Kiminle ne ettiğimi Sensiz nere gittiğimi Görmesen de olur artık Boş kalsada solum sağım Dertlerimle yansa bağrım Ben söylerim ben ağlarım Duymasan da olur artık Al,sevdanı çal başına Merhem eyle sür kaşına Sevdiğimi,tek başıma Bilmesen de olur artık
|
|
|
|
#26 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Sevda Tutarsa Toz Eder Seni
Geçmemişsin çemberinden feleğin Kale kapısına dönmüş yüreğin Bükülmez mi sanıyorsun bileğin Bir sevda tutarsa toz eder seni Tükenir dermanın biter seferin Tel tel dökülürsün yanar her yerin Ne çeliğin kalır ne de demirin Bir sevda tutarsa köz eder seni Derelerin kurur akmaz suların Ak olur saçların solar alların Çıkışı tükenir butün yolların Bir sevda tutarsa düz eder seni Her uçuşun birde düşüşü vardır Gafil olmayana her yer diyardır Sendeki de bir beden de bir candır Bir sevda tutarsa buz eder seni Süründürür el açtırır ellere Duman eder karıştırır yellere Şehirden şehire dilden dillere Bir sevda tutarsa söz eder seni
|
|
|
|
#27 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bırak Gitsin
Sen gönlümün kapısını Boşa çalma giremezsin Bıraktığın acıların Sızısını bilemezsin Bir yakar ki ta derinden Titretiyor temelimden Gittiğin o günden beri Kan geliyor yüreğimden Yaptığını anlamamı İsteme ki anlayamam Yeterince yaktın beni Daha fazla dayanamam Ellerini ellerime Uzatma ki tutamazsın Sen bu aşkın lokmasını Bal eğleyip yutamazsın Bırak öyle dokunmadan Nere gidecekse gitsin Ben aşkınla yok olmadan Bırak bitecekse bitsin
|
|
|
|
#28 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bozulacak Sanma Yeminim Andım
Saman kağıtları, koyup masama Gece gündüz her an, durmadan sana Mektuplar yazardım.ben sayfa sayfa Kalemin kanattan, olduğu zaman Titrerdi yüreğim, selam verirken Demezdim zamana, geç yada erken Tükenmezdi yollar, sana gelirken Tekerin dort köşe, döndüğü zaman Aşkın pınarları, dolar taşardı Bülbüller şakıyıp, güller açardı Dereler köpürür, sular taşardı Denizde fenerler, söndüğü zaman Dermansız kalırdım, candan yanardım Ömrümü verirdim, nedirki yardım Seven yüreğimi, durdu sayardım Gözlerine yaşlar, dolduğu zaman Nerde olursan ol, yanımda sandım Seni bir bedende, iki can saydım Bozulacak sanma, yeminim andım Damarımda, kanım durduğu zaman
|
|
|
|
#29 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bu Sevdanın Harcı Eksik
Bu sevdanın harcı eksi tutmuyor Bağ bozulmuş,bülbülleri ötmüyor Ay karanlık,Güneş batmış çıkmıyor Sen hayattan neyi beklersin gönül Sen yandıkça kader güldü elllere Neye yarar saçlar inse bellere Teleklerin tek tek düşmüş yerlere Sen kanattan neyi beklersin gönül Tren gitmiş son durakta kalmışsın Hazan vurmuş gazelinle yanmışsın Kurşun yemiş kaderine saymışsın Sen Murattan neyi beklersin gönül
|
|
|
|
#30 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bundan Sana Ne
Gayrısı bulunmaz karalarımda Tuzun biberin var yaralarımda Ben seni yine de rüyalarımda Görürsem görürüm bundan sana ne Resmini masama yapıştırarak Yaşlı gözlerimle hayal kurarak Kadehimi kadehine vurarak İçersem içerim bundan sana ne Vurdun yaraladın gönül katımdan Beni sen düşürdün sevda atımdan Yol değil mi sanki her gün kapından Geçersem geçerim bundan sana ne
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|