![]() |
|
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 1 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 44100
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2150
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aryalara
Uzaklarda bulutlarla yürüyen Gökkuşağıyla bezenmişsin arya Yağmurun gözüyle gören Çıplak mavilikler esenlikler seninle arya Bir küçük fidan bir yeşil ceviz, gül yaprağısın sen Baktıkça gövdene damarlarında okyanus görüyorum arya İmgelerinle meyvelerinle verdiklerinle indiriyorsun yıldızları yere Biliyorsun şiir i seviyorsun bizleri arya Sen ALLAH ın bir lütfusun arya küçük boyunla büyük oynuyorsun Bir nehir gibi çoşuyorsun ceylan ruhunla arya Ne olur gerçeği sorgula diyorsun vicdan savcısına Sen ki bir erik kadar ekşi gülüyorsun arya Ve sen ki bizleri hüznünle üzüyorsun Sana nil yakışır arya sana fırat düşer Sana uzun soluklu atlar anlı şanlı prensler Sana mezopotamya mavaraüneehir Sana sağlık sevgi şiir yakışır arya Bir gönül umudu kadar dua dolu günler arya Mutlu gülüşler arya mutlu döğüşler yakışır Sana şairliktir yakışan arya şairlik Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk
Düşünmenin sinaptik devnimlerinin senkronizelik nlp si dir aşk Aşk algısal huzura açık kapılarının sarayına doğan güneşindir Sana varacak günlerimde sevgimdir Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Zindan
Sesin yanık mağaralardan gelen Umutsuz yalnız terk edilmiş kartal yuvası Ağır bir tarih taşıyor gibi İçininn delik deşik yosun tutmuş taşlarında Yağmur kuşlarının gagalarında taşınırdı adın Bir sevdin bin kere yandın Gözünde büyüttüğün aşk Devletin Feodalizm mi Diktatörlükmü Aristokrasi mi Teokrasi mi Sosyalizm mi Monarşi mi Kim Kral kim Hükümdar Çar kim Başkan Kim Başbakan Savaşlarda yenildin sen Bu aşkın kalesine beyaz bayrak as Mülteci ol esir ol eksik ol özgürlüksüz ol Zindanlarda yat zincirlere sarıl Her gün kırbaç ye joplan işkence gör Güneş ışıklarını görürsen dilinle yala Suyu avuçlarınla içersen ağla Ne olursan ol Umudun var olsun Ne olursan ol aşık olma Aşık gördüğün anda don çözülme Sen zindanlar istemezsen aşık olma Asla aşk şarabından içme Öyle kolay değil gelip geçmek aşk sıratından 28.03.2007 İzmir Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Ay Doğurdu Seni
Ay doğurdu seni Güneş emzirdi Marsa astın kaderini Venüs koydu adını Saçların uranüstü Jüpiter sana küstü Şansın o yüzden hep çok Ben sana rastladığımda marttı Sevdiğimde sonbahar Vücut kentin hep bahar Hücrelerin köyünde bana da yer ver Bu şiir ve yer kutsasın seni Mavereünnehir Güzelliğin isanbul Selviler hep karda zariftir Sense her halde Ne olur bir arpa boyuda sen beni sevsen Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Ay yüzün
Bir deryanın coşkusunda sevdim seni Azgın akan nehir gibi kor alevler gibi Doludizgin koşan atın yelesinde Sağanak yağmurlarda sevdim Ben seni bir yıldız tarlasında sevdim Samanyolunun ortasında Ay yüzün hilaldı sevdiğimde Seni sevdikçe dolunay oldun Seni ne çok sevdim göbeğindeki sıcaklık gibi Kutsadığım memelerindi özlediğim Dokunulası sevdamdı sevgin Ben seni niye sevdimm. sevgim 2003 Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Ay (la) aldatma
Ay (la) aldatma Aldatırsan yıldızlara anlat Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Ayaklarından Başlıyor Yaşam
Ayakalrından başlıyor yaşam Yürüme mucizesiyle parmakların döngüsünde Akdeniz yıkanıyor teninde Bacakların yarım ada Okşuyor meltem düşlerimi nemli diliyle gökova Dokunsam merkezine doğurganlığının Okyanusa açılıır zaman Ne olur hep içimde kal Göbeğin bir bostan Dokunsam sarı memelerine Yetişmiş sevişmelerine Sarılsam beline Gözlerim dalar derinliğine Dudakalarında gelsem kendime Saçlarının serinliklerinde Seni seviyorum Libra mevsiminde Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Ayın Gözlerine
Ay Gözlerine baktığımda içim titrer İner yelkenleri ruhumun Kısrak olurum dizginlerim kayıp gider Koştuğum yollar sana çıkar Ben kendimi unuturum Ayın yüzüne dokunamam O kadar ulvidirki Nazarımda toz konduramam Ey ay bırakma beni Hani bitip tükenmez bir ben var ya Hani iliklerime kadar işleyen enerjin Benim köklerim sende beslenir Gülüşüm sende hayat bulur Bırakma beni bir gülüşte sen eksiltme Gülüşümden.. Hey siz ay yüzlümü gördünüzmü dilan Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Ayşenur Yazıcı
Selam sana sevgi çınarı İçimin baharı Siirlerin ana damarı Bilgeliğin suyundan içiyoruz Yollarından geçiyoruz Seni her şiir de şairde görüyoruz Belkide yoruyoruz Ama sen yorulmayı da hizmete saymışsın Daha çok severek sevilerek anılmışsın Ayşe ve nur mubarek iki isim Adın bile ibadet gibi Duyguların hepmi şaha kalkıyor Damarlarında türkiyem akıyor Kimseyi hor görmeyen o ceylan gözlerin Bize önder oluyor maanalı derin sözlerin Kaderin güzel olsun enerjin daim Biz seni seviyoruz her zaman seveceğiz Sayfa sayfa tayfa tayfa sana geleceğiz Yüzündeki gamzelerinde su içeçeğiz Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Babama
Sonsuzluğa varan ufuktayım Gözlerin Denizler gibi ışık saçıyor bana Bana hayatı öğreten babama Tutku Yük Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|