![]() |
![]() |
#21 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4227
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() beyaz palto
Şarhoşun biri tıka basa dolu bir belediye otobüsüne biner. Bir süre sonra -"Ben bu otobüsteki herkesin ağzına ederim ama şu beyaz paltolu adam hariç.."der. Yolcular sadece tebessüm ederler.. Şarhoş bu sözleri 4-5 kez üst üste söyler. Beyaz paltolu adam da kendisinin hariç bırakılmasından cesaret alarak -"Afedersiniz. Herkesin ağzına ediyorsunuz da beni niye hariç tutuyorsunuz?" der. Şarhoşta -"Seni tuvalet kağıdı olarak kullanacağımda ondan" der.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ben içince
Bir kasabada sevilen bir adam çok içiyormuş. Arkadaşları vaz geçirmek için: - "Bak sen burada sevilen bir adamsın bukadar içmesen bu kasabaya belediye başkanı bile olabilirsin" demişler. Adamda: - "O da birşeymi ben içince başbakan oluyorum" demiş. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() yeniçeri ağası
Sarhoş bir yeniçeri ağası bir gün dolaşırken bir Yahudi'yi görmüş hemen üstüne atlamış. "Siz İsa'yı öldürdünüz!!" diye.. Yahudi panik içinde "Ama efendim o 1.500 yıl önceydi" demiş.. -Yeniçeri ağası; "Napiim ben yeni öğrendim" demiş. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() muhallebi
temelle dursun almanyada yaşarlarken paraları biter we banka soymaya karar werirler we bir bankaya girerler girdikleri bankada dursun bir kasa bulur we kasayı açar kasadan bir kase muhallebi çıkar dursun muhallebiyi yer daha sonra temel de bair kasa bulur we bu kasadanda bir kase muhallebi çıkar temelde bu muhallebiyi yer bankada muhallebiden başka birşey olmadığını gören temel we dursun bankadan çıkar diğer gün gazetelerde manşeeeetttt EN BÜYÜK SPERM BANKASI soyuldu |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() temel kafayı bulursa
Günün birinde alman,Fransız,İngiliz ve daha bir çok ülkenin zengini aralarına bizim TEMEL`i de alarak gönüllerince eğlenmek için uçakla seyahate çıkmışlar.Eğlence adına her şeyi yapıp bol bol da içki tükettikleri bir an Alman birden uçağın kapısını açıp -"Bırakın beni,ölmek istiyorum", Temel sormuş -"Ula uşağım hadi süle bakim neden da" Alman -"Benim annem kötü kadındı yani or..." demiş ve atlamış. Aradan daha on dakika geçmemişken bakmışlar bu sefer Fransız aynı nidayla kapıyı açıp atlamış. Temel bir düşünmüş, bir düşünmüş tam atlayacak biri tutmuş,yarım yamalak bir türkçeyle -"Oğlum sen neden yoksa, Temel -"Yooo " demiş -"Öyle diil da uşağum" Adam sormuş -"Peki neden?" Temel : -Ula uşağım benim bu kadar or..... çocuğunun içinde ne işim var da demiş. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() pisuvar
Adam zil zurna sarhoş umumi helaya girer ve işemek üzere pisuvara yanaşır. Aradan 2 dakika geçer ve sarhoş yanındaki pisuvarda işeyen gence der ki; - Birader bak bakalım elimde bir şey var mı? Yandaki genç sarhoşun önüne doğru eğilir, bakar ve; - Hayır abicim elinde bir şey yok. Der. Bunun üzerine sarhoş der ki; - Ulan desene 2 dakikadır altımıza İŞİYORUZ |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() trafik polisi
Trafik polisi yoldaki arabalardan birini durdurur. Trafik polisi : Alkol aldık mı? şoför : Aldık ama daha başlamadık. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() vampir zevki
Bir adam sokakta gezinirken yıllardır görüşmediği bir arkadaşı ile karşılaşmış. Birlikte arkadaşının sürekli olarak gittiği bir bara gitmişler. Barın çok kasvetli bir havası varmış. Arkadaşı bu bara vampirlerin geldiğinden bahsetmiş. Az sonra 3 vampir gelip bara oturmuş. - Barmen bize 3 bardak kan! Diye seslenmişler. Barmen hemen 3 kadeh getirmiş. Arkadaşı "gördün mü" demiş. Bizimki gçzlerine inanamamış. Biraz sonra 4 kişi daha gelmiş bara - Barmen bize 3 kadeh kan bir bardak sıcak su! Diye seslenmişler. Bizimki hemen sormuş - Niye 3'ü kan biri sıcak su istedi? Yoksa o vampir değil mi? Arkadaşı - Yok ondan değil o sallama içmeyi seviyor demiş. Dördüncü vampir cebinden kullanılmış bir orkid çıkartıp sıcak suya atmış ve karıştırmaya başlamış... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sarhoşun biri!!!
Durakta kalan son otobüstü harekat saatide de gelmis tam hareket etmek üzereyken son yolcuda biner müthis bir sekilde ickilidir ve kapi önündeyken daha baslamis söylenmeye ulan hepinizin agzina s..rim sadece su beyaz takim elbiseli haris tabi kerkesi bir öfke alir ama kendilerini teseli ederler nede olsa sarhos derken yine adam hepinizin agzina der buseferde takim elbiseli adam da iyide be kardesim herkesin agzina yaptin niye beni ayirdin diyincede sarhosta seni pecete olarak kullanacagimda ondan |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sarhoş ve çin!!!
Sarhoşun biri birgün yolda giderken bir şişe bulur şişeyle oynarken şişenin içinden bir cin çıkar ve adama, -Dile benden ne dilersen ama bir dilek hakkın var. der adamda -Ne istersem dileye bilirmiyim der cin -Evet der adam -Peki ozaman ben her işediğimde s*k*mdem votka aksın. cin hemen -Olur der ve ordan kaybolur adam pek inanmışa benzemez ama yinede denemekte kararlıdır. Hemen kuytu bir köşeye gider ve dener hayatında içtiği en guzel votkadir. Hemen eve gider ve karısına iki bardak getirmesini söyler karısı bardaklari getirdikten sonra sorar -Bey içkin yok bardakları ne yapacaksın? Adam durumu karısına anlatır karısı yine kocasının sarhoş olup ne dediğini bilmediğini sanır. Adam s*k*ni çıkarır ve bardaklara işer ama karısına içtirmekte zorlanır. Karısı tadına baktığında -Hakkattan da öyleymiş der ve bu durum böyle devam eder. Koca eve gelir hanım iki bardak getir her gün böyle içerler gunlerden bir gün koca yine eve gelir fakat bu sefer bir bardak getirmesini söyler karısı bardağı getirir ve -Bey sana birşey mi yaptımkı bana bu gun yok hayır karıcığım sen bugün şişeden içeceksin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|