![]() |
![]() |
#21 |
Uzman ®
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 27 Times in 23 Posts
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1857
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ağlayan Aşk
Koşan bir çocuk gibi sabırsız olurdum. Sen mutlu ben buruk. Yıldızlardan taç yapardım başına, Cennetten ışıklarla aydınlanırdı yüzün. Sen hüzünlü ben buruk, Ağlardık o tozlu yollarda. Senin gözünde yaş; Benim kalbimde yaş, Dolaşırdık etrafta. Sen buruk ben üzgün. Güneşi göremeyen çiçekler gibi, Ararda bulamazdık birbirimizi. Kaybolurduk köhne kaldırımlarda, Aşkımız bulurdu bizi. Sen mutlu ben buruk. Ağaçların tebesümmüyle yıkardık aşkımızı. Sen mutlu ben mutlu. Altın saçların elimde; Uyuya kalırdık bir duvar altında. Aşkımız ağlardı soğuk *******de. Sen yorgun ben yorgun.
![]() |
![]() |
#22 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() herşeyimle sendeyim hala..
faydasız soluklarımla boş bakıyorum yalnızlığıma... boş bir sokak ortasında dizlerimin üstünde baktım arkandan... ve gittin... arkanda bıraktığın enkazın alevi hala yakıyor kalbimi rüzgarınla büyüyor içimdeki alev.. savruluyor küllerim.. bitiyorum.. yudum yudum içiyorum yalnızlığın zehirini.. kahretsin.. öldürmüyor.. bir şarkıya denk düşürmeye çabalıyorum yalnızlığımı.. ama olmuyor.. anlatmıyor hiçbir şarkı gidişini.. acımı bile büyütmüyor anlamsız kalıyor.. sıramı savıyorum her ölüm aklıma geldiğinde.. şehirde bir boşluk.. şehirde bir soğuk.. bir yalnızlık.. bir uğultu sesini duyurmayan.. bir haykırışım var.. sana.. dön artık yeter... duymadığın... rüyalarım bile düşman.. göstermiyorlar yüzünü.. sesin bir ütopya.. lanetli rüyalarımda.. yalnızım.. gittin.. beni dizlerimin üstünde bırakıp... sensizim.. başka söze ne hacet
![]() |
![]() |
#23 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() ne guzel bir sürpriz bu böyle?
buyur geç içeri... odanın haline bakma yeni uyandım hayırdır.. benim şehrime pek uğramazdın hangi rüzgar attı seni? neyse otur da soluklan biraz yorulmuşsun.. ne alırsın soyle.. çay mı kahve mi? durgunsun.. konuşsana niçin susuyorsun yağmur mu vardı geldiğin yollarda? toprak kokuyorsun anladım hüzünlüsün sen yüzünden binlerce sitem düşmekte.... hadi anlat derdini dinleyeceğim... ama önce eski gunlerde olduğu gibi gözlerimin içine baka baka bana bir yalan söyle! ve ben inanayım geldiğine...
![]() |
![]() |
#24 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Küsmesin Kelimelerin...
Sustuğum anda ayaz asılan benim soğuk yalnızlığımdır... Ve senin terkedilmişliğin aslında beni terketmekten duyduğum hüzündür... Sen sanıyor musun ki her zaman terkedilen yalnız kalır? Ve tüm dünya kimin umurunda söylesene sen olmadıktan sonra? En son gözlerindeki ışıklara benzemiş ayparçasıydın. Şimdi güneş bile soğuk kalıyor varlığın karşısında. Ellerimi tut. Ne olur üşüme. Ben sustuğumda nefes al benim için. Sessizliğin içinde yol alırken düşün. Seni ne çok hayal ettim ben. Kuşlar, arabalar, evren sessiz ağlıyor... Bensiz sensizliğe ne çok hayal ettim ben. Ve ben gittiğimden beri bu şehirde en çok senin yokluğun hissediliyor. En bilinmez kuyulardan seslendiğin kelimelerinde ruhumda yankılanıyorsun. Başkasının duymuyor olması kimin umurunda! Ben senin varlığın için nefes alıyorum. Ben yoksam sen var olmam için nefes almalısın. Çünkü ben hâlâ senin için yazıyorum. Ve aslında benim gidişim senin yoksulluğundur, iliklerime kadar çektiğim. Ve inanıyorum ki terkeden de edilen kadar yalnız kalır... Küsmesin kelimelerin... kızmasın bana n'olur ben yeterince kızıyorum, yoksulluğuma
![]() |
![]() |
#25 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() ![]() Kırmızı Gül Geçen yıl sonbaharda, Kırmızı bir gül, Bırakmıştım kapına, Onu alıp kokladın mı, Kurutup koynunda sakladın mı, Baktıkça beni hatırladın mı? Kırmızı gül aşkı anlatırmış, Aşkımı anlatabildim mi? Bu sonbaharda da, Kırmızı güllerle geldim kapına, Binlerce kırmızı gülle, Evini gül bahçesine, Yüreğimi aşk cennetine Çevirecektim... Kapın kapalıydı, Sen yoktun, Gitmiştin, Kırmızı güller kaldı elimde, Bir acı var yüreğimde, Kırmızı güller kurudu, Sahipsiz öksüz kaldı, Bense bi çare, Kapında nöbetteyim hala...
![]() |
![]() |
#26 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() AglaRıM SeNin İçiN
Her güneş doğuşunda Her güneş batışında Seni anarım Her gece ay ışığında Senin için ağlarım Her gün seni beklerim Buluştuğumuz sessiz ve ıssız yerde Bir gün geri dönersin diye Saklıyorum sevgini yüreğimde Bir gün geri dönersin diye Gözyaşlarımı silmedim hala Bir gün gelip görürsün diye O zaman anlayacaksın Ve sen de ağlayacaksın Bu büyük sevgimi gördüğünde İşte o zaman ben gideceğim Ardıma bile bakmadan Bekleyeceğim seni Cennete gelirsin diye
![]() |
![]() |
#27 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Çoklarından düşüyor da bunca
Görmüyor gelip geçenler Eğilip alıyorum Solgun bir gül oluyor dokununca. Ya büyük şehirlerin birinde Geziniyor kalabalık duraklarda Ya yurdun uzak bir yerinde Kahve, otel köşesinde Nereye gitse bu akşam vakti Ellerini ceplerine sokuyor Sigaralar, kâğıtlar Arasından kayıyor usulca Eğilip alıyorum, kimse olmuyor Solgun bir gül oluyor dokununca. Ya da yalnız bir kızın Sildiği dudak boyasında Eşiğinde yine yorgun gecenin Başını yastıklara koyunca. Kimi de gün ortası yanıma sokuluyor En çok güz ayları ve yağmur yağınca Alçalır ya bir bulut, o hüzün bulutunda. Uzanıp alıyorum kimse olmuyor Solgun bir gül oluyor dokununca. Ellerde, dudaklarda, ıssız yazılarda Akşamlara gerili ağlara takılıyor Yaralı hayvanlar gibi soluyor Bunalıyor, kaçıp gitmek istiyor Yollar, ya da anılar boyunca. Alıp alıp geliyorum, uyumuyor bütün gece Kımıldıyor karanlıkta ne zaman dokunsam Solgun bir gül oluyor dokununca. Behçet NECATİGİL
![]() |
![]() |
#28 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Ya zamanından çok erken gelirim
Dünyaya geldiğim gibi Ya zamanından çok geç Seni bu yaşta sevdiğim gibi . Mutluluğa hep geç kalırım Hep erken giderim mutsuzluğa Ya herşey bitmiştir çoktan Ya hiçbir şey başlamamış . Öyle bir zamanına geldim ki yaşamın Ölüme erken sevgiye geç Yine gecikmişim bağışla sevgilim Sevgiye on kala ölüme beş
![]() |
![]() |
#29 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkınla açan çiçek
Aşkınla açan çiçek, hasretinle solmaz mı? Seninle yaşarım ben, yokum başka adreste. Gonca verip açılsam,aşka doysam olmaz mı? Seninle yaşarım ben, toplasan deste, deste. Bilmez misin sevdiğim,bağrımdaki közsün sen. Senle dolar benliğim, içimdeki özsün sen. Hayatımda duyduğum,en anlamlı sözsün sen. Seninle yaşarım ben, aldığım her nefeste. Sevgim yalan geldiyse, değerini kendin biç Anlamaya yetmez mi,gözüme baktın mı hiç Aşk şarabını sundum, bir kerecik gel de iç Seninle yaşarım ben ,gönlümdeki kafeste. Duyulsun yürek sesim,okunsun her notada. Adımıza destanlar, yazılsın her kıtada. Semaya yükselelim, varalım son kata da. Seninle yaşarım ben, senin için bu beste. Bin defa sorguladım, belki yalandır diye. Bir sünger çekebilsem,senle olan maziye. Gözümden iki damla, aksın sana hediye. Seninle yaşarım ben, yankılanan her seste. Fani dünya kısacık, sevmeye yetmez ömür. Gönül tahtım senindir,çık otur sefanı sür. Kokumu sakla tende , ya da ahrete götür. Seninle yaşarım ben, kendini benden iste
![]() |
![]() |
#30 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Ben çok güzel aşık olurum sevgili…
Çok severim inan. Öyle severim ki, Kendime bile söyleyemeden… Şaşarsın. Hiç yaşamamışsındır böyle sevgiyi. Görmek için göstermemi beklersen Yaşayamazsın sevgimi… Göreceksin Seveceksin Ve Yaşayacaksın… Gözlerin yaşaracak sevilmekten, Ellerin tutmayacak sevmekten… Nefes bile alamayacaksın… Ben çok güzel de ölürüm sevgili… Öyle güzel ölürüm ki, Ölüm kıskanır beni… Sadece yoluna olur, Kıskanılacak bu ölüm. Bir özgürlük savaşçısının, İdamı gibi olur ölümüm… Öyle dik öyle yürekle… Ve ben sen gidince ölürüm sevgili… Bu kez başka ölürüm. Bir evsiz meczup gibi. Kimse bilmez, Kimse anlamaz, Günler sonra fark edilir öldüğüm Zaten senden başkası da fark etmezki… Ölür giderim bu yerlerden… Senden ölür öyle giderim…
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|