![]() |
|
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 9 Thanked 30 Times in 22 Posts
Üye No: 44131
İtibar Gücü: 1674
Rep Puanı : 12536
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() öLürüm Sana
Düşünüp durdum hep seni burda Gece oturdum sensiz kaldırımlarda Gururumu yenemedim yenmedim işte Kalkıpta yanına gelmedim işte Aşkım yar artık öyle derinlikte Çıkarıp gelmedim gelmedim işte Bıktım sanmıştım oysa ki senden Bıkmamışım allah allah acaba neden Her halde acayip tutkunum sana Her halde dediğime bakma Tutkun da ifademi ölürüm sana Ölürmüyüm onuda bilemem ama NEYSE ÖLELİM GİTSİN AMAN DÜNYA ZATEN ÖLÜMLÜ DÜNYA
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Doldur Şimdi Çileni
Aldanıp iki damla yalancı göz yaşına Belanın büyüğünü sarmışsın sen başına Sır gibi saklanırken hayaline, düşüne Ayan oldun ey gönül, doldur şimdi çileni... Yalvarırdın Allah'ım yakma tek kulu diye Şefkat ile uzansın dostluğun eli diye Anlamadı nadanlar, yazıldın deli diye Beyan oldun ey gönül, doldur şimdi çileni... Âlemi seyrettikçe aşkı artan sen idin Nefretin bayrağını şevkle yırtan sen idin Gördüğün günahları susup, örten sen idin Üryan oldun ey gönül, doldur şimdi çileni... Sevdayı gergef gergef gönülllere dokurdun Bülbül olur güllere neşe ile şakırdın Dudaklarda niyazdın hep dillerde şükürdün İsyan oldun ey gönül, doldur şimdi çileni... Bir sevdiğin incinse sol gözün seğrir iken Karıncayı ezseler yüreğin ağrır iken Aslanlar kadar cesur, kurt kadar mağrur iken Çiyan oldun ey gönül, doldur şimdi çileni... Güneş olup bir kalbe doğmayan biri için Bir an Hakka başını eğmeyen biri için Üstelik tükrüğüne değmeyen biri için Ziyan oldun ey gönül, doldur şimdi çileni..
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İçimdeki Sen Öldü Artık
Seni gönülden sevdim,bana aşkı yük ettin. Sevdanı taşıdım da,kıymeti bilinseydi.. Sana ömrümü verdim,bir solukta tükettin. Zamana acımazdım,izleri silinseydi.. Ne güneşi istedim,ne yıldızları senden Kolum uzun kalmasın,razıydım çula dünden Tatlı sözün yeterdi,hep esirgedin benden Yürek yanardı sana,közleri bulunsaydı.. Ne bir gün yerdim seni,ne dilin kısa ettim Hep senin arkandaydım,her sözün yasa ettim. Bir an asılsa yüzün kendime tasa ettim. Yâre kurbandı belim,elleri dolansaydı.. Herşeyi aldın benden,verecek neyim kaldı Ezip geçtin gönlümü,serecek neyim kaldı Kırıp attın gülümü,derecek neyim kaldı Yeniden açardı gül,kökleri sulansaydı
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ZuLüm Adam Öldürmez
Zulüm adam öldürmez Yani yavaş, yavaş öldürür diyorum, Önce hoş geldin der, hücreler sana, Cellatlarla tanışırsın, Kara bir çarşaf çekerler yüzüne Yatırırlar ölümü gözbebeklerine Ve böylece başlar işkence Coplarla tanışır ayak tabanların, Dayağa alışırsın, Ceryan takarlar bir yerlerine Askıya alınırsın her gece gündüz, Hiç şansın yok arkadaş, Doksan gün sorguya takılırsın, Zulüm adam öldürmez Yani bir kez öldürmez diyorum. Her gece öldürürler seni, Ensende ölümün soğuk nefesi, Sağır kulaklara hükmün geçmez, Duymamaklar asılıdır kahpe kulaklara, Tırmıklar beynini insan çığlıkları, cop sesleri, Kolay mı unutmak, Unutmak kolay mı gülüm, Kendini tanrı sanan o alçak köpekleri, Sorguda adam öldüren katilleri, Dedim ya zulüm adam öldürmez, Yani yavaş, yavaş öldürür diyorum, Önce bedenini sonra ruhunu çürütürler, Kazara gitsen bir yerlere, Kaçıyordu vurduk derler Yarım kalır intihar teşebbüslerin, Birileri tutar seni içinden hep Küfürlere maruz kalırsın, Utanırsın insan olmaktan, Bunları da atlatırsın arkadaş Zindanlara çıkar bir gece yolun Düzmece mahkemelerde Yapılır sorgun, Şahide ne gerek Sen adam mısın ? Sorgusuz, sualsiz, İlk celsede asılırsın… İŞTE BÖYLE ASTILAR SEVDALILARI.
![]() |
#5 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüzleşmeli miyim Kendimle ?
Günler geçiyo,saatlar dalga geçiyo benimle. İnatlaşacak gücüm kalmadı artık hayatlaaa Güçdedim de ben hiç güçlü olamadım ki Çocuk olmaktan korktum,yaşamaktan da ayni şekilde Anlatamadım ki kendimi kimseye Benim işte..Nediye bilirim ki,aynaya bakmaktan korkan duygusal,inatçı,bide aşk’ık biri işte.. Söylemekten korkmayan,söyledimide pişman olan kendini bilmez biriyim işte.. Çocuk olmak isteyen,olamayan biriyim işteeee. Hayatla dalga geçen ama ona yenilen biriyim işte.. Ne diye bilirim benim işte. Rüzgar’ın arkadaşıyım, Yağmurun dostuyum iştee.. Evet benim. Gitmekten kaçmaktan korkmayan biriyim iştee.. Evet ben yine ben... İstemedim ki üzmeyi,istemedim ki böyle olmasını ben ben işte ben Buyum işte.. Yazmıyacağım artık seni.. Yazmakla bitiremem ki senii... Çizmeyeceğim artık seni.. Boyamakla yetiştiremem ki seni.... Unutmayacağım seni,saten istesemde unutamam ki Suçluluk duymadan seven,sevdiği için giden biriyim işte.. Yaşamaktan korkmayan ama yapamayan biriyim işte.. Neder sende evet ben buyum işte. Hayatta mantık aramaz,anlamaz biriyim işte,, Gözlerin dolu dolu anlıyorum biliyorum yerimi Sakın unutmaki sendeğilsin suçlu Ne hayal kırıklığına uğradım nede pişmanım Benim işte.. Ben korkak biriyim işte.
![]() |
#6 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nerdesin ? Haber yolladım sana turnalardan, Gayrı yaşanmaz oldu buralardan, Hicran tepti açtığın yaralarda, Saracak dost bulamadım nerdesin? Hasrette kapandı gözümün biri, Yol gözlemekten yoruldu diğeri, Kolumdaki halka,halka zinciri, Kıracak dost bulamadım nerdesin? Dön gel sevdiğim dön yetiş carıma, Son nefesim deyim gel diyarıma, Belki çok geç olur kalma yarına, Soracak dost bulamadım nerdesin?
![]() |
#7 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BuSevda da vefa Yok
Bu sevdada vefa yok, bu gönül zar e düştü Kaderim tuzak kurmuş, yüreğim yâre düştü Kurtar beni Allah'ım, kurtar beni Yarabbi Âlemin çileleri, sanki hep bana düştü Gittiğin günden beri, zaten feryattayım ben Bir daha gelmez geri, şimdi zahmetteyim ben Kurtar beni yarabbi, kurtar beni Allah'ım Aşkın tüm hileleri, inan ki bana düştü Sevdanın felaketi, Cehennem çölü gibi Hiç selamet bulmadım, yaşayan ölü gibi Kurtar beni Yarabbi, kurtar beni Allah'ım Kalbimin ateşleri, yandı ki bana düştü
![]() |
#8 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ßen Aşığım Ona
şimdi saçlarının gölgesinde olsam, Yansam gözlerindeki yanan ateşte, Gitsem kirpiklerinin ordusunun peşinden, Bu aşk uğruna ölmek bile değil tasam Duruşu gülüşü bana heyecan verir Bilsinler bilmesinler umurumda değil Her bakışında ruhumda papatyalar açan Kimse ayıplamasın ben aşığım ona Sesini duysam o yeter bana İçsem bakışlarını kana kana Dünya bir yana o bir yana Kimse ayıplamasın ben aşığım ona Hafifçe dokunsa ellerime ellerim Parmaklarımın ucundan yanan tüm bedenim Tutmaz olsun ayaklarım dizlerim Kimse ayıplamasın ben aşığım ona Keşke olsaydı bir tutam saçı bende Koyardım yüreğimdeki vazoya Azap nedir ki ardından Uğruna ölüm bile vız gelir Kimse ayıplamasın ben aşığım ona...
![]() |
#9 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yıldızlar
gökyüzünde yıldızlar yeniden parlamaya başladı bulutlar da artık karanlık değil asıl şimdi yeniden doğdum hayat yeni başlıyo benim için geçmişe bi sünger çekme zamanı eski karanlık umutsuz günleri unutma zamanı artık benimde güneşim war hiç bir zaman batmayan elimde güller var hiçbir zaman solmayan kalbimde bir aşk var hiç bir zaman eskimeyecek.
![]() |
#10 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zamansız
ßir rüyaydı bitti Sonu olmayan bir yoldu Sonu geldi Dipsiz bir kuyuya düşmüş gibiyim Sonu gelmeyen düşüşler içinde Kalbi kırıklar koyuna giden gemide ßir yerde bana ayırın Göz yaşlarımı toplayın Çağlayan ırmak gibi Sellerinde boğuluyorum Kurtarın beni bu ateşten Gözyaşlarımla söndürün Sevmeyei geç öğrendim Unutma vaktiyse erken geldi Kalbimin bi sahibi vardı Çekti gitti Ruhum özgürdü önceden Şimdi zincirlere vurulmuş gibiyim Karanlık zindanlardayım ßir ışık bekliyorum Karanlıklardan çekip çıkaracak Yeniden özgür olmak isityorum
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|