![]() |
![]() |
#21 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4224
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() SERSERİ
Arama Hayatin Cilvesinde Bahane Benim Adim ::SERSERI:: Seninkinden Sahane Guzelim ::SERSERI:: Kimdir Bilirmisin? ::SERSERI:: Bu Alem'in Delikanlisidir! Sen öLümün KaranLiginda Özgürlügü Aradinmi? Piskopatina p.. (YASAK KELIME)'ine Kursun Yagdirdinmi? Karakollar'da Asayislerde Iskenceye Alindinmi? Güzelim Ben Bu Alemde KRAL Tanimam ! Sen Lise Okurken Ben Hayat Okulu Mezunuydum , Sen güzeL ßeyLerLe danS ederken ßen azraiL'Le danS ediOrdum , Sen ananin Sicacik kOynunda uyurken ßen geCe ßuz gißi sOkakLarda seni düsünüyordum a$$$$$$$$$$kIm |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() SERSERİCE
Bu sehir bana yetmiyor artik yada ben bu sehire, Caddeler uzun kaldirimlar soguk ama üsümüyor serseri ne yazik yanmiyorda, Yagmur yaginca çamlar bir baska kokar bu sehirde, Sabahi sisli olur, islanmasi Baskadir nehir kiyisinda, ne yazik artik islamak ta zevk vermiyor serseriye Aksam dolasmasi,islak kaldirimlarda adim saymasi bagira bagira sarki söylemesi ve bir dosta selam vermesi hostur bu sehirde Ve bilirmisin gecenin karanliginda gece gibi olamamak ve gamsiz vede asikar vede tekerrür eden sabahta giden zamanda arkanda biraktiklarina unuttum diye haykiriken aslinda yeniden hatirlamak nekadar zordur bilirmisin serseri Dost dedigin bir elin parmaklarini gecmez...dakika basina bir insan tanir ve dakika basina bir insan kaybedersin ....Ve de demem odur ki eydost sen bende kaybedilmeyenlerdensin bir ara gelde sokaklari beraber sayalim ben nerdeyse bitirdim bu sehrin sokaklarini ama onlarda beni ...hayat baslayan bir film gibidir bazen güler bazen aglar bazende sasirirsin...ve en sonunda bitecektir serseri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() DELİKANLI
delikanlıyız meyhaneler evimiz Hiç durmadan gece gündüz içeriz Ama tertemizdir bizim su kalbimiz Anladinmi sosyete kızı biz delikanlıyız Ama senin gibi para düskünü degiliz Biz bizi seveni candan severiz Basimiza taç eder,önünde diz çökeriz Anladinmi sosyete kızı biz delikanlıyız Sanmaki delikanlılar aglamaz delikanlılar agladimi kimse durduramaz Birde kayboldumu kimse bulamaz Anladinmi sosyete kızı Her isteyen delikanlı olamaz… |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() MEZAR
Sayet Ölürsem Sana Doymadan Mezarima Gül Birakin Sabah Olmadan Yapraklarim Döküldü Çiçegi Solmadan Mezarimin Basinda Aglamayin Sakin. Eliniz Degerse Siyah Saçima Göz Yasiniz Akmasin Mezar Tasima Sizde Mezar Kazdirin Yani Basima Birakmayin Beni Yalniz Basima… |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BİR MEZAR TAŞI
Varsin simsekler birbirleriyle amansizca savassin Varsin yildizlar karanlik kuytularda saklansin Varsin kabuslarimin ortasinda kabuslar yaratilsin Varsin ay tutulsun, günes dogmasin Zifirden karanlik *******imin sabahi olmasin Sen yoksan yanimda Varsin yagmur hizini kesmesin hep gür yagsin Varsin yastigim islansin, gözlerim kurumasin Musalla tasina gerek yok, naasim burda yikansin Bir mezar tasi olsun basucumda, sen yoksan yanimda Varsin üzerinde bir sey yazmasin Bir mezar tasi olsun basucumda, sen yoksan yanimda… |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İsyan et
biliyorum okuyorsun bu satırları sen okurken mürekkebi akmış olur belki bil ki gözyaşlarımdan ne hallerdesin biliyorum aklın yırt at diyor ellerine gözlerin buna mani kaybedecek bir şey yok ki her satır kurşun gibi sarstıkça bedenini kaybedecek birşey yoksa da isyan et benim yaptığım gibi isyan et kime isyan edeceksen neye isyan edeceksen isyan et durma isyan et |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() DERBEDER
Bir sabah bu şehirden üşüyerek uyanacaksın Titrek kalbini eski mektuplara saracaksın ben senle bir günübir ömre kıyaslarken Sen benden bir haber başka kollarda uyuyorsun Olsun avuclarında ben Boynunda benim kokum Ben seni coktan unuttum SEN DERBEDERİ UNUTAMAYACAKSIN… |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() yapragın gül,meyvan zehirmiş,sana karşı öfke duymuyorum,kırgın degilim,kızgın degilim,sen zaten yokmussun ki,asıl kızılacak k,işi benim,küçücük bir toz tanesini bir mücevher sanmışım,sen zaten yokmussun ki sernin neyine yanayım…
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Canin CikSin~
KaRa SeVDaM BiR AsK HiKaYeSi DiNLeYiN DoSTLaRiM DiNLeYiN DiNLeYinKi Bu DünYaDa Ne KaDaR SeReFSiZ VaR BiLiN iSYaNiM SaNaDiR GULuM SaNa!!! AL GöTüR GöTüR BeNDe NeYiN VaRSa iSTeMeM OnLaRDa SeNiN GiBi AciMaSiZDiR, AL GöTüR GöTüR BeLKi AnLaTiRLaR *******i NaSiL KaN AgLaDigiMi AL GöTüR GöTüR BüYüN YaLaN MeKTuPLaRiNi.. Ah Ah TaNiYaMaDiM SeNi BiR MeLeK GiBi S oKuLDuN BaNa AmA MaSKeYMiS YüZüNDeKi BaK YiNe iCiYoRuM BeRaBeRDe iCMiSTiK HeP SeReFeyDi AmA SiMDi SeReFSiZLigiNe iCiYoRuM!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BİR ÖĞRENCİNİN ASKI
aklıma gelen her yere adını yazdım. kalorifere,sıraya,masaya, bizim hocanın çantasına, yoklama fişinin kenarına, yazılı kağıdının arkasına, 0,5 kalem ucuna.. zulamdaki kopya kağıdına.. hiç kimseye anlatmadım aşkımı... sadece bitip tükenmeyen yollara, hep evde unuttuğum kol saatime.. bütün düğmeleri kopmuş gömleğime.. bir de alişan'la osman'a.. herkes test çözerken ben sana şiirler yazdım.. canımın içi o şiirleri kendimemi yazdı sandın.. ben o şiirleri sana yazdım.. ömür boyu tenefüse çıkmak nasip olmasın ki seni çok sevdim... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|