![]() |
![]() |
#21 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12094
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adamin karisi gece yarisi dogum yapmisti.
Sabah ilk is hastaneye telefon edip durumlari sormak oldu. - Alo orasi dogum servisi mi? - Evet efendim. - Servis sefi ile gorusebilirmiyim? Tam o sirada hatlarda bir karisiklik olur ve musterisiyle konusan bir otomobil tamircisi hatta girer.Cazir cuzurt parazit sesleri ve hat duzeliyor.adam? - Alo.... alo sesim geliyormu ?" - Evet devam edin. - Sesim simdi daha iyi herhalde, sizinkide oyle. - Merak edilecek bir sey yok, burada hersey yolunda, onu iki gun icinde evinize yollariz. - Demek her sey normal...? - Aslinda ne kadar zorluk cektigimizi bilemezsiniz.Her tarafini elden gecirdik. Ise yaramaz hale gelen yerlerini degistirdik. iki gun sonra da yeniden kullanmaya baslayabilirsiniz. - Nasil yeniden kullanabilirim anlamadim? - Hic merak etmeyin, sonuctan memnun kalacaksiniz.Giris deligini daralttik, cok fazla genislemisti.Her halde cok zor buluyordunuz.? - Fakat !!!! - Yooo hayir itiraz etmeyin, zorlandiginiz belli..SIk sIk yaglasaniz iyi olur. Bu arada cikis deligini de actik. Biraz tikanmisti da. - Cikis deligi mi ?.... - Hani gaz cikan deligi.O kadar iyi acildi ki simdi gaz cikarirken sesini dinlemek bir zevk. - Ne dediniz ? - Dedigim gibi hersey yolunda.Emin olmak icin dun aksam bizzat kendim denedim.Hersey okadar iyiydi ki zevkten mesut oldum.Bu sabah yedi kisi birden ciktik ustune banamisin demedi. Artik oyle hizli ki hic sormayin cok memnun kalacaksiniz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Iki araba birbirlerine yaklasiyolardi... Birinin içinde bi adam digerinde bi kadin... Tam yanyana geldiklerinde adam cami açip kadina "DOMUZ!!!" diye bagirdı ve konusmasina devam edecekken kadin çok sinirlendi ve o da cami açip adama"HAYVAN!!!" diye cevap verdi...ve arabalar yollarina devam ettiler...
Kadin tam viraji dönmüstü ki yolun ortasinda duran kocaman bir DOMUZa çarpti... Bu hikayeden çikarilacak sonuç : -"Kadinlar dinlemeyi bi ögrenebilseler..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kaptan pilot uçagi kaldirmis, Amerikaya uçuyorlarmis.Yolculara gereken anonsu yapmis ve fikra o ya, anonsu kapatmayi unutmus.
Uçagi otomatik pilota baglamis ve sööle gerindikten sonra kendi kendine konusmaya baslamis. -"Oohhhh bee, gidip sööle güzel bi siçayim, sonra da hostesi güsseellll bikeyim demis." Tabi bütün yolcular duymus. Hostes durumu kurtarmak, pilota haber vermek için tam kosacakmis ki,birinin valizine takilip düsmüs. Adamin biri hostesi yerden kaldirirken -"Acele etme bacim herif önce siçacak" demis.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Genc kiz genc asigina telefon acmis :
-Jean, demis, seni cok arzuluyorum, *******i uyku uyuyamiyorum.Ne olur bu hafta sonu bize yemege gel.Seni annem babamla tanistirayim.Sonra benim odamda ders calisiyor gibi yapar doya doya sevisiriz... Jean omrunde hicbir kizla sevismemis, toy bir delikanli. Bir eczaneye gitmis.Babacan eczaciya : -Bu hafta sonu once bir aile yemegi , pesinden atesli bir ask yasayacagim, demis, o yuzden iyisinden iki kutu prezervatif istiyorum... Babacan eczaci kutulari vermis, oglanin sirtini sivazlayip yolcu etmis. Jean hafta sonunda bir buyuk buket cicekle Francoise"nin kapisini calmis. Genc kiz kapiyi acmis.Jean"i dogrudan yemege almis. Delikanli cok mahcup bicimde masaya oturmus.Kizin ana babasinin yuzune soyle bir baktiktan sonra basini onune egmis.Baslamis dua etmeye.Ancak dua bir turlu bitmiyor.Francoise sonunda dayanamamis, fisiltiyla : -Ben senin bu kadar dindar oldugunu hic bilmiyordum Jean, demis... Jean adeta inlemis : -Ben de babanin eczaci oldugunu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adamin biri bir gün yolda giderken bir dilenciye rastlar. Dilenciye bir para verir ve al bununla bir sigara alirsin der.
Dilenci "beyim ben hiç sigara içmem" der. Bunun üzerine adam o zaman bir bira içersin der. Dilenci "ben agzima içki koymam" der. Sen de o zaman bir altili oynarsin. Dilenci "beyim ben hiç kumarda oynamam" deyince adam o zaman al bu parayi ve bizim eve gel der. Dilenci neden oldugunu sorar. Adam "Karim seni bir görsün içki ve sigara içmeyen, kumar oynamayan bir adamin hali ne oluyor." |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eczaneye giren delikanli, eczaci hanimi görünce geri dönmeye davrandiysa da,
- Ne istediniz? Sorusu üzerine durmak zorunda kaldi. - Eczaci beyle görüsecektim. - Eczanenin sahibi benim. Iki de bayan ortagim var. Ne istediginizi bize söyleyebilirsiniz. Delikanli, kizarip bozararak: - Son günlerde bir seyler oldu bana, dedi. Kadinlar beni çok tahrik ediyor.Üç bes kadin bile yetmiyor. Bunun için bana acaba ne verebilirsiniz? Eczaci hanim: - Bir dakika, dedi içerdeki arkadaslarimla Konusayim. Geri dönünce: - Size, dedi, ayda sekiz bin frank verebiliriz. Bizim evde kalirsiniz, yiyip içmek de bizden. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hizmetçi kadın evde temizlik yaparken sıra yatak odasına gelmiş.Yerde kullanılmış bir prezervatif bulmuş ve hayretle incelemeye baslamış. Tam bu sırada evin hanımı kendisini görmus ve :
-Hayrola, ne oldu. -Hiç hanımım bu nedir? -Canım sen evli değilmisin? -Evliyim. -Peki sen kocanla seks yapmıyormusun? -Yapıyorum, yapmasına da boyle derisi soyuluncaya kadar değil. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir kari-koca cok kotu bir kaza gecirirler. Kadinin yuzu tamamen yanar.Plastik cerrahlar kadinin yuzunu eski haline getirebilmek icin deriye gerek oldugunu ama kadindan deri alamayacaklarini soyleyince kocasi deri vermeye
gonullu olur. Fakat kocasindan alinacak deri popo bolgesinden alinacaktir.Adam bu bilginin karisina soylenmemesini ister cunku moralinin bozulacagindan cekinmektedir.Ameliyat tamamlandiktan sonra kadin eskisinden de guzel gorunur.Her goren bu muhtesen guzellik karsininda hayrete dusmektedir. Birgun kadin kocasi ile basbasa kaldiginda ? -"Hayatim cok tesekkur ederim.Benim bu halim senin sayende.Sana nasil tesekkur etsem?" deyince kocasi cevap verir: -"Tesekkure gerek yok hayatim.Annen seni her optugunde ben gerekli mutlulugu duymaktayim zaten." |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hamamdan çikan iki kadin sohbet ediyorlarmis. Ilki:
-"Ayy bir temizlendim ki benimki Pamukbank gibi oldu" demis.Digeri de yanit vermis: -"Ayy ben de bir o kadar temizlendim ki hiç sorma, benimki de Sekerbank gibi oldu" demis. Orada hanimlari dinleyen abazan hamam görevlisi ise -"Sizi dinleye dinleye benimki de Demirbank gibi oldu" demis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Köşede müşteri bekleyen sokak kadınına yaklaşan adam :
-Kaça, diye sordu... Saatiniz kaça? -10 Milyon lira... -Ben onmilyon değil, tam yüzmilyon lira veririm... -Gerçekten mi? -Gerçekten ya... Valla veririm hemde yüzmilyon lira... Ama döverim ben ... -Amaaaaan. Yüzmilyonu verde döv... Otele doğru yürüdükleri sırada adam yineledi : - Bak söyleyeyim fena döverim ben ... -Döv canım, yüzmilyonu ver de... Soyundukları sırada adam : -Son defa söylüyorum fena döverim. -Amaaaaan be!... Dövermiş.... Ne kadar döversin yani? -Vallaaa parayı geri alıncaya kadar döverim... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|