![]() |
![]() |
#21 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2283
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevmeyensin Sen
Biliyormusun sen yüreğinin yanmasını kalbinin bir sözle kırılmasını gündüze darılıp geceye sığınmayı acıya alışıp mutluluktan uzaklaşmayı *******i uygusuz geçirip sabahlamayı güneşin dogmasıyla için için ağlamasını göz yaşlarınla her sabah yüzünü yıkamasını bilemezsin sen bilemezsin çünkü senin yüreğin katılaşmış kalbin taştan yaratılmış sevilirsin ama sevemezsin sen sevgiden yoksun kalmışsın işte aramızdaki fark bu ben ölümüne seven ama sevilmeyen sense ölümüne sevilen ama hiç bir zaman sevmeyensin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Zalimden Öte
Yerden göğe kadar haklısın kat kat Dene her cevrini zulümden öte... Duysun edebiyat,tanısın lugat Yazsın unvanını zalimden öte.. Sabit hayalini çek gözlerimden Çıkart şu resmini sök gözlerimden Vefasız aşkını dök gözlerimden Afat görülmesin selimden öte.. Ara köhneleri meyhaneleri Dolaş izbeleri viraneleri Tanı aşk uğruna divaneleri Derbeder var mıdır halimden öte...? Nazarın kadrimi çok ucuz biçti Varla yok arası, belki de hiçti.. Ömrüm sokağında git gelle geçti Lutfuna ermedim talimden öte... Söyle ki ötmesin çekmesin kaygı Deryada damladır ondaki duygu Yok mudur bülbülde aşığa saygı Ahü-zar etmesin dilimden öte... Gün gelir Safi de niyazdan bıkar Öfkesi sabrının bendini yıkar İsyankar sedası ayyuka çıkar Öte dur köyümden, ilimden öte.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Ne Çabuk Geçti
Ne çabuk geçti güzel günler sevdiğim Günler,aylar oldu seni görmediğim Hala büyüyor sana olan özlemim Bir tek sen varsın yolunu gözlediğim Aşkına,ilgine muhtacım ben senin Yanımdır asıl yerin Sevgiye, şefkate muhtacım sevgilim Yanındır benim yerim Sevemem senden başkasını Sökemem kalbimden adını Senle olmaktır tek dileğim Bulamam senden başkasını Silemem gönlümden adını Seni sevmektir tek isteğim Sensiz hiç geçmiyor zaman Aşkından ben miydim yanan Beni sevmediğin yalan Yüreğimdesin sen her an Yine hüzün kapladı tüm yüreğimi Nasıl unutursun seni sevdiğimi Bir ben bir ALLAH biliyor çektiğimi Artık duysan diyorum benim sesimi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Acımsın
sana gitme kal diyemedim çünkü ben de, kalıp da acı çekmeni istemedim sen daha iyisine layıksın dedin ben içimden senden iyisi var mı dedim unut dedin yaşanmamış say dedin insan canını nasıl unutur dedim... sen arkana bakmadan gittin ama arkanda bir enkaz bırakacağını bilemedin şimdi yüreğimde sen kanıyorsun hayat boyu kanayacaksın hiçbir zaman kapanmayacak hiç bir saniye unutulamyacaksın orada biyerde ince ve sivri bi acı olup kalacaksın sen beni unutup sevdiklerinle mutluluk şarkıları söylerken ben senden uzak bir mekanda elimde şarap şişesi gözlerimde hayalin yüreğimde bıraktığın yara ile beraber olacağım |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgiliye
Sinendeki oyuncaklardan uzak tutma beni ey sevgili İçimdeki çocuk durmadan oynamak ister atlıkarıncanda. Yanağındaki salıncaktan atma beni Dudağındaki tramvaya al Alnındaki beşiğin tülbendi yap Saçlarındaki uçurtmalar aklımın gökyüzünde bak Sana aldığım bebeğin elinde ipleri. Kalbindeki kadından uzak tutma beni ey sevgili İçimdeki erkek durmadan sevmek istiyor seni Bu nefes, vatan diye boynundaki kokuyu bilmeli. Ne olursun tenindeki yelkenliden atma beni Gam trenlerine al Izdıraplarının küllüğü yap Sarı rüyalar *******imin kol düğmesi bak Bana bakmayan gözlerinde iğneleri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Yanına Geliyorum
Gecenin sessizliği çöküyor üstüme bazen Bazen her şeyi bırakıp gidesim geliyor Unutasım geliyor maziyi,seni hatta kendimi Bazen kendimi bile çekemiyorum Yada hiç bir şey düşünmek istemiyorum Sessizlikte gelen bir fısıltı bile seni hatırlatıyor Esen rüzgar sanki senin nefesini taşıyor Sen yokken yaşamak hiç tat vermiyor Bu yüzden seni unutabileceğim bir yer arıyorum Belki de kendimi kandırıyorum Mavi denizlerde köpüklü ama kızgın bir dalga misali Bir an köpürüp bir an duruluyorum Yada çaresiz bir balık gibi Her an ağlara takılma korkusuyla yaşıyorum *******i kabusum oluyorsun bazen Ama sen varsın diye uyanmak istemiyorum Ölümü bekler gibi her gün kapılarım açık Korkularımı biriktiriyorum Ama ne kadar dayanırım sensizliğe bilmiyorum Sanırım dayanamam Toprağa baktıkça seni görüyorum Sen beni bekliyor musun onu da bilmiyorum Ama beni bekle sevdiğim Yer aç bana toprağında Bende yanına geliyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Ellerin
Ellerimden çıkmıyor ellerinin izi Yalnızlık çalarken sirenlerini, Sensiz duygular da anlamsız Nasıl yığdın aramıza Bunca dağı ovayı denizi Ayaklarıma dolaşıyor gözyaşlarım Özlem yine dizi dizi Sular akmıyor Sevişmeler yakmıyor tenimizi. Ben hüzün avcısıyım bilirsin Bu yakınmalar kendime Sen üstüne alınma Yalnız da çoğaltırım gizi Gece beni çağırıyor bak Şimdi dalarım cadde sokak Yüreğimde gecikmiş boşluk Ellerimde ellerinin izi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Anahtar Prens
cam kurtlar var gecenin suyunda içilse şehir; yırtılmış taşların iade edilmiş melekler örttüğü eski, imdat, tahlilsiz hikaye! israf edilmiş tayfalarla gelecek uzattığım, uzatırken içine tıkandığım menekşe! belli belirsiz bir yaz ayında sözgelimi ekim, sözgelimi kiraz kırılacak bir tamburla geçecek önerdiğim, önerirken dibine çöküverdiğim efsane biraz; sesi yeis sesi sabahlara kadar dinlediğim radyo sesi oradan oraya oratoryo sesi koynuma giren sesi koynundan çıktığım sesi el konulmuş şeytan sesi el kadar masumiyet sesi hür siyah üzerine çalakalem mavi tül sesi tül mavi üzerine nakşedilmiş siyah gül sesi beni hep döven abim sesi beni kovalayan polis sesi bıçaklanışım, bıçaklanır bıçaklanmaz eriyişim; kabullenilişim; ah ben nerdeymişim, ben kimmişim de talazlanmış, tozlanmışım! üstümü süpür rüzgar! şimdi şikayetim var! çalıntı kalplerle kirlenmişim! ağlat beni özgürlüğüm, ağlat! gözyaşlarımla yıkanırım, belki öyle başlar kim bilir gökyüzünden yeryüzüne doğru ölü bir hava kabarcığı gibi yükselişim! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Sevdaya Adamışım Kendimi
Sevda toprağında ayakların gidiyorsun ey gönlüm Selamsız sabahsız bu ne iştir Bir başka görür gözlerim artık evreni Yağmuru kim değiştirir - bulutu kim değiştirir. Değişti güneş - değişti gök - değişti insanlar Bakın işte her şey bana yaklaşır gibi Gözlerimde uykuya dalar hiç doğmamış şafaklar Kaldırımlar yalnızlığımı paylaşır gibi. Işık ışık nurlanan bu yollar tanrım Gecenin hangi saatinde sona erer N'olursun söyle yalvarırım Sevda mı geceye - gece mi sevdaya benzer. Yüreğimden geçen türkülü ırmaklar Senden gelir - sana doğru gider Elveda uykusuz sabahlar - kaçak akşamlar Bir sevdaya adamışım kendimi Arkadaşlığımız burada biter. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Mutlu Olmak İsterdim Bir Bahar Yağmurunda
Balık olmak isterdim bir denizde. Sevgimi bulmak isterdim derinlerde. Yüzmek isterdim dilediğimce, Özgür olmak isterdim aşkımla. Kuş olmak isterdim göklerde, Uçmak isterdim sevdiğimle, Anlamasını isterdim beni göklerde, Şiir yazmak isterdim bu sevinçle. Yağmur olmak isterdim semada, Temizlemek isterdim dünyayı, Kirlerden,kötülüklerden. Aşkımı görmek isterdim, Düşen her bir damlada. Mutlu olmak isterdim, Bir bahar yağmurunda... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|