![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yoksun
kim yoksun ben yoksun sen, sadece yoksun melankoliye daha zaman var henüz gitmedin temelli damla damla eridiğim birazcık teselli susamışlığında belki bir serap olabilirim tatmak değil niyetin, acıktırmak biraz da çekim gücünü sınamak itiraflarım seni sevindirecek ama yaklaştırmayacak, bilmez miyim bilmezden gelişim, saflığımdan değil, ne söylediğimden pekala eminim. sen biraz daha kal arasatta gül rengi hülyalar uzak dursun kül rengine dönsün beddua değil bu dediğim anlarsın çünkü kendin için en iyisini sen bilirsin. bu gece yıldızlara uzattım elimi kasvetli siyahın mavi yıldızları göz kırparak dinlediler meramımı aksettiği gibi mavilikleri yansıtacaklarmış dileklerimi. ellerim asılı kalmış bir süre dalmışım isteklerim hiç kabul olmaz sanmışım bilmediğimden değil, kendimden usanmışım farkettim, ellerimi geriye masmavi almışım. yine de ben yoksun, sen yoksun belki de sen hiçbir zaman yoktun. ağzımdan yeller alsın, temenni değil bir gün başlayacaksa kan sancısı yürekte geciktirmek mi, zamana isyan, mani değil. ben yoksun, çünkü çoksun küme küme zihnimde her boşluğu dolduracak kadar hem de bir basınç farkı gönlümde elimi böğrüme çarptığımdandır. sen yoksun, alıştırmalı mıyım kendimi boşalacak bir anda şahdamarım, elimi kalbime mi koymalıyım, anlamadım son demi. ben yoksun, çünkü sen yoksun ama sadece yoksun, şimdilik... şu an: son an... Fatih Gökler
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yoktun Yoktum
Yoktun Ben de yoktum Seninle birlikte Oralardaydım Gelirken Beni de getir guzelim Fatih Gökler
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yolculuk Zamanı
Evet, zaman geldi çattı işte Gitmek mi, varmak mı zor göreceğim Bileceğim, endişenin yerine gelen hesabı Hesapsız düşlerin peşine düşeceğim /Ferman büyük yerden, emri bâşım üstüne/ Dur diyorsun. Bilmiyorsun. Durmak yaraşmaz bana Git diyorsun. Biliyorsun. Dönüşlerim hep sana Geliyorsun. Gidiyorsun. Pekâlâ, özü nedir? Bu kalbin anahtarı, besbelli ki sendedir... /Evirirsin, çevirirsin, hep güzele, hep güzele/ Yol zamanı şimdi. Göçerler aldı başını gider. Mevsimi kaçırmak, yağmur demek, sel demek Böl zamanı şimdi! Bul en küçük zamanı; telaş gider. Kan gider! Yolculuk zamanı. Yollar gider, dağlar gider, taş gider. Dumanlı dağla birlikte bu telaşlı baş gider... /Zaman gelir. Çark döner. Ne dersek diyelim. Olan olur. Her şey yerini bulur/ Fatih Gökler
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreksiz Hep Yüreksiz
yüreksizler dinlesin papatyayı incitenler; seviyor ve sevmiyor hatrına.. adım düşmez oldu adına yüreksizler dursun, çağlayanlar yürüsün ay yürüsün şafağa doğru ay görsün hissiz yüzümü yıkasın namerde rağmen yıkasın özümü yüreksiz, yürekten uzak gerçekten kaçak.. zamandan kaçak.. mekandan kaçak.. yüreksiz, dertten kaçak.. dermandan kaçak.. bir gül yatıyor yerde saçları dağınık dudağı kanıyor sözleri boğuk yüreksiz, geziyor gülüm mahcup yürekler kayıp; yüreksiz hâlâ yüreksiz... sürer gider bu ayıp; yüreksiz hep yüreksiz... Fatih Gökler
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zor
ZoR ~ zOr ~ RoZ ~ rOz Korkuyorum, itirafı zor. Hayal gücüm sınırlı. İnsanım. Korkuyorum, taşıması zor. Devasa dertler; yükü alsan artar, almasan bitmez... Korkuyorum. İnsanım... 'Bir an' sonsuz demektir, bunu bilmekten, 'yaşamaktan'. Yaşayamamaktan bir yandan... İtirafı kolay sadece, korkuyorum, zor! İnsanım. Zor! Akdenizce Siirler Yazilar Fatih Gökler
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|