![]() |
![]() |
#301 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Üzgünüm*
Üzgünüm yanına gelemedim Bir buket gül veremedim Gelmeyi çok isterdim ama Sende biliyorsun ki gelemezdim Yanında olup acılarını paylaşmak Sana bakıp moral vermek Sana destek olmak ve Ayağa kalktığını görmek isterdim Canım sen güçlüsün Herşeyin üstesinden gelirsin İnşallah hemen düzelirsin Allah ım acil şifalar versin Kalbim sevgim hep senle ALLAH ım canımdanalıp Senin canına versin Gücümden alıp sana versin Sen benim her şeyimsin Orda olamasamda dualarımla Her zaman yanındayım aşkım ÜZÜLME GÜL SANA GÜLMEK YAKIŞIR AŞKIM |
![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Vasiyetimdir
artık kalbim dayanmıyor yolun sonu görünüyor zalim,yürek dayanmıyor yerim mezar görünüyor malumun paylaşamadım benim canımı sen yaktın ben sana anlatamadım bana böyle neden taktın pişmanlığım inan ki çok kavuştum arzuma ama beni neden anlayan yok bir şans tanısan bana uykular beni terk etti gece gündüz bekliyorum elimi çeksem mi yetti bu hayattan gidiyorum vasiyetimdir okuyun huzur yok bana neden istediğinize yorun inan gelmez geri giden sen beni hiç anlamadın sevincimi paylaşmadın beni hep yalnız bıraktın sen canımıda çok yaktın |
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vatan sağolsun*
ne kanlar döküldü uğruna bu vatanın ne canlar verildi, yoluna her karış toprağının esir düştüler arkada bıraktıklarını düşünmeden feda ettiler bedenlerini tek bir sözle VATAN SAĞOLSUN acı çektiler vatanları için geleceğimiz olan çocukları için sızlasada yürekleri içten içe sildiler yaşadıklarını tek celsede sorsalar sana bir gün verir misin canını bir düşün tereddütte kalsanda verirsin daima ne de olsa, aynı kan var atanda |
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vazgeçemediğim*
Aklım fikrim hep sen de sen ettin beni benden yüreğimi titrettin kalbimi kilitledin gecem gündüzüm sensin sen benim vazgeçemediğimsin özlendiğini biliyor musun? sen de düşünüyor musun, özlüyor musun? benim ettiğim gibi dualar ediyor musun? sen de beni seviyor musun? yanımdasın biliyorum sevdiğini duymak istiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vazgeçmedim*
Sen benim şifamsın her derdime devasın biricik aşkımsın benim huzur kaynağımsın umudumu yitirmedim senden hiç vazgeçmedim hiç aklımdan çıkarmadım bana gelmeni bekledim o gün elbet gelecek gözlerimiz gülecek vuslat günü elbette ateşimiz sönecek |
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vazgeçmem
El ele tutuşalım göz göze bakışalım günahları atalım tatlı tatlı konuşalım dalımızı kırmayalım birbirimizden kopmayalım aramıza kimse giremez sevgimizi bölemez umutlarımızı yıkamaz bana sitem etsen de bana kızıp küssen de bizi unuttun desen de sana sitem etsem de kıyarım canıma desem de seni tehdit etsem de ben sizlerden vazgeçmem |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|