![]() |
|
|
#311 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57934
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Son Söz... Yürek Yarası...
Al başımdan sevdanı Son vurgun yemiş gibiyim... Dindir kalbimdeki sancıyı Paslı hançer yemiş gibiyim... Götür beni uzaklara Son hicret etmiş gibiyim... Bırak beni yalnızlıklara Zindana düşmüş kutsal Yusuf gibiyim... Al gönlümden hasretliğini Çöle düşmüş mecnun gibiyim... Düşürdün beni kor alevlere, Ateşe atılmış dost İbrahim gibiyim... Çözülmesi zor binbir bilmece, Sabahları olmayan gece gibiyim... Bil ki, kelepçeli yüreğim isyanlarda Ben hala, sevdası görülmeyen Prangalara vurulmuş mahkum gibiyim... Gel bitir bu davanı, Hesabını bekleyen çaresiz, Esir gibiyim... Ya azat et, ya öldür.. Yarını bekleyen kul gibiyim... Abdulhamit Güllük |
|
|
|
|
|
#312 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sorma Artık.. Senden Sonra...
Hayat devam ediyor Öylesine Yaşamasına yaşıyorum Senden sonra.... Bir şarkı dinlesem; Özleme ait bir film ya da Bir türkü Gönülden inleyen bir şarkı Dönünce feleğin çarkı, Boşuna uğraşma yarasıyla Senden sonra... Fırtınalar kopuyor yüreğimde Herşey alabora oluyor Unutmaya çalışıyorum maziyi Lakin herşey seni hatırlatıyor Yeminler ediyorum geceye Sabahlar olmasın diye Her köşe, her sahil seni hatırlatıyor Bir resim aldığımda ele Hiç birşey aynı değil Mutluluğum yalan... Ne ağlayabiliyorum, Ne de gülebiliyorum Yağmurlar yağmasına yağıyor Sevda üstüne, sevgi üstüne Her günüm isyanlara yolken Acıyor Herşey bitti artık Senden sonra.... Abdulhamit Güllük |
|
|
|
|
|
#313 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Söyle Neyin Var?
Kara gündür elbet bunlarda geçer, O sevgili nerde? Ne yer, ne içer? Günlerce gelmez oldu senden haber Hüzünleri yaktım söyle neyin var? Aşk yollarında canım yorgun musun? Umutlar gitti diye dargın mısın? Bilmem hala bana çok kırgın mısın? Acıları tattım, söyle neyin var? Ağlayan gözyaşlarıma sır oldum Yüreğin çöllerine esir oldum Mecnunların meclisine pir oldum Hasreti tükettim söyle neyin var? Aşk bahçesine güller koyacaktık, Bir bedende biz iki can olacaktık, Sevda denizinde son olacaktık, Nehirler kurudu, söyle neyin var? Vuslat bulunmazmış, bil ki aşka çare, Yüreklerim dağlandı para pare, Gönlüm yaralı, kalbim avare, Sitemlerin kaldı, söyle neyin var? Abdulhamit Güllük |
|
|
|
|
|
#314 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Söylemiştim Sana...
Söylemiştim sana gül çiçeğim, Bir gönülde iki sevgi olmaz Bir gün isyan edersin gül çiçeğim, Kalpler bölününce de aşk olmaz... Bir gece sabaha kadar beni düşün, Bu senin olsun bitmeyecek işin, Boynumu büküp öyle gidişin, Sonu gelecekti elbet, narçiçeğim. Fırtınaları kalbinden sökeceksin, Sabahlara kadar isyanlar edeceksin, Gel çarem ol ne olur diyeceksin, Beni anınca sızın diner gül çiçeğim. Hatırlarsan senle yanan vefasızı, Şimdi düşünce yüreğine sızı, Kalbini çaldıysa o gönül hırsızı, Gönlünü boş yere yorma ne olur, gül çiçeğim... Abdulhamit Güllük |
|
|
|
|
|
#315 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Söz Dinlemez Gönlüm...
Vazgeç bitti artık herşey Bırak hüzünleri, bırak elemleri, Yeni sevdalarına yelken aç... Çıkart yüreğinden özlemlerimi Adı batsın! Her yerde hatırası var Söz dinlemez gönlüm Sen istedin gönül, karşılıksız sevmeyi Ayrılığı, vuslatta beklemeleri Sararıp solmayı, adına ölmeyi Ömrün sonuna kadar gülmemeyi Sitem etmem ah-u zara, Güvercin kanadına umut Nameleri yüklemekten vazgeç Çoban yıldızlarından aman dileme Bir bakışta sevdim seni, Üzdünse de beni ne yapayım Söz dinlemez gönlüm Feryadı saldım gül bahçelerine Bülbülleri yerime, yıldızları kendime Aldım aşkı elime... Lakin esir ettim yüreğimi Adın düşünce dilime, Gece esen meltem gibi Söz dinlemez gönlüm.... Abdulhamit Güllük |
|
|
|
|
|
#316 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Suçlu Sensin Dilara! ..
Vefasız bir hasretti beni yakan, Ebruli gözlerle hayata bakan, Şimşek olup yüreğimizde çakan, Aşk çöllerine kar yağar Dilara... Ak günlerim hergün oluyor kara, Aklımı yitirdim çabuk bul, ara, Pişmanlıklar hoş gitmez ahu-zara, Yar göllerine nar yağar Dilara... Dumanlıdır, efkarlıdır dağ başı, Sevenlerin tükenmezmiş gözyaşı, Kaderimin bana garip bir taşı, Can döllerine nur yağar Dilara... Baharda açan güller şimdi solmuş, Leyla'dan Mecnun'a hep böyle olmuş, Çok söyletme, yüreğim zaten dolmuş, Dost dillerine ar yağar Dilara... Abdulhamit Güllük |
|
|
|
|
|
#317 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Şehitlerime...
Nerdesiniz dağdaki canilere acıyanlar! .. Vatan için, her gün toprağa düşüyor canlar, Elbet feda olsun bayrağıma bunca kanlar, Gör kardeşim! kansızın umrunda mı sanki! ... Muassır medeniyet için; doğru yorulsun, Akan kanlar; son bulup, yeter artık, durulsun! Binlerce şehidimin hesabı da sorulsun, Hele sor ki, namerdin umrunda mı sanki? O kahpeler müslümanı sahipsiz sanıyor, Görmez misin şehitlerin lahiti kanıyor, Ayağa kalk müslüman! Dünya, vatan yanıyor, Gör ki, imansızların umrunda mı sanki? Biz Hak belledik, dini, namusu, iman yolum, Bak gör arşa yükseliyor bunca vahşet, zulüm! Bil ki vatansız yaşamaksa, şerefli ölüm Ne yazık ki, soysuzların umrunda mı sanki? ... Abdulhamit Güllük |
|
|
|
|
|
#318 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Şimdi Sensiz Gidiyorum! ..
Olmadı be gülüm, Ben sana yetmedim, Yüreğimi sana bırakıp gidiyorum! Nereye diye sorma,sen beni hiç sevmedin ki! .. Kibrit alevinde ben aşkı yaktım bitmemecesine.. Sevdim seni ölürcesine, Tükendim,bittim,yoruldum.. Ayrılıkların,hicranların, İçimi yakacağını bile bile sevdim seni.. Sen bu sevdayı umursamadın ki.. Adam gibi sevmeye yemin etmiştim, Gülüm düştü yerlere,ümidim harap, Gönlüm serap,gurbet ellere gidiyorum sensiz.. Kırılganlığımı,intizarımı sana bırakıyorum.. Ben sana yetmedim baharın kızı.. Bir gülümsemene neler vermezdim ki, Sense ruhunda hep matemleri yaşattın.. Yalan değildi kalp kırıklarım, Islak gözlerim şahitti aşkıma.. Yaralı bir ceylan gibi avcılardan kaçtım, Senin kucağında hüznü yaşadım her daim.. Fazla birşey istemiyordum senden, Islak gözlerimi silseydin yeterdi bana.. Yıldızları seremezdim ayaklarına, Benim yıldızım,ayım sendin zaten.. Şimdi gidiyorum yüreğimi sana emanet edip, Dönüp bakma arkana, Bu gidişin sonu kuruttuğun üç beş karanfilin olacak.. Abdulhamit Güllük |
|
|
|
|
|
#319 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Taş Bastım Yüreğime...
Akşamüstü İstanbul caddeleri Sırıksıklam.... Yağmur alabildiğine yağıyor... Semadan nefret edercesine... Topraktan intikam alırcasına Durmadan yağıyor... Ve ben aşkımı sorguluyorum Titrercesine... İhanetin bile bu kadar acı Vermemişti Gidişin bile bu kadar Koymamıştı gönlüme... Neydi o sözlerin öyle: Herşey yalan değişin öldürmüştü Beni arkadan hançerlemiştin Senki nankör kediydin, Sadakat yeminlerin neredeydi? İyilikler söylenmez asla Ama bir bakış var ya... Bilseydim terkedeceğini beni böyle, Ahdım olsun ki sevgili Taş basardım yüreğime Gecenin karanlığına gidiyorum Şimdi yapayalnız Üzmezdi beni herşey Böyle adicesine yaptığın Yeter! Sevgin aşkın senin olsun Taş bastım yüreğime! ... Abdulhamit Güllük |
|
|
|
|
|
#320 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tut ki Sevdim Seni
Tut ki yüreğim koptu kopacak, Senin sevda yollarında. Sen başkasın, içimdeki dinmeyen sızı. Tut ki hasretim, ölüme bedel... Yalnızlığım dağlar kadar yüce... Gözyaşlarım sicim gibi... İsmin ellerime kelepçe, dilimde hece, Gözlerin tut ki ıssız gecedir. Bir haber bile gelmez düşlerime, Yitiririm aklımı, tut ki deli divane Olmuşum bam teline... Adın yazılsa ne olur ellerime Tut ki kaderim geçmiş yıldızına. Yıldızlar inse ayaklarına, Dindirmez yüreğimdeki depremleri. Tut ki bir kere sevdim seni... Abdulhamit Güllük |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 3 (0 üye ve 3 misafir) | |
|
|