![]() |
![]() |
#311 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57906
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Git Aşkım Git)
Sanıyorsun ki artık dönüşü yok gidişinin Diyorsun ki yeter artık bitsin Varlığım zor geliyor Seninle aynı dünyada yaşamaya Diyorsun ki fazlasın hayatıma Ne sana söyleyecek Yeni kelimelerim var gitme diye Ne bu dünya bizim için geniş Yaşayabiliriz ayrı yerlerde Gitmek istiyorsun Peki git Yak bütün ağaçları Çiçekleri kopar, Banklarını kır sahillerin, Çocukları ağlat, Parkları kapat aşıklara, Şiirleri yırt Şairleri öldür Yaprakları soldur Hüzünleri hapset dipsiz kuyulara Yalnızlığı kapat mahzenlere Ne yaparsan yap Gözlerin aşkım, gözlerin Aynaya her baktığında Güzelliğine yazılmış şiirlerim gelecek aklına Saçlarını her taradığında Ellerimi hissedeceksin Dudaklarını her ıslatışında, dudaklarımı Ellerin her üşüdüğünde, Ellerimi arayacak Ve yorgun düşemeyeceksin dipsiz *******de bensiz Uzanıp yanı başıma Bakamayacaksın gözlerime Git aşkım git Nasıl olsa, Bir gün döneceksin 30.10.2005 Ertuğrul Bayam
![]() |
#312 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Git şimdi
Düşündüm farz et sensizliği Yorgun düşlerde tek başıma Git şimdi istiyorsan Hazırım yokluğunun izmaritlerinde Seni içime bir nefes çekip Uzaklara atmaya Ertuğrul Bayam
![]() |
#313 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gitmesini de Bilirim
Nasıl savruluyorsa rüzgarda Sonbaharda kurumuş bir yaprak Kuru bir ağacın dallarından düşer iken Amaçsız,gayesiz, Senin ellerinden tuttuğumda Hissettiğim en güzel duyguydu Bu aşk nereye gidecek diye Hiç düşünmediğim.. Ben seni dalını seven küçük bir yaprak gibi sevdim Vakti geldiğinde,senden kopmasını bilirim 05,042006 Düşmekte,uçmakta,yeşermekte,kırılmakta Zevkliydi seninle Dalında asıldığım zamana ihanet edemem ben Ertuğrul Bayam
![]() |
#314 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gittik mi?
Hep gittik sanırız Ne yazık Giden biz değiliz ki, Bedenimiz sadece. Sen söyle, şimdi bana Giderken, Bana, Bırakabilir misin gülüşlerini. Hep çöpe attık sanırız geçmişi Ve hep sonra ararız, Ne yazık kokusu sinmiş Bir daha aynı tatları alamayız. Biz hep gittik sanırız 13.12.2005 Saat yok, alacak paramda Hem olsa da, bu kadar şiiri yazarken Dönüp dönüp onamı bakacağım. Ne büyük bir vakit kaybı Ben senin için yazarken Sana Ertuğrul Bayam
![]() |
#315 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gizem
ve şimdi mutlu uyumalıyız, yalnız olsakta sıcak yatağımızda nasıl olsa biliyoruz uykuya dalarken, birbirimizi düşüneceğimizi gözlerimizi kapatıp konuştuklarımızı düşünelim hadi, gülelim olmadık yere konuşurken yaptığımız esprilere sen orda ben burda aklımızda çizdiğimiz hayaller acaba görüşsek bu gizemi kaybedermiyiz? 22,12,2005 saat: belki çeken hayallerimizdir bizi kimbilir belki yanyana geldiğimizde tanımayacağız birbirimizi... sen resimlerdeki tatlı,sevimli kız ben şiirlerdeki hüzünlü şair olmayacağız kimbilir? Ertuğrul Bayam
![]() |
#316 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gölgeler
Gölgeleri siyah yaprakların Evlerin, arabaların, insanların Hadi sende çık karanlıklardan Yorgun ve yalnız gölgesi bedenimin. Ertuğrul Bayam
![]() |
#317 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Göm Beni
beni göm istersen yüreğinin en sığ sularının yosunları arasına m e r c a n g i b i kır kalbimi istersen azarla bir çocuk gibi. deli mavisi gözlerini çek hüzünlerimden k o n u ş m a, sus i s t e r s e n unutma ki bilemediğim duygularınla infaz ettin beni. tek kişik bir mahkemede ağzımı bağlayıp y a r g ı l a d ı n b e n i şiirlerine göm beni inan alışığım ölmeye bilki yıkmaz beni üzülürüm uykusuz saatlerinde sabahlara kadar yorduğun gözlerinin mavisine kimse düşünmez seni, bir annen b i r b e n g i b i 30,12,2005 saat..hala bekliyorum Ertuğrul Bayam
![]() |
#318 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gönlümün Sesi
karanlıkta yürümek yolunu bilememekti bazen sensizlik. kaybolmaktı adım adım tanımadığım şehrin her yeri yabancı yollarında. bazen azimle aramak sana ulaşmak bazen de yorulmaktı.. ama asla vazgeçmek olmadı 06,01,2006 saat: aramak, bulmanın yarısı dedi gönlüm sesiyle aradım seni gönlümün Ertuğrul Bayam
![]() |
#319 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Göremedim
Yağmurların küçük gözlerinde ıslak bir gözyaşıydın sen. Bulutlarda gizemli bir surettin kimsenin fark etmediği. Uçurumlarda açmış bir papatyaydın gözlerden uzak, Sana ulaşmak düşme riski taşırdı yaşamın yükseklerinden. Ölme riskiydi yani sana ulaşabilmek. Sen yol kenarlarında olmadık anlarda karşıma çıkan tabelalarda bir tebessümdün her mavi biraz sendi her ok seni gösterirdi, dur durak bilmezdim sana ulaşabilmek için, Ne yollar bitti ne seni bir kez olsun görebildim. 05,02,2006 ben yollar da öldüm sen tabelalar da maviliğini kaybettin olamadık birlikte Ertuğrul Bayam
![]() |
#320 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözleri Renkli Çocuklarımız Olmayacak
Dokunabilseydim Ah keşke dokunabilseydim avuçlarına Giderken bir yanım sürüklendi peşinden Dudaklarımda sana ait sözler Ve aşkımız kaldı Kırık kanatlarıyla. Dokunabilseydim bakışlarının ucuna Kal diyebilseydim Saçlarına takıldı tüm bildiklerim Uçtu, savruldu, kayboldu Unuttum tüm bildiklerimi Dokunamadım, söyleyemedim. Oysa ne çok şey vardı Sevgi adına söylenmesi gereken. Dokunabilseydim yanaklarına Silebilseydim gözyaşlarını Seninim hala deyip Sarabilseydim titreyen bedenini Hiç bırakmadan Dakikalarca ağlayıp omuzlarında Ölüm deseydim Ölüm ayıracak beni senden Başka hiçbir kuvvet yetmeyecek Diyebilseydim. Diyemedim. Ağır ağır Hıçkıra hıçkıra Bensizliğe, Hüzünlerin sokaklarına gittin Ardın sıra haykıramadım Gitmeeeeeeee İşte o an yarım bir insan olduğumu anladım Dökülürken ağaçlardan Hazanın kurumuş yaprakları. Oysa hep senindim Gözlerimi kaçırsam da Ellerimi uzatamasam da Dokunamasam da Senindim.. Şiirlerim hep mutsuz kalacak Hiç gülmeyecek mısralarım Odam karanlık, Aynalar gerçekleri yansıtacak. Gözleri renkli çocuklarımız olmayacak Bize ait bir kanepe Bir balkon denizi gören Olmayacak biliyorum. 20.11.2006 Zaten her ayrılık Beklenen Bir vuslattı Hiç gerçekleşmeyen Ertuğrul Bayam
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 6 (0 üye ve 6 misafir) | |
|
|