![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seni Görmeyeli
Ah bir bilsen içim dışım gam dolu Seni görmeyeli senden uzakta Canana ulaşmaz tutuk can yolu Seni görmeyeli senden uzakta insanlar tükendi artık boş şehir Veren el muhannet ekmek aş zehir Duygular matemli çekilmez kahır Seni görmeyeli senden uzakta Dağlarda seraba koştum yoruldum Durmadım kabımda taştım yoruldum Acıların çamuruyla karıldım Seni görmeyeli senden uzakta Gönül gam içinde yüzdü yar diye Mecnunla sahrada gezdi yar diye Usandı canından bezdi yar diye Seni görmeyeli senden uzakta Ulusoy sitemi içine atar Örtünmüş kederi gam ile yatar Dünya denen varlık mezardan beter Seni görmeyeli senden uzakta |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seni Sensiz Sevişim
tanımasaydım şimdi nasıl yaşardım bilmem hayalim kupkuruydu umudum yalın ayak zamanın içindeki mihneti çekip aldım senin hatırın için aç da gönlüme bir bak açtım gönül göğsümü doyuncaya kadar em bir kere tanımışım tanıdıkça sevmişim belki bu yüzden gitmez gönülden gam gözden nem üzülme yanışıma gam çekmek benim işim dayanmak tanıdıktan sonra zor oldu belki yürümeyen yol almaz sevmeyen gönül bilmez sen artık bende varsın şunu da iyi bil ki bak kendini ben de gör yoksa yüreğim gelmez küstahlık mı bilmem seni sensiz sevişim etrafında gezinmem tehlikeden korkarım kimsem yok güzelim yalnız sevmektir işim ya git dersen sen beni ben dünyamı yıkarım ses yok suskunum hep bu benim hayat tarzım sen konuş yalnız sen yaz ben okuyup dinleyim yar sedası duymaktır benim en büyük hazzım bazen tebessüm edip bazen yanıp inleyim |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Sevdimse
Ağlamazdım Ağlamayı bilmezdim Gülen gönüller Bendeydi… bendim Ruhumu ruhsuzlara Yolumu yolsuzlara Dilimi dilsizlere Teslim ettirdin Ve yandım Sen gülüyorken Ben ağladım. Dost düşman görmesin İçimdekileri Kaynayan özümü Hep sakladım Saklandım. Senden seni Benden seni Senden beni Sakladım hep. Gelme dediğin vakitler Gitmemek nedir Varmamak sana, senden ayrı Seni içimde yaşatmak Bir anlık seni ver bana Gör görmediklerini Ne dedin ne olmadı Senden bıkmamak, özlemek o kadar zor Sana söylemiştim Bir bir anlatmıştım Anladım ki beni anlamak olmuyor Olmuyor anlatmak kendimi sana Kır beni Ağlat ama ağlama Vur yolumu acıların zirvesine Seni sevdimse Mükafatım o Sevdimse mutluyum Hayatın sebebi belki Yanarken ateşlerde Umutluyum ve mutluyum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senle Beraber
Bir yaz günü mehtap bizden habersiz Göz göze bakardık senle beraber Gam kokan hayaller, zevke dönerdi Umutla yıkardık, senle beraber. Türküler söylerdim, sana yakılmış Yıllar yılı yana yana yakılmış Ne bilinmiş ne kem gözle bakılmış,, Bir yere çıkardık, senle beraber Kahırdan arınmış mutlu zamanlar Ellerin elimde, bitmiş gümanlar Bunu yalnız iki seven yar anlar Hasreti yakardık senle beraber. Tatmadığım hazlar vardı döşünde Onun için çok gezmiştim peşinde Vuslat zamanında, aşk ateşinde Eriyip akardık senle beraber Şimdi hayallere girmiyor sevda Vuslata meyledip, ermiyor sevda Gönülde rahatça durmuyor sevda Yakardık, yıkardık senle beraber |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensiz Ayrılıklar
Boğuluyorum soluk bakışların içimde Gurbete yürüyorum idam hükmüm verilmiş. Son arzum kurtulmaktır yokluğundan hayatın Son sözüm sen oldun benimle gönderilmiş Karanfiller asılır bir yanımda yanarak Akan her gözedeki suların derdi bende Karanlık saçlarında kaybolan bir şeyler var Belki bulurum beni sen yanıma gelende Gönül ülkem benimle harap olacak şimdi Sensiz ayrılıkların mecali yok yürüsün Biliyorum hicran yolu bir kavşakta bitecek Yıkılacak engeller yol yarına gidecek… Bunca mihnete sebep mihrican dolu bahar Bülbüllerin figanı gülde neşe koymadı Terk ettiğim her gönül ardımdan ağıt döker Bir gönül var ki beni hiç kendinden saymadı Ben o gönüle gönül koydum o bilmez bunu Karanlıkta işmarım ne görür ne de anlar Gel diyorum gelmiyor varmama razı değil Bilmiyor ki içimde tutuşan bir sevda var |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevda İçin
SEVDA İÇİN Bir canı gezdik, Her yanı gezdik, Cihanı gezdik, Bir sevda için. Her göze baktık, Bir göze aktık, Dünyayı yaktık, Bir sevda için. Dostumun kendi, Kendini yendi. Dengime indi, Bir sevda için. Olmazlar oldu, Dolmazlar doldu, Can bela buldu, Bir sevda için. Olmadı susan, Dost cana basan, Tükendi Hasan, Bir sevda için. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdaların Geleneği
Sevdaların geleneği Kuytularda saklı durur güzellik, Her tepede ayrı ayrı renk gizli. Her mevsimde bir mevsimin özlemi. Zamanı zamanda tutan bir el var, Güzelliği güzel eden güzel var, Bu yüzden limanda durur bu gemi. Kubbelerin zirvesindeki ses, Bir serçenin çırpınışı hoş gelir, Birileri sürer devranı demi.. Tüllerde görünen kelebekler, Yüreklerde uçuşur, gönüllerde gezer. Sevdaların geleneği böyle mi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdam Serkeşleşince
Sevdam Serkeşleşince Bıraktım yakasını gönlümün Engel olmak anladım ki nafile Zemheri sıcağını hissettiğim anlarda Bir karganın burnu ile yer deşmiş Varmış gitmiş gam eline yerleşmiş Yokluğun varlığını yar bile bile... Boşalttığım dehlizlerde kuruttuğum aşklar var. Anamdan süt emdiğim zamanlarda Mekanları ellerimde yokladım Başımı taştan taşa dövdüm ırmaklar gibi Yaktığım yüreğimi umudumla kokladım Bin umudu bir umutla dehlizlerde sakladım Boşalttığım dehlizlerde umutlar yanar. Bakışlarında keder gördüm, gözlerinde buğu Hayali zirvelerde bir çalıya bağlarken Ölünün doğumunda bayram edeni gördüm. Bir çılgın fidan büyüttüm aşk namına Budakları kahpeleşen asil kökten yaş akar Karıştırdım şu asırda özü kabuğu Tanıdığım zakkumları mihman ettim içimde Ağuların şerbetinde tanıdığım bal tadı Daracık mekanlara kırk dünyayı sığdırdım Çıplak düşen umutların her birinde bin illet. Kırıldı sır kutusu döküldü irili ufaklı her şey Bir şehir meydanında boynumda yafta Sehpada üşüyen mihnetlere can verdim. Benim onurumla serildi yerlere zillet Bana şeref olan her değere imkan verdim. Sarıldığım yorgan kana belendi bir sabah Uykuların ihaneti varlığımı katletti Yılanlarla sarmaş dolaş olmayı hayal ettim Kapımı yabancı eller vurdu, anlamadım her sabah Ekmeğimi aldılar, kanımı emdiler, benden olmayan Dünyaları başka, hülyaları başka, kendileri yabancı Bu hana hain girdi, kaldır başı, uyan be hancı. Handan eder bu uykular uyanırsın bir sabah Ufukta ejder kesilir, güneşini yer sabah |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seven Gönül Bir Çıkar
Sana benden yakınım sen bana senden uzak Yaprakların ağaca küsüp kaçması gibi Serpilen umutların çoraklaşan gönülde Alışıp kuraklığa çiçek açması gibi Yağmurlar gök deler yarışır inmek için Düştüğü yer parçalar toprak emer kaybeder Senin başka gönüle hevesle gitmen niçin Toprakta yağmur gibi sende olursun heder Mevsimlerin meyvesi kendi gününde büyür Kokusuz mahsullerin lezzetine aldanma Şimdi seralar çıktı tilkiler ininde büyür İçi dışına uymaz görünüşe aldanma Adaletin zillete düştüğü zamandayız Bu doğrudur dese de vicdanına inanma Aşk şeytana geçince vicdan da kalır yalnız En sersem duygularla bir olup nefse kanma Bitmeyen öfkelerin gölgesinde yaşama Bir ben var senin için sana başka gönül yok Gündüzün kadrini bil güven olmaz akşama Seven gönül bir çıkar sevdim diyen gayet çok |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevindim
Eski baharlara dudak bükerek Yeni baharımı buldum sevindim. Bir tatlı gülüşle durdu karşımda, Unuttum dertleri, güldüm sevindim. Karanlığın özündeki ışık o Yüreğimi uyutacak beşik o, Güzelliğe güzel bakan aşık o, Derin bakışlara daldım sevindim. Dudakları gülüşüyle gül olmuş, Yanakları pembeleşmiş al olmuş, Gönül aradığın yenile bulmuş, Gönlüme eş gönül bildim sevindim... Bir buse uzanır gönül tasında, Bunalıp kalmıştım çöl ortasında, Yolum bitti bir güzelin hasında, O nu kendime aldım sevindim. Ulusoy’um ahit bitti söz bitti, Bahar erdi, adındaki güz bitti, Bir gül ki o gül beni mutlu etti Bütün çiçekleri yoldum, sevindim. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|