![]() |
![]() |
#321 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seni sen olduğun için sevdim...
Seni günde bir defa düşünüyorum, Oda birgün yani 24 saat oluyor. Seni seviyorum diyen sözlere değil, Senin için ağlayan gözlere inan sevgilim, Seni ben değil gözlerim seçti, Onlar sevdi onlar beğendi. Seni ne kadar mı seviyorum gökyüzüne sor. Seni dün sevmedim aşkım dünler bitti, Seni bugünde sevmeyeceğim bugünlerde bitecek, Seni yarın seveceğim çünkü bebeğim, Yarınlar hiç bitmeyecek. Sen çölde açan bir gül olsaydın inan sevdiceğim, Seni soldurmamak için gözyaşlarımla sulardım. Seni sevmek sanki bir ibadet,bunu bir bilsen, Seni sevdiğim kadar ibadet etseydim, Cennetim köşküm olurdu. Seni sevdiğim kadar yaşasaydım, Ölümsüzlüğün adını aşk koyardım, Sen gözlerim de inan yaş olsaydın, Seni kaybetmemek için bir ömür boyu ağlamazdım. Seni hergün çiçekler soluncaya kadar, Seni ölünceye kadar çok ama çok seveceğim. Seni sevdiğimi bir bilsen sevdiceğim, Gökyüzünde en parlak yıldızım olurdun. Seni sevdigim kadar parayı sevsem, İnan bana aşkım milyarder olurdum.. Seni düşündüğüm kadar *******, Uzun olsaydı sabah olmazdı, Seni yıldızlara benzetiyorum, Onlar kadar etkileyici,cekicisin, Senin tek farkın var aşkım, Onlar milyonlarca sen birtanesin.. Seni sevgilim sonsuza kadar çok seveceğim. Sana bir gül vereceğim, kokla ama soldurma. Sana kalbimi vereceğim, sev ama inciltme! .. Sana olan tutkumu birbilsen aşkım, Bana dün koşardın ve beni ölümüne severdin. Sen beni şimdi unutsanda birtanem, Ben seni asla unutmadım...
![]() |
#322 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seni seviyorum…
Kolum kanadım kırıldı, Sevgim,saygım kalmadı, Umudum,ümitlerim yıkıldı, Neydi günahım bilmiyorum, Benden seni uzaklaştırdı. Sevmek delicesine seni, Yalan dünya bana neyle di. Kader,alın yazısıysa ayrılık, Karşılıksız sevmekse yaşamak, Al al allahım bu canımı. Gerçekten kalpten sevdim seni, Allah biliyor ya şu kalbimi, Sen hissetmesen de,bilmesen de, Ölümüne son kez sevdim ben seni. Hala kulaklarımda sesin, Rüyalarım da o güzel resmin, Sana olan mahçubiyetim, Belki bana olan kırık kalbin, Anla beni anla biricik sevgilim. Yalan dünyada yaşadık bunca, İnan bana aşık oldum sana, Deli divane şu gönlüm, Sevmez ki başkasını bir daha..
![]() |
#323 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni sevmiştim..
Tüm şiirlerimde sen varsın, Hepsi içimi acıtıyor, Derin biryerlere dalıyorum, Belkide bu şiirimi okuduğunda, Ben bu dünyadan gidicem, Belki de şiirlerim beste olucak, Herkesin dilinde şarkılar. Arasan da beni bulamıyacaksın, Bilki beni çok arıyacaksın, Yırtınacak,ağlıyacaksın. Orada burada beni sorucak, Şiirlerimi,şarkılarımı dinliyeceksin, İş işten geçmiş ben gitmiş olucam, Çok yalvardım çok ağladım, Hayaller,rüyalar gördüm, Hepsini içime gömüp gidiyorum, Şiirlerimin her kelimesi sensin, Sen olduğun için seni sevmiştim..
![]() |
#324 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni...
Şelaleden çıkan su sesi kadar, Yakamozda renk cümbüşü gibi, Azgın bir aslanın kükremesi, Muhabbet kuşunun zerafeti, Bülbülün güzel sesi, Yaş pastanın kreması, Beyazın en parlak beyazı, Gökyüzünün saman yıldızı, Ay kadar şeffaf ve güzel, Kuş tüyü kadar narin, Saf su kadar berrak, Altın,zümrüt,alyans kadar, Cennet hurileri gibi melek, Hepsi bunlar mı asla ne güzellikler, Hep seni bana hatırlatıyor..
![]() |
#325 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senin için...
Belki bu dünyayı senin için durdurabilirim, O zaman sana olan aşkımı görür inanırsın. O gülen yüzünü hep benim için belki gösterirsin, Ahh bir anlasan bu kalbimin sana ait olduğunu, Yalnız sen ve ben duran bu dünyada yaşardık. Hep kır çiçekleri olsa sana hepsini versem, Uçan kuşlar ahh seni bana bir sorsalar, İnan seninle hayalimdeki masallara gideceğim. Zamansız hep ağlamalarım senin için gözyaşlarım, Senin bana,sana aşıkım dediğinde dinecek. Biz gözemi geldik,nazaramı bilemiyorum, Denizler,akan çağlayanlar kadar aşkım büyük, Artık anla,anla,sana olan tutkumu sevgimi, Her kartaneleri,yağan yağmurlar kadar, Senin ismini hep seni sayıklıyor heceliyorum. Ne olur ellerimi sımsıkı tut sarıl bana, Gözlerimin içine bak sana olan aşkımı gör. Şansım yok deme ben varım,seni çok seviyorum, Gel diyorum aşk laftan anlamaz bak, Büyük aşkım için seni inan kaçırırım, Senin için herşeyi yaparım hadi dön bana. Biricik sevgilim...
![]() |
#326 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seninle olmak…
Yüreğim dur demiyor, Labirent gibi gidiyorum, Oraya buraya çarpıyorum, Olmaz olmaz diyorum, Bir bana bir sana bakıyorum, Ama dayanamıyorum gülüm, Ahh ah şu kafam, Söz vermiştik küçükken, Büyüyünce evlenecektik, Hadi ben unuttum, Ya sen be kara gözlüm, İtirazım var bu evliliğe, Haykırırcasına, Gör ne haldeyiz şimdi, Koca dünyada ayrı kafeslerde, Bir daha mı gelicez yaşamaya, Dayanmıyor şu yorgun gönlüm, Seni gördükçe,hatırladıkça, Yüreğime dur diyemiyorum, Hadi gel aşkım, İkinci baharı yaşıyalım…
![]() |
#327 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seninle...
Belki kalbimin atış nedeni, Belki yarınlarımın tek gerçeği, Belki küçük dünyamın kahramanısın, Ben seni kısaca seviyorum desem, Bana inanırmısın sevgili aşkım. Belki habersiz kapını açsam, Belki pencerene merdiven dayasam, Belki birgün telefon açsam, Ben seni çok seviyorum desem, Bana inanırmısın biricik aşkım. Belki bir gün sinamaya gitsek, Belki sana bir alyans alsam, Belki bir gün yemek yesek, Ben seni kısaca seviyorum desem, Sana evlenme teklifinde bulunsam, Bana inanır benimle evlenirmisin. Belki bir gün benimle evlensen, Belki mutlu ailemizi evimizi kursak, Belki çok çocuklarımız olsa, Ben sana aşkım ne kadar mutluyuz, Sende çok mutluyuz aşkım desen, Benimle ölüme kadar olurmusun.
![]() |
#328 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensin..
Ne kadar bakmasam da, Göremediğim, Sensin. Ne kadar kulak vermesem de, Duyamadığım, Sensin. Ne kadar aramaya çalışsam da, Yakalayamadığım, Sensin. Ne kadar bağırdıysam da, Duyuramadığım, Sensin. Ne kadar seviyorum dedim se, İnanmadığın,sevgilim, Sensin..
![]() |
#329 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensizlik…
Menekşenin kokusunu, Güneşin sıcaklığını, Yok edebilirmisin? Şu sımsıcak kalbimi, Sana olan aşkımı, Yok edebilirmisin? Hiç çimlerin yeşilliğini, Buzun soğukluğunu, Kuzunun melemesini, Ampülün ışıksızlığını, Yok edebilirmisin? Sen aşkım,bir tanem, Ben sensiz sen bensiz, Petekler balsız, Mısır koçansız, Olur mu? Hiç aşk sevgisiz, Ben se sensiz olabilirmiyim, Olabilirmiyim be aşkım…
![]() |
#330 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Serap hocam...
İyiliklerinle,sevginle,yardım severliliğinle, Dostluğunla,ablalığınla,sen bir tanesin, Güzel fikirlerinle,kısa öz dip notlarınla, Akguvercinim nikinle,öğretmen yaklaşımınla, Nerdesin,nerelerdesin bilinmiyen sıcaklığınla, Anne,öğretmen şevkatinle sen harkuladesin, Ülkeme yeni beyinler sunmuş öğretmenliğinle, Evine,ailene,doslarına saygınlığınla, Ellerinden öpülecek hanımsın sen serap hocam. İyiki tanımışım seni,iyiki girmişim int ben, Bilmediklerimi,benliğimi öğrendim senden, Eşim mürşide hanımla çok tanışmanı isterim, Soma mızın beşyolda akan suyundan için derim ben, Neden mi içenlerin gelişlerini görürüzde ondan. Serap hocam yolunuz ege ye düşerse bekleriz, Lüks,şaşalı bir hayatımız yok ama hocam, Güler yüzlü,dostane hoş sohbet yaklaşımımız, Kalpten sevgi,acı kahvemiz,karadeniz çayımız, Sevgili eşimin şahane börekleri ile karşılarız, Sizi biz ailecek serap hocam gelin bekleriz. Sesini,kendisini bile göremediğim serap hocam, Bu fani dünyada elbet bir gün görüşürüz, Her zaman ki sevgim,hürmetim,saygım la ben, İlk gördüğümde ellerinden öpeceğim,bunu bil. Tüm ailene ve sana uzun ömürler diliyorum, Harikasın,birtanesin,hediye de kabul etmezsin, Sen nekadar da güzel iyi kalpli bir insansın, Dilerim allahtan da dosluğumuz kardeşliğimiz, Asla bozulmaz devam eder değilmi serap hocam. Ben arkadaş,kardeş,dost buldum selam olsun ona, Anne,öğretmen şevkatiyle öpüyorum ellerinden.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|