![]() |
![]() |
#331 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3340
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ZAYIFLAMA REÇETESİ
Çok şişman bir adam, çok şöhretli bir doktora gidiyor, konu zayıflama. Doktor,bir hafta kullanmak üzere, isimsiz bir hap veriyor kendisine. İlk kullandığı gece, uyur uyumaz rüya görmeye başlıyor adam. Bir saray içinde, etrafında onlarca cariye, sabaha kadar bir onla, bir bunla sabah uyandığında,kan ter içinde. Her gece aynı şey, bir haftanın sonunda bütün fazla kilolar atılmış durumda. Günler sonra yolda şişman bir arkadaşına rastlıyor ve tabi,nasıl kilo verdiği soruluyor. Arkadaşı anlatıyor, doğru doktorun yanına, aynı tedavi. İlk gece,adam rüyasında bir sarayda. Etrafında onlarca adam,bir o yatırıyor adamı,bir bu.Hele en son gelen bir zenci var ki,adamı mahvediyor.Üçüncü gün sonunda adam dayanamıyor ve telefon ediyor doktora. Neden arakadası ile kendi rüyalarının farklı olduğunu ögrenmek istiyor. Doktor biraz düşündükten sonra soruyor: "Siz hastaneye mi gelmiştiniz, muayenehaneye mi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() TEMEL PSİKOLOGDA
Temel psikologa giderek: -"Doktor bey, yardımınıza gereksinimim var. Gece olup yatağıma yattığımda yatağın altında birinin olduğunu düşünüyorum. Yatağın altına yatınca da bu kez üstte biri var gibi geliyor. Alt, üst, alt, üst.... Delirmek üzereyim." -"Sizi bir yılda iyileştiririm, yalnızca kendinizi benim ellerime bırakın yeter. Bana haftada üç gün gelin, sizi korkularınızdan kurtarayım." Açıklamasını yaptı doktor. -"Bunun için ne kadar ödemem gerekiyor?" -"Seans başına 25.000.000 TL" Bu yanıt üzerine Temel bu sorunla yaşayabileceğini düşündü ve doktorun yanından ayrıldı. Aradan birkaç ay geçtikten sonra yolda Temel'e rastlayan doktor, neden kendisine bir daha gelmediğini sorunca: -"Seans başı 25.000.000 TL.'mi verecektim? Ben o işi 10.000.000 TL'na. hallettim" dedi -"Nasıl?"diye sordu doktor. -"Marangoz geldi ve yatağın ayaklarını kesti." |
![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() DOKTOR TAVSİYESİ
Adam karısı ile birlikte doktora muayene olmaya gider. Muayene biter ve doktor odasından çıkarak kadının yanına gelir ve - "Kocanızın ölmemesini istiyorsanız şu kağıda yazdıklarımı uygulayacaksınız" der. - 1 Sabahları güler yüzle güzel bir kahvaltı hazırlayın ve işe mutlu gitmesini sağlayın. - 2 Öğlenleri eve geldiğinde güler yüzle karşılayın ve güzel bir öğleyemeği ile takdir edildiğini hissettirin, böylece günün geri kalan kısmını da iyi geçirmesine yardım edin. - 3 Akşamları eve geldiğinde yemek özellikle güzel olmalı. - 4 Eve gelince dinlenmesini sağlayın, hatta ayaklarına masaj yapın. - 5 Haftada en az üç kere birlikte olun, eğer isterse daha fazla birlikte olun. "Eger bu dediklerimi harfiyen uygularsanız kocanızın sağlık yönünden hiçbir problemi olmayacak" der doktor. Eve geldiklerinde adam karısına sorar, - "Ne dedi doktor sana? Kadın cevaplar : -"Ölecekmissin. " |
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Deli ve Doktor
Delinin biri Doktora gider. Doktor adamı tepeden tırnağa kontrol ettikten sonra teşhisini bir bir sıralar: "Karnında su toplanıyor. Adelelerinde kireçlenme var. Böbreklerinde kum var. Kanında da demir fazla..." Deli çok şaşırarak: "hadi ordan! işe bak. Yahu doktor ben beton gibiyim" |
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Akıllı Deli
Adamin lastigi tam timarhanenin önünde patlamis, kaldirima ancak yanasabilmis. Sonraki islem malum... Kriko, stepne, bijon anahtari derken, birde bunlarin yanina talihsizlik eklenince, söktügü 4 bijon yuvarlanip yagmur mazgalina düser. Mazgal açilir gibi degil, bijonlar görünür gibi degil. Talihsiz sürücü bir sagina bakar, bir soluna bakar, çaresiz duygular içinde kaderiyle basbasa, kaldirima çöker. Olayi en basindan beri timarhanenin demir parmaklikli penceresinden izleyen bir deli, çaresiz adamin halini bir süre daha aciyarak izledikten sonra seslenir; - Ulan salaaak! Sen ne yapiyorsun orda öyle? - Sorma birader, lastik patladi ve degistirirken bijonlari mazgala düsürdüm. - Düsündügün seye bak! Sök öbür lastiklerden birer tane Sök hepsi 3 bijonlu olsun. Adam bir lastiklere bakar birde deliye ve hemen ise girisir. Herseyi tamamlayip bagaj kapagini kapatan sürücünün akli deliye takilir.Arabasina binmeden evvel döner dikkatli dikkatli adama bakar. Akil hastanesindeki adama seslenir: -Senin ne isin var timarhanede? diye - Biz burada ' delilik'ten yatiyoruz kardesim, ' salaklik 'tan degil. |
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Postacı İyi Adamdı
Adam bakmış, küçük oğlu Hz. İsa'nin resmi önünde dua ediyor. - "Tanrım anneme, babama, büyük babama uzun ömür ver. Güle güle anneanne..." Bir anlam verememiş bu duaya... Ancak ertesi gün acı haber gelmiş. Anneanne sizlere ömür... Ertesi hafta adam bakmış çocuk yine duada: - "Tanrım anneme babama uzun ömür ver. Güle güle büyükbaba..." Ertesi gün büyük baba da ölmüş... Bir hafta sonra adam bakmış küçük çocuk yine duada: - "Tanrım anneme uzun ömür ver. Güle güle baba..." Adam ertesi sabah bir hastaneye gitmiş yatmış. Tetkikler, tahliller, kalp elektrosu, röntgen çekimleri... Sapasağlam. Bakmış karısı iki gözü iki çeşme ağlıyor. - "Ne oldu hanım?" - "Bizim postacı", demiş hanım. "Ne iyi adamdı. Bugün haber aldım. Ölmüş!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Eczacı Baba
Kız erkek arkadaşını arayıp akşam yemeğe davet etmiş. Hem ailesiyle tanıştıracak, hem de ailesi dışarı çıktıktan sonra erkek arkadaşıyla birlikte olacakmış. Çocuk kız arkadaşının evine gitmeden önce bir eczaneye uğrar. Eczacıya: - "Bana prezervatif verir misiniz?", der; eczacı da ne yapacağını sorar. Çocuk da kız arkadaşının evine gideceğini, kızın ailesi gittikten sonra birlikte olacaklarını söyler. Akşam yemek yemek için masaya otururlar. Yemekten önce dua edilir herkes yemeğe başlar ama çocuk hala dua ediyordur. Kız çocuğa, "ben senin bu kadar dindar olduğunu bilmiyordum", der. Çocuk da kıza: - "Ben de senin babanın eczacı olduğunu bilmiyordum!!!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Özrü Kabahatinden Beter
Canı çok sıkılan Kral bir gün soytarısını çağırmış ve demişki; ''Soytarı,bana öyle bir hata yapki,özürün kabahatinden büyük olsun.'' Aradan bir kaç gün geçmiş.Bir gün Kral sarayda merdivenlerden çıkarken soytarı arkasından yanaşıp kralın kalçalarını okşamaya başlamış.Kral hiddetlenip arkasına dönmüş ve ''ne yapıyorsun soytarı'' demiş. Soytarıdan şöyle bir cevap gelmiş; -Pardon kralım.Sizi kraliçe zannettim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() İşte Temel Amcamız Kim 500milyara Katılırsa Ne Olur!!!
Temel Kim 500 milyar ister adlı yarışma programına katılır. Soru 1) 100 yıl savaşları ne kadar sürmüştür ? a) 116 yıl, b) 99 yıl, c) 100 yıl, d)150 yıl. ( Temel bilemez ve pas geçer ) Soru 2) Panama şapkası hangi ülkede keşfedilmiştir ? a) Brezilya, b) Şili, c) Panama, d) Ekvator ( Temel seyircinin yardımını ister ) Soru 3) Rusların Ekim Bayramı hangi aydadır ? a) Ocak, b) Eylül, c) Ekim, d) Kasım ( Temel telefon hakkını kullanır. ) Soru 4) Kral George IV'ün doğru adı nedir ? a) Albert, b) George, c) Manuell, d) Jonas ( Temel iki şık eleme hakkını kullanır. ) Soru 5) Kanarya adalarının adı hangi hayvandan gelir ? a) Kanarya, b) Kanguru, c) Fare, d) Fok balığı ( Temel oyundan çekilir. ) İsterseniz doğru cevaplara bir göz atın : 1. Sorunun cevabı = 116 yıl, 2. Sorunun Cevabı = Ekvator, 3. Sorunun Cevabı = Kasım, 4. Sorunun Cevabı = Albert, 5. Sorunun Cevabı = Fok balığı İtiraf et: Bir an için kendini temel'den daha zeki sanmıştın, değil mi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Pilav
Birgün Temelle Dursun lokantaya gitmişler dursun garsona: -''Bana pilav üstünede et''demiş bunun üzerinede Temel: -''banada pilav ama üstüne etme ''demiş. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|