![]() |
|
|
#341 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Resmini Çizdim Gönül Sayfama
Resmini Çizdim Gönül Sayfama Her fırçada ayrı hatıralar var Tanımak nekadar zor şu anda seni Karşımda sanki bir başkası var Birgöz odalı fakir hanende Dahada mutluydun sen o halinle Yüzünde neşe vardı gözünde hayat Şimdi bitmiş tükemişin kürkler içinde Bahset derlerdi bana biraz kadından İlk önce Annem sonra sen hiç çıkmazdınız aklımdan Birinniz Anamdınız Biriniz hayalimdeki ana Birtürlü olamadın çocuklarıma ana Doğman ile ölmen bir oldu hayatımda Şadan Yenişafak
|
|
|
|
#342 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ruh Ruhtan Ayrı Kalmaz
Canın cananın olursa Can canandan ayrılmaz Canı canan olanın Zaten gönlü uyumaz Ayrılır beden candan Ruh ruhtan ayrı kalmaz Şadan Yenişafak
|
|
|
|
#343 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Rüzgar Bizi Çağırıyor
Rüzgar bizi çağırıyor Sevgiliye götürecek Ona olan hasretimi Ebediyen bitirecek Faniye meyledenler Herşeyini yitirecek Gerçek aşka düşen gönül Bir ölse, bin dirilecek Şadan Yenişafak
|
|
|
|
#344 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Saadetli Asrına
Cehalet karanlığı *******den zifirdi Güneş gibi doğuşun karanlığı bitirdi Ey Habibi kibriya seni anmak ne şeref Senin hatrına Allah saadetler getirdi Herşey emrine hazır bir tek ağzından çıksın Senin tek derdin ümmet sen bize şefaatçısın Sonsuz merhametinle hiç yalnız bırakmadın İman nurunla bizi aydınlatan ışıksın Binlerce asır geçse o gelişin dün gibi Her zerre hayat bulur *******im gün gibi Biraz insaf ve izan insan hiç düşünmezmi Başka ne şeref verdi getirdiğin din gibi Daha iyi anlıyor seni semalar ve arz Bizdeki bu kulluğa hangi bela gelse az Eski ümmetler gibi kaç kez helak olmuştuk Eğer olmasa idi Rabbimle aranda naz Bir lütuf bir ihsanın bize büyük keremin Gülün güle aşkıyla güllerle güllenelim Seninle olmayı okadar çok özledik Saadetli asrına bizleri götür Nebim s a v Şadan Yenişafak
|
|
|
|
#345 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sana Aşık Güller
*******i uyku girmez gözüme Buram buram hasret düşer özüme Ellerinden tutup tövbe ettimde Sadık olamadım ey dost sözüme Viran olur gönlüm ayrı kalınca Çaresizlik her yanımı sarınca Karanlık geceme güneşler doğar Bir tek senin ben yanına varınca Çağırırda gidecek yüzüm olmaz Onlar nefes hayat nefessiz olmaz Nedamet eyleyen gönül yeşerir Ona aşık güller ebedi solmaz Gönlündeki muhabbet sana akar Sevdası yürekte aşk olup yakar Ölü gönüller onda bulur hayatı Nazarı Abu hayat olurda bakar Yine gel yine düşelimyola El üstünde eller girmiş kol kola Rabbim nasip eylemiş böyle kapı Daha büyük bir nimet varmı bir kula Zamanın gavsıdır pirlerin piri Onu gören gönüller olur diri Kurtuluşa giden kervanın başı Başımızın tacısın ey sevgili Şadan Yenişafak
|
|
|
|
#346 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sana Bu Susuzluğum
Senibir nefes gibi Solusam derin derin En ücra köşesinde Hissetse hücrelerim Hani bazan korkuyla Ürperirya tüylerim Hepsiyle tek tek seni Kucaklamak isterim İçsemde hayalini Su gibi yudum yudum Elde değil bitmiyor Sana bu susuzluğum Kuruyan toprak gibi Günbe gün kurumuşum Bir yağmur misali gel Açsın aşk tomucuğum Ayrılık kabus gibi Çiledolu her günüm Sensiz geçen hayatın Hiç anlamı yok gülüm Ne açlık nede tokluk Ne hayat nede ölüm Bir başına kalışım Bana en büyük zulüm Şadan Yenişafak
|
|
|
|
#347 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sana İhtiyacım Var
Şu gönlüme hasretten Kalan büyük acın var Tıpkı hava su gibi Sana ihtiyacım var Bir anlık ayrılığım Bana bir ömür gibi Ateşinle yanarım Tutuştum kömür gibi Ayrılık kuyusuna Düştüm ben yusuf gibi Semaları gözlerim Tıpkı bir çocuk gibi Kapansada gözlerim Hep seni görür gibi Aşkının muhabbeti İçimi bürür gibi İçimdeki bu sevdan Sanki bir deniz gibi Şu gönlümü yarda geç Bir kızıl deniz gibi Ne olursun artık gel Dayanamaz bu beden Son bir kez görmeye Ömrüm yetermi bilmem Şadan Yenişafak
|
|
|
|
#348 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sanadır Bu Göçümüz
Hicretimiz sanadır sanadır bu göçümüz Duan ile kalkar omuzlardan yükümüz Çileli bu yolda bizi karşılar ensar Seni biz çok özledik şefkatinle bizi sar Şadan Yenişafak
|
|
|
|
#349 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Secde Gülleri
Yayılır yer yüzüne baharda her nebadat Renkleriyle her biri sanki yedi kıraat Onlardaki namazın vakti bütün mevsimdir Toprakta her açanın güller efendisidir Çiçekler büyüdükçe kıyamda dizilirler Olgunlaştıkça güller vakardan rüku eder Soldukça düşen yaprak tahiyyatta toplanır Secdeye varmak için toprağına uzanır Yer yüzüne yayılmış kuşatmışlar her yeri Onlarda o alemin itirazsız erleri Solup kuruyana dek daimdir zikirleri Sıratı mustakimde renk renk secde gülleri Şadan Yenişafak
|
|
|
|
#350 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seçilmiş Olmak Seçkin Olmak Demek Değildir
Seçilmiş olmak seçkin olmak demek değildir İnsanlar islam fıtratı üzerin doğarlar ile İnna lillahi ve inna ileyhi raciun arasında başlayıp biten hayatımızda gel gitler vardır her nefes alış verişimizde mümin yatıp mümin kalkamamak gibi Rabbimin rahmeti insan olarak yartılmış olmamız en büyük nimetlerden biri ve nimetler zinciri biz kıymet bildikçe devam ediyor Dünyadaki Altı milyar insan içinde bulunan bir buçuk milyar müslümandan biri olmak bir buçuk milyar müslüman içindende birkaç milyon sofiden biri olmak nimet değilmi bazen bu halimizi seçilmişlik diye düşünürüz seçilmiş olmamız seçkin olmamız demek değildir Asıl seçilmiş olanlar Peygamberlerdir a v onlar hem seçilmişlerdir hemde seçkindirler Allahın ahlakıyla ahlaklanmış o ahlaka ram olack fıtratta yaratımış ve üzerimize rahmet olarak gönderilmişlerdir evliyalarda seçkin olan o peygamberlere itaat etmekle seçkin olmuşlardır Bizim iradeyi cüziyeyle sınırlı özelliğimiz bile Rabbimin rahmetiyle kuşatılmış istememizi' isteyen o' isteten o' veren yine o bizim seçilmişliğimiz ben gizli bir hazineydim bilinmek istedim diyen Rabbülalemin ikramlarından biri olan af edilip Cemalullahla şereflenmemiz için şefaat edenlerin şefaatlarinden nasiplenmemiz için ( Seçilmişiz) en iyi itaat edenlerden değilsekte Allahın af etmeyi murat ettiklerindeniz Allah Nimetlerinin kıymetini bilenlerden eylesin Şadan Yenişafak
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|