![]() |
|
|
#341 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57938
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
ölürsem arkamdan sen ağla yeter,
sen ağla mezarım güle boyansın başka el değmesin mezar taşıma, böcekler değmesin şakaklarıma. değmesin kimsenin kirli kolları, beklerim ayyüzlüm toprak yolları yeter ki sen gel,gel de yanıma, can kat şu kurumuş,cansız canıma. huzur bulur içim cennette gibi, benle bayram eder böcek,karınca bana gül bahçesi,cehennem dibi, yürekten sevdamı aklın alınca...
|
|
|
|
#342 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bir yolcu gibi sabah, tan vakti yola çıkan,
Aklından sonsuz yazgı çıkmayan mutlu adam, Uyanıyor şafakta, ruhu hep düş içinde, Elinde kutsal kitabı, dualar dilinde! Duasını ederken başlıyor gün doğmaya Güneş hem göğe doğuyor, hem onun ruhuna. Solgun ışıkta beliriveriyor eşyalar, Eşyalarla birlikte ruhunda başka şeyler, Ondan başka herkes uykuda, böyle sanıyor, Esrik bir mutluluğun huzuruna varıyor, Oysa arkasında güler yüzlü melekler var, Kitabın üzerine eğilmiş bakıyorlar.
|
|
|
|
#343 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
aykırı düşünceler içinde, uskun düşlere düşkünüm.
akrebin narıyla,zamanın tutkusuyla vurgunum. edinimlerimin zamana izdüşümüyle,yargıcımın sorgusuyla savruldum. her lahza vahilik hummasına sarıldım,attın girdabın muammsına beni. esaret yolcusuyum dünyada,esaret mahfuzuyum gönlünde ellerim boş,ellrim bir umudun özlemi,yitirilen bir düş bende siretim,bir kardelenin özgürlüğünde,hayata vugunluğumun gölgesinde her dem bilinmezlik diyarına düştüm,attı girift dehlize beni bir yusufum,kendinde nihanlaşan hayat-ı imgesel tatlarla fasıldan fasıla yol alan brir sırrım,sırrın içinde dorukların tutkunuyum çiledir,çilesizliğimin resmi,çiledir,sevdalıların vaslı,çiledir aşkın ilacı her lahza bilenmezlik hummasının adı,atılan girift dehlizin aksi benim küçük demlerle yakaladım,baldıran zehrinden hazz-ı gönülü kendi zehrine tutulmuş bir hayatım,sensizliğin rüzgarında karanlığın ortasında,sınırsız boşluk girdabında bilendim her dem kaybedilen mana,yok olan tebessüm benim yol,uçsuz-bucaksız bir buzlaşan düşüncemin tuvali hayat,cezirleşen fikirde,doruklaşan muammada,bensizliğin adı sen,adını bilmediğim,resmini görmediğim,düşüncemdeki hülyam ben,herdem bilinmezlijk hummasının yolcusu, girift dehlize atılan hayat
|
|
|
|
#344 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Çiğ tanesi seni seviyorum ve günlerdir kalbimi sevgin gözlerindeki ışıkla kuşatmış halde
İçimde fırtınalar yaratıyorsun maziden esen tufanlarla yaşanılanlara inat direnerek Gerekli gereksiz davranışlarımın altında yatan tutarsızlık acılarımdandır sana açılmama engel Demeyesin ki seni sevmiyorum seni inanamayacağın kadar çok seviyorum sana aşığım Engeller var aslında sana açılmama seni sevdiğimi söylememe engel acılarım var Manidar olanlara inat seni seviyorum güzel gözlü yüzüne bakmaya bile kıyamadığım Derinliklerine bakmaktan korkuyorum gözlerinin bakamıyorum gözlerine Ellerim titriyor seni gördüğümde kalbim duruyor ve sana saatlerce Manidar olanlara inat bakmak istiyorum dalıp boğulmak istiyorum gözlerinin derinliklerinde İnanıyorum beni sevdiğine sen de beni seviyorsun ama bir engel var arada bir kalksa ve söyleyebilsem seni sevdiğimi Riayet edemiyorum hayata hayatın seni bana vereceğine hayata olan güvensizliğim Ayırıyor gözlerimi gözlerinden ay parçası kadar güzel seni çok seviyorum Yazdıklarımı okuyamayacaksın ama adın gizli dizelerime seni ölürcesine seviyorum Sana aşığım gel desem gelir misin SENİ ÇOK SEVİYORUM
|
|
|
|
#345 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Çiğdem Demiray'a Sevgilerle,
Ç iğ tanesi olup kondun gönlüme ölümlerden döndüğüm yolculuktan dönerken İ smi Karadenizin hırçın asi sesiyle bağrıma sökülmesi imkansız mührü vuran elife inat elifin ilk harf oluşuna inat G elip kondun gönlüme yaralarla ızdıraplarla sınanmış asi bedbaht gönlüme D ireniyorken hayata hayata inat yaşarken yaşatılırken dostlarca E llerim ellerine yönlendirildi gözlerim gözlerine mahkum edildi anlamını bilmeden yaptıklarımızca M utsuzluktan yüzüme estetik yaptırmışken gözlerindeki ışık huzuru gülümsemeyi hatırlattı gülümsedi bir nebze olsun yüzüm hayata umutla bakmaya başladım D erken gönlümün gülünü buldum sevinirken hayata umutla bağlanmaya başlarken sevginle gözlerindeki ışıkla ve beklerken seni E bedi olmayan anlar tükendi ve geç kaldım seni sevdiğimi söylemeye haykırmaya M izacımızla biz benzeriz bir yüzün iki aksiyiz ve bu aksilik İ şte sorun bu konuşmaya sevdiğimizi söylemeye haykırmaya cesaretimiz yok mizacımız engel canım benim saklı acılarımla (bedeng(a)mynet.com) R üyalarda yalnızken haykırırken sevgimizi seni seviyorum derken defalarca A ynı mekanlarda bir araya geldiğimizde susmayı seçiyoruz gözlerimiz konuşuyordu cesareti bizden daha fazla olan gözlerimiz haykırıyordu sevgiyi Y eter artık be güzelim cesaretli olalım diye seni sevdiğimi haykırdım binlerce insana artık sen de haykır cesaret sırası sende haykır tıpkı benim seni sevdiğimi haykırdığım dizelerime sakladığım cesaret gibi seni ölümüne seviyorum 25.07.07
|
|
|
|
#346 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Güneş çekildi demin,
Doğdu bir renk akşamı. Bu bütün günlerimin, İçime denk akşamı. Akşamı duya duya, Sular yattı uykuya; Kızıllık çöktü suya, Sandım bir cenk akşamı...
|
|
|
|
#347 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Meyhanelerinde bu şehrin
ud çalar, def vurulur bir kadın şarkı söyler sokaklar sarhoş olur bir tren içimden geçer bir deniz aklımdan gelmek isterim sana akşam çöker, gün kaybolur. Gün olur ıhlamur kokuları iner şehre Beşiktaşta bir kadın zamanı işler gergefine bulvarda işçiler yürür sokakta barikatlar kurulur gelmek isterim sana akşam çöker, yol kaybolur. Aşk satılır sokaklarında kuytularında sevda bıçaklanır mahur bırakır gider bizim muhabbet ölür efkarlanıp içtiğim içkiler zehir olur gelmek isterim sana akşam çöker, haz kaybolur.
|
|
|
|
#348 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Akşam erken iner mahpusaneye.
Ejderha olsan kar etmez. Ne kavgada ustalığın, Ne de çatal yürek civan oluşun. Kar etmez, inceden içine dolan, Alıp götüren hasrete. Akşam erken iner mahpusaneye. İner, yedi kol demiri, Yedi kapıya. Birden, ağlamaklı olur bahçe. Karşıda, duvar dibinde, Üç dal gece sefası, Üç kök hercai menekşe... Aynı korkunç sevdadadır Gökte bulut, dalda kaysı. Başlar koymağa hapislik. Karanlık can sıkıntısı... "Kürdün Gelini"ni söyler maltada biri, Bense volta'dayım ranza dibinde Ve hep olmayacak şeyler kurarım, Gülünç, acemi, çocuksu... Vurulsam kaybolsam derim, Çırılçıplak, bir kavgada, Erkekçe olsun isterim, Dostluk da, düşmanlık da. Hiçbiri olmaz halbuki, Geçer süngüler namluya. Başlar gece devriyesi jandarmaların... Hırsla çakarım kibriti, İlk nefeste yarılanır cıgaram, Bir duman, kendimi öldüresiye. Biliyorum, "sen de mi?" diyeceksin, Ama akşam erken iniyor mahpusaneye. Ve dışarda delikanlı bir bahar, Seviyorum seni, Çıldırasıya
|
|
|
|
#349 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Akşam erken iner mahpushaneye.
Ejderha olsan kar etmez. Ne kavgada ustalığın, Ne de çatal yürek civan oluşun. Kar etmez, inceden içine dolan, Alıp götüren hasrete. Akşam erken iner mahpushaneye. İner, yedi kol demiri, Yedi kapıya. Birden, ağlamaklı olur bahçe. Karşıda, duvar dibinde, Üç dal gece sefası, Üç kök hercai menekşe... Aynı korkunç sevdadadır Gökte bulut, dalga kaysı. Başlar koymağa hapislik. Karanlık can sıkıntısı... "Kürdün Gelini"ni söyler Malta'da biri, Bense Volta'dayım ranza dibinde Ve hep olmayacak şeyler kurarım, Gülünç, acemi,çocuksu... Vurulsam kaybolsam derim, Çırılçıplak, bir kavgada, Erkekçe olsun isterim, Dostluk da, düşmanlık da. Hiçbiri olmaz halbuki, Geçer süngüler namluya. Başlar gece devriyesi jandarmaların... Hırsla çakarım kibriti, İlk nefeste yarılanır cıgaram, Bir duman alırım, dolu, Bir duman, kendimi öldüresiye, Biliyorum, "sen de mi?" diyeceksin, Ama akşam erken iniyor mahpushaneye. Ve dışarda delikanlı bir bahar, Seviyorum seni, Çıldırasıya...
|
|
|
|
#350 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sessizlik bir çığlıltı akºamlara.
Bir damla göz yaºına karısan sevdalar ; Yenik düºerdi ansızın zamana . Halbuki biz birer devdik, Seviºirdik kutsal kasede beraber. Bilmezdik akºam güneºlerini , ve hüzün türkülerini . ªimdi öyle uzadı ki yollar, Ne sen benden bi habersin, ne de ben senin ela gözlerinden.... Yalnızlığın acımasız pençesinde , Kalakalmıºız ansızın . Sen uzak varoºların çiceği, Ben çorak toprakların caresizi, Yağmurum yok sen varsın ve ufkumda akºam güneºi. Selamlar beni giderken; ki ayrılığımızın o kutsal gecesi Elerden kopan eller, ve incecik bir sözle , Gdiyorum gözlerim yaºlı; ama caresizlikten dökülen göz yaºları Sndürürken alev alev ateºi gGdiyorum Eveda akºam güneºi..
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 17 (0 üye ve 17 misafir) | |
|
|