![]() |
![]() |
#351 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57906
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Mutluluk
Sabah bir arkadaşım benden habersiz Bana kürt böreği sarmış paketlemiş Çaylar benden, Bu ne büyük bir keyifmiş, Bilgisayarımın sağ köşesinde msn ye Kod ismin gelmiş Bir tuş uzaklığında yanımda, Mart ayında bir ofis sıcağında Mutluluk ay ışığında veya Yok değil, Salacak'ta Kızkulesi'nin karşısında. Bir tuşun altında, Hayatımın saçaklarında. |
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Muz Ağacı
Kırağı çalmış, ıslak kırmızı gonca güllerim oldu bahçemde, Acemi bahçıvanıydım güllerimin büyüdüğü Göl tütsülü kırk metrekare dinlenme yerimin, dumanlı olurdu sabahları Sapanca’nın Maşukiye’min Plajda çocuklarımla kumdan kaleler yaptım, kulpsuz altınlar takıldı düğünümde, hepsi aynı boyda, aynı biçimde. Balık tuttum yağmurda veya uyku mahmurluğunda. İki erkek kardeştik büyüklü küçüklü, kaşağı hikayesi gibi, bilmem onu okudunuz mu? Ofis odamda, bilgisayarımın tuşlarında Bulabildim mi? Bilmiyorum aradığım hayatı. Aradığını bulamamak ne acı. Hep muz ağaçlarım olsun istedim küçüklükten kalma bu merakım, Datça’da veya Arabistan’da, Yaprakları bol, hevenk hevenk muzlu. Sıcak yaz gününde, bir bardak portakal suyu bol buzlu, ister misiniz sizde? Geliyor….Lütfen bekleyin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Müminler 101
Üfürüldüğü zaman sur'a Nesepleşme yoktur aralarında, Ogünde ve birbirinden sorulmayacaktır, Çünkü herkesin öyle işi varki, Kimse kimseyi soramayacak, Ancak Allah(c.c) için kardeş olanlar, Dost olanlar birbirini arayacak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() My Love
Love of snow, love of white, love of love, this is another love, love of wolf, love of bird, love of wife, love of food, love of body without headache, my love is love of paper and pen yet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() My Name Is
My Hobbit name is Ferdirand Chubb Baggins My Elf name is Aerandir Oronar My favorite name is Rocky My real name is Mehmet Akif Tiryaki |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() N ve Ş
İki adet majeskül harf iç içe, Beraber bir nikah davetiyesinde, Karışmış birbirine, Aynı harflerin insanları Seneler sonra, İstanbul'un bir tepesinde, Birbuçuk metrekarenin içinde, Üzerlerinde rengarenk çiçekler, El ele tutuşup gezecekler. Uzaklardan bize selam gönderecekler. Her sabah bize verilen Sıhhatli bir vücut ve Yirmidört saat zamana Bakıp bakıp, imrenecekler, 'Kıymetini bilin ne olur' diyecekler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nahiv İlmi
Derin bir hoca gemi ile İlk seyahatini ediyordu, Kaptana: -Bunu kullanmakta Birşeymi? Diyordu. Yaklaştı kaptana dedi Selamun aleyküm, yolun açık ola, Kaptan da selam verdi dedi sağol ağa. Üç beş sohbet derken sordu derin hoca kaptana, Sen nahiv ilmi bilirmisin? Kaptan o ilmi ilk duyuyordu, Karşısında derin bir hoca duruyordu. Yok bilmedim onu hocam hiç, Bize öğretmezler o ilmi, Ben bilirim haritada yön çizmesini. Eyvah dedi hoca senin ömrünün Yarısı boşa gitmiş. Bu söze kaptanın canı sıkıldı, Kalbi burkuldu, Hoca cahilliğini yüzüne vurdu. Hava karardı, akşam oldu, Başladı denizin dalgası artmaya, Bu sefer kaptan sordu derin hocaya: -Hocam sen yüzme bilirmisin? Derin hoca dedi yüzme hiç gerekmediki bana, Şimdiye kadar, nereden bileyim? Eyvah dedi kaptan:-Hocam Senin ömrünün hepsi boşa gitmiş, Zira parçalanırsa tekne, Yüzme gerekebilir. İşte o zaman anlarsın bunu. İnsan herşeyi yapmasada bilmeli, Bildiklerini de başkasına öğretmeli. Kimseyi bilmediği için küçümsememeli, Almıştı hoca dersini, Hiç çıkarırmı birdaha sesini. |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne düşünüyorsun Teri
Ne düşünüyorsun yine Teri, Çok düşünceli görüyorum seni. Sen çizdin ama kendine bu geleceği, gri dumanlı masalarda yarenlerin çok idi, artık evde Keliternos da yok idi. Ortanca oğlun Kos'da tıb tahsili yaptı şimdi doktormuş duydunmu Hipokrat yemini törenine seni davet etti de neden gitmedin hımbıl ihtiyar görmemek için sanırım Keliternos'u oğlun isterdi senin orada olmanı kankan Epiktotes bile seni ikna edemedi oğlunun diploma törenine katılmana. Her ikindi vakti gözlerin takıldı güneşin batışına. Kızıllıklar kaybolurken lacivert semada Terinos adanın ucunda, seyretti Kos'u hayaller kurdu, Timenos artık diplomalı ve yeminli bir doktordu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Neler Olmalı
Vatandaş haklarını bilmeli, Nezle olan burnunu silmeli, Özelleştirme yapılırken işçi hakları gözetilmeli, İslamın şartını herkes öğrenmeli, Devlet firmalar kurup, sonra özelleştirmeli, Yöresel gıdalara önem verilmeli, Bankaların provizyon ücretleri denetlenmeli, Noter kaldırılmalı, Muhtarlık vazifeleri gözden geçirilmeli, Ev telefonlarında 'hesaplı hat' tercih edilmeli, Üretime asker güç vermeli, Kooperatifler işlemeli, Halk tarafından seçilen milletvekilleri, Parti değiştirmemeli Gece hastaneler sigortalı hastayı tedavi etmeli, Tatiller azaltılmalı, gerekirse kaldırılmalı, Pazar terörüne mani olunmalı, İş hayatında kesinti olmamalı, Ufak esnaftan defter tutma kaldırılıp, Götürü vergi alınmalı, Kırtasiye ve bürokrasi azaltılmalı, Üretime teşvik ve ödül getirilmeli, Esnafa maliye kuponla uzun vadeli iade pay vermeli Bu paylar günü geldiğinde vergi yerine kullanılabilmeli İhracatçı ödüllendirilmeli, Yurt dışına çıkışlarda iş adamlarından pul kaldırılmalı, Türkiye kendi register' ını kurmalı, Geliri Türkiye Cumhuriyeti'nin olmalı, Hapishaneler fabrikaya dönüşmeli, Gece bekçisi sistemi getirilmeli, Bekçiler belli yerlerde kart çekmeli, Cep telefonlarına hediye kontür gönderilmemeli. Bunlar sadece bir öneri, Tercih yetkililere kalmış değilmi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nemli Bir Öpücük
Sapanca gölü uyumuş kalmış, Kış gününde hayale dalmış, Tepeler beyazlanmış, Sapanca'da bir slov dans başlamış. Hava karardığında melekler, Sapanca Gölü'ne inecekler, Müzik ahenk demekse eğer ortam sesli, Tabiat bu dansa hevesli. Devam edecek sabaha kadar bu vals, Sabah başka bir senaryo, başka bir dans. Sürer günlerce Sapanca'da bu türbülans. Nemli bir öpücük duyarsınız çehrenizde, Kapılırsınız bu büğüye istesenizde...istemesenizde. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|