![]() |
![]() |
#351 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8789
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() En Hoş Hediyesin
Seher serinliĝi bekler yapraklar, Yaĝmura hasret topraklar misali. Ruzgarlarla taranırken başaklar, Zŭlŭfler gerdana dŭşer misali. Eski bir şarkıdır dudaklarımda, Avuçlarının temmuz sıcakıĝı, Gŏnlŭmŭn en hazin doruklarında, Gŏzlerindir yırtan kŏr karanlıĝı. Verilmez bir sŏz yarınlardan yana, Yokluĝun içimde tufan ertesi, Ah bir varabilsem ufuklarına, Gŭneş terketmeden al tepeleri. İlk hayalimdin sevgi mihrabımda, Şebnemler çimlere dŭştŭĝŭ zaman, Seven sultandır benim kitabımda, Kalbinde ihanetler ŏldŭĝŭ an. Mor bulutlar dŏnŭşŭrken şimşeĝe, Gŭl yŭzŭn titretir iliklerimi, Yıldızlar ŏtesi bir geleceĝe, Yŭrek kanımla yazacaĝım seni. İsmiyin ak yeşil yokuşlarında, Yŭrŭr bıkmadan tozlu ayaklarım, Savaşlar çıkar sevda burçlarında, Senin için dikilir bayraklarım. Maşallah yazılı senin kaşında, Sulara akseder ceylan nefesin, Yeşil yazma kŭçŭk gŭzel başında, Rabbimden bana en hoş hediyesin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ZAMANSIZ SEVGİMİZ
Yıllar önce bir gün Ansızın Girdiğin dünyamdan Yine öyle ve ansızın Gitme ne olur... Veripte tutmadığın sözlerin Duruyor hala... Biz seninle Kelepçeli Aşıklar'' gibiyiz,bilmelisin.. Anahtarı kayıp Özgürlüğe yolculuk varsa bu sevda da Amansız ve zamandan öte Tut sözlerini önce ...Ve öyle git! Diyorsan ki illa^gideceğim... Gitme Bebeğim...Gitme Gül'üm...Gitme Aşkım..! Anahtarı Yüreğimde saklıdır ''Kelepçemizin'' Seni salamam... Sensiz bir dünya da Ben zaten yaşayamam Yaşanması gereken ne çok şey var aramızda Bilemezsin... Herkese,herşeye inat Sevdim seni Ve sen ; ZAMANSIZ SEVGİLER yaşattın Bana Gül'üm Dün sevmiştim seni Hala seviyorum bilmelisin Ve yarın da Ve sonsuza dek Daima Seveceğim..Kahretsin'... Gitme Gülüm,Gidersen Andolsun;Ardından GELECEGİM... |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İKİ ÖLÜM
Ben seni hiç açılmamış Aşk günlüğümün içine Altı çizili sözcüklerle Sonsuzluğa kadar Açılmamak özere gömdüm. Gamzeli yanaklarını Işık saçan gözlerini ürkek yüreğini koklanmamış tenini kısacası seni kara topraklara yar ettim. Hanı gömülenin Bir daha çıkmadığı Hanı gözlerini kapatanın Bir daha açamadığı Hanı geri dönüşümün Hiç olmadığı yere gömdüm seni. Kimseyle paylaşamadım seni Şimdiyse mezarının yanını paylaşamadım Kimse yanında yatmasın diye Önce belediyeye Sonrada kentin en yüksek yerine Sonrada çakıl taşı gibi yere düştüm. Beyazlara bürünen sen misin yoksa? peki bulutlar neden bu kadar alçak? Neden herkes o cesettin başında |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SAAT
Kolumda bir saat Dakika başı gözüm onda Doğruyu söylemek gerekirse Gözüm ne akrepte Nede yelkovanda Gözüm saate baktığımda Bana gülümseyecek olan Sevgi yıldızında. Ondan bana kalan tek hatıra Tabi eğer içime gömdüğüm aşk olmasa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Elif Elif Gülleri Kokar
Öyle uzak sevdiğim ki Sinemde yazılı ismi Elif kokan dilleri var Seller ile çağlasa da İki gözüm ağlasa da Elif kokan gülleri var Öyle güzel bir yüreği Ol bahçenin has eriği Elif kokan dalları var Burnunda taşır hızması Başındadır al yazması Elif kokan elleri var Taşımıyor artık dizler Yusuf ‘um yar yolun gözler Elif kokan yolları var |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gel
para yoktur iş bulunmaz hal kesat ela gözlüm geleceksen güzün gel çanakçı bol el musibet köy fesat alacak san al anandan izin gel günler yetmez oldu ikimize bilesin sabahı çoktan akşam erken edesin kapıları kilitledik demir sürgülerle alacak san al anandan izin gel yarim derim kulakların çınlasın şehrin kalabalıklarda çıkasın eşe dosta kuşa haberler salasın alacak san al anandan izin gel |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İsTeRim ki ...
Bir gün biri çıkıcak bana Gerçek aşkı anlatıcak Kim bilmiyorum ama kesin anlatana aşık olucam isterim ki sevdigim bir insan olsun isterim ki duygularımı anlata bilecegim biri olsun isterim ki beni mezara dek sevsin isterim ki ben öldükten sonra mezarma sadece 2 kırmızı gül koysun Biri BEnim Bİri Senin için İsTerim ki Bu şiiri okuyan bana gerçek aşkı anlatsın |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() HERSEYIMSIN
Bir Hüzün var Kalbimde gelmedin diye, Günes eskisi Dogmuyor sen yoksun diye, Yildizlar parlamiyor *******i isil isil, Gülmüyor yüzüm artik sen yoksun diye. Insanlar ne güzel, yalan olmasa, Dünya ne güzel, Kader olmasa, Sevmek sevilmek ne güzel, aldatilmak olmasa. Gözümde Gözyasi, dudagimda yeminimsin, Yasamak icin solugum, Soframda ekmegimsin, Uykumda rüya, Gündüzleri Hayalimsin, Kisacasi sen benim HERSEYIMSIN |
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() gÜlÜm Papatyam
Sabah Çiktim Senden Sonra Papatya İÇİn DaĞ YamaÇlarina Fakat Bulamadim Buralarda Takilabİlecek SaÇlarina Papatya Yerİne Dedİm Olsun GÜl GÜl BÜktÜ Boynunu Usul Usul Birak ArkadaŞ Dedİ Fisil Fisil SevdİĞİnİn GÜlÜŞÜ Eder Bİn GÜl Sen Uyurken Her Gecenİ SÖyleyeceĞİm Ben De Nİnnİnİ SaÇinin Telİne Gelİrse Zarar KaragÜmrÜk Yerİne Yakarim İzmİrİ |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen yoksun
Bu dunya ya aglamaya mi geldim? Yoksa ölmeye mi? Bu dunya ya yasamaya mi geldim? Yoksa gulmeye mi? Ne eyleyim ki ben? Sen yoksun Sensiz bu dunyam kararsin Solsun gunes, acmasin cicekler Olmasin yuzumde hic gulucukler Yorulurum ama sen yoksun Hasretim senin için Yazar durur mürekkebim Sensin benim tek nefesim Kumlar kadar yalnizim Sen yoksun ismin yazili gönlüm de Beklerim seni ömrümce Resmin yokki yanimda Ben asigim sana ama sen yoksun Ellerim den tutsana, Canim feda olsun sana Gel artik yanima günes batinca Asklarin en büyügünü tasir gönlüm Hadi gel yagmur gözlüm SEnsiz hayat bana haram olsun Gözlerimden akan kan olsun Yüregim de kalan SEN olsun Gel nolursun, sen yoksun |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|