www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Kapalı Konu

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-30-2006, 11:53 PM   #3601
ZumruduAnka
ÇaKaL Üye

ZumruduAnka Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 152
Üye No: 16717
İtibar Gücü: 1915
Rep Puanı : 19082
Rep Derecesi : ZumruduAnka has a reputation beyond reputeZumruduAnka has a reputation beyond reputeZumruduAnka has a reputation beyond reputeZumruduAnka has a reputation beyond reputeZumruduAnka has a reputation beyond reputeZumruduAnka has a reputation beyond reputeZumruduAnka has a reputation beyond reputeZumruduAnka has a reputation beyond reputeZumruduAnka has a reputation beyond reputeZumruduAnka has a reputation beyond reputeZumruduAnka has a reputation beyond repute

ÇAKAL.NET POLEMİK CAFE...

ZumruduAnka çevrimdışı  
Old 12-30-2006, 11:55 PM   #3602
PrObLeM_BoY
Müstakbel Üye

Teşekkür Etme: 40
Üye No: 5682
İtibar Gücü: 1754
Rep Puanı : 20630
Rep Derecesi : PrObLeM_BoY has a reputation beyond reputePrObLeM_BoY has a reputation beyond reputePrObLeM_BoY has a reputation beyond reputePrObLeM_BoY has a reputation beyond reputePrObLeM_BoY has a reputation beyond reputePrObLeM_BoY has a reputation beyond reputePrObLeM_BoY has a reputation beyond reputePrObLeM_BoY has a reputation beyond reputePrObLeM_BoY has a reputation beyond reputePrObLeM_BoY has a reputation beyond reputePrObLeM_BoY has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen $ahmeraN Mesajı Göster
şöyle bi önerim olacak o zaman size bi başlık açın ve mesajlarının yüzde 5 ten fazlasının gittiğini belirten arkadaşlar bize mesaj atsın ve bilgilendirsin...
gereği sizler tarafından yapılsın...
bu sizin işiniz yönetici vasfıyla burdasınız ve sizden bu beklentiler içinde olmamızda gayet doğal..
databasede bi sorun olduğunu anladık ama bu şekilde çözümsüz bırakmaya hakkınız yok derdimizi...
dostum süper modların mesaj yükseltme gibi yetkisi yokki sadece adminlerin var...
Old 12-30-2006, 11:56 PM   #3603
@rtist
Müstakbel Üye

@rtist Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 6
Üye No: 22204
İtibar Gücü: 1474
Rep Puanı : 660
Rep Derecesi : @rtist is a name known to all@rtist is a name known to all@rtist is a name known to all@rtist is a name known to all@rtist is a name known to all@rtist is a name known to all

Alıntı:
İlk Gönderen ZumruduAnka Mesajı Göster
ÇAKAL.NET POLEMİK CAFE...
derdimizi anlatacağımız ve çözüm arayacağımız başka yer biliyosan söyle ...

OYun Download kural ihlallerini özel msg ile bilidirin lütfen

@rtist
@rtist çevrimdışı  
Old 12-31-2006, 12:01 AM   #3604
ZumruduAnka
ÇaKaL Üye

Rep Derecesi : ZumruduAnka has a reputation beyond reputeZumruduAnka has a reputation beyond reputeZumruduAnka has a reputation beyond reputeZumruduAnka has a reputation beyond reputeZumruduAnka has a reputation beyond reputeZumruduAnka has a reputation beyond reputeZumruduAnka has a reputation beyond reputeZumruduAnka has a reputation beyond reputeZumruduAnka has a reputation beyond reputeZumruduAnka has a reputation beyond reputeZumruduAnka has a reputation beyond repute

herkes kendi çapında haklı.
diyeceğim birşey yok...

ZumruduAnka çevrimdışı  
Old 12-31-2006, 12:02 AM   #3605
@rtist
Müstakbel Üye

@rtist Kullanıcısının Avatarı

Üye No: 22204
İtibar Gücü: 1474
Rep Puanı : 660
Rep Derecesi : @rtist is a name known to all@rtist is a name known to all@rtist is a name known to all@rtist is a name known to all@rtist is a name known to all@rtist is a name known to all

Alıntı:
İlk Gönderen PrObLeM_BoY Mesajı Göster
dostum süper modların mesaj yükseltme gibi yetkisi yokki sadece adminlerin var...
söylediklerim yetki dahilinde kişilerin yapacaları şeyler zaten...
adminler her zaman değil ama buraya girdikleri ve müsait oldukları zaman sürecinde ilgi gösterebilirler...
ayrıca belli bi tarih verilir bu tarihe kadar olana başvurular değerlendirilir...
ve o tarihe kadarda belli kişilere bu yetki dağıtılıp süre de kısıtlı olabilir bunlar sadece önerilerim..
neyse çok fazla başınızı ağrıtmış oldum..
çözüm için katkıta bulunmak istedim..muhabbet cafe olduğu için başkalarınıda rahatsız etmek istemem..
iyi geceler diliyorum herkese...

OYun Download kural ihlallerini özel msg ile bilidirin lütfen

@rtist
@rtist çevrimdışı  
Old 12-31-2006, 12:18 AM   #3606
uprocking
Daimi Üye

uprocking Kullanıcısının Avatarı

Üye No: 15198
İtibar Gücü: 1639
Rep Puanı : 2714
Rep Derecesi : uprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond repute

pardon biraz geç kaldım bilgisayar sorun verdi de
problem boy benim yerime yazmış aslında ama ben de söyliyim elbetteki biz burda sizler için çalışıyoruz ve bütün bu konular yönetimce tartışılıyor
biraz anlayış istemekte de haklı olduğumuzu düşünüyorum forum büyük olduğundan bu dediğiniz şey gerçekten zor ve bu nedenle yönetimce böyle bi karar alındı
sanırım konu burda kapanırsa iyi olur
uprocking çevrimdışı  
Old 12-31-2006, 12:25 AM   #3607
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2612
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

Alıntı:
kardeşim taner abiye sormuşsun ama özür dileyerek ben cevap vermek istiyorum bira zişinize karışmak gibi olcak ama:yes: biz sizin dedğiniz herşeyi mutlaka tartıyoruz veya mutlaka zamanı geldğinde tartıcak oluyoruz sonuçta databasede bi sorun oluşmuş yapılıcak bişey yokki size mesaj sayısını artırsak o konulara yorum yapan 150 kişi olsa en az 150 kişinin mesaj sayınısın düzeltmek kolay bişey olmaz sizde biraz anlayış gösterseniz ve birazda forumun büyük bi forum olıuğunu düşünseniz bu söyledğinizin zor olduğunu anlarsınız
saygılar...
Alıntı:
Alıntı:
İlk Gönderen uprocking Mesajı Göster
pardon biraz geç kaldım bilgisayar sorun verdi de
problem boy benim yerime yazmış aslında ama ben de söyliyim elbetteki biz burda sizler için çalışıyoruz ve bütün bu konular yönetimce tartışılıyor
biraz anlayış istemekte de haklı olduğumuzu düşünüyorum forum büyük olduğundan bu dediğiniz şey gerçekten zor ve bu nedenle yönetimce böyle bi karar alındı
bilgiler için saolun
Old 12-31-2006, 01:33 AM   #3608
ZumruduAnka
ÇaKaL Üye

neyse millet geç oldu. daha bayram namazına kalkcaz. işimiz gücümüz war.cok geç olmadan siz de yatın derim.

HERKESİN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR,YENİ YILDA HEP GÖNLÜMÜZCE YAŞAMAYI DİLERİM...

İYİ BAYRAMLAR...

ZumruduAnka çevrimdışı  
Old 12-31-2006, 10:27 AM   #3609
ZumruduAnka
ÇaKaL Üye

Günaydın millet.nasılsınız bir bayram sabahında?

ZumruduAnka çevrimdışı  
Old 12-31-2006, 01:07 PM   #3610
***murat***
Daimi Üye

Teşekkür Etme: 12
Üye No: 25768
İtibar Gücü: 1548
Rep Puanı : 2008
Rep Derecesi : ***murat*** is a splendid one to behold***murat*** is a splendid one to behold***murat*** is a splendid one to behold***murat*** is a splendid one to behold***murat*** is a splendid one to behold***murat*** is a splendid one to behold***murat*** is a splendid one to behold***murat*** is a splendid one to behold***murat*** is a splendid one to behold***murat*** is a splendid one to behold***murat*** is a splendid one to behold

gunaydın
***murat*** çevrimdışı  
Kapalı Konu

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 9 (0 üye ve 9 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı