![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57963
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sessiz Kelimeler
birikmiş sözcükler her tomurcuk bir hece düşünceler dizilmiş kelimeler diz çökmüş karşı karşıya anlamını arar yitirilmiş anlarda hayaller dile gelir resimleri çizilir kah göz bebeğine kah yüzde tebessüme yükselir gökyüzüne dua gibi kaçamak bakışların umududur maviler mavi bakar mavi atar birlikteyken yürekler susar dil bazen kekemedir şaşkın şaşkın dizilir bazende bülbül avazı sessiz kelimeler Cemal Karsavran
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sevdam
Topragin bagrindan aldim ben seni Bir seher vakti Gözlerim semada uçarken Garip bülbüller gibi Civil civildin Sabahin ilk isiklarinda Toprakta sevdam 03-11-2002 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevgi
sevgi küçük bir melektir yüregimizde eglenen görülmezdir iki dudak arasinda çok zaman damarda kandir igne ucu degdiginde fiskiran hep karsilasiriz bilinmezki zaman çiçektir sunuslarimizda kaçamak bir bakistir dokunustur tene degen istemsiz seslenistir içtenlikli sözdür dudagimizda taddir algilarimizda sevgi... 19-12-2002 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevgi Bahcesi Yüregimde
seni nerde bulmaliyim sevgilim özgürlügümün deniz kenarinda yildizlarin altinda uzun *******de sensizligimdemi uzaklarda degilsin güzel bir aksam da dolunayda yüzünde tebesümlerin suya doymus toprak gibi sevgiyi kucaklayan sevgiyle baharda dogayla kumsalda yalin ayak can cana sokulgan utangaç cocuk edasiyla tutkuyla yasarken dolu dolu biliyorum nerde bulacagimi hep buldugum yerdesin hep bahar bahçe günden güne yeseren sevgi bahcesi yüregimde 26-12-2002 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevgi Hep Onbesinde
onbes yasindaydi sevgi çilgin/delice/uçuk kaçik agliyordu/sevinçle düstügünde aklina dün gibi/bebek gibi kaniyordu sevgi doksan dokuz yara umarsiz/amansiz sevgili dedi/yar dedi ask/im dedi/costu her kaçamak bir kaçisti düsünmedi/otuzunda ak telleri saçinda akan yasi gözünde anne oldu ilk onbesinde aylar yillar cicim/sicim aksam sabah özlemleri huzur veren/bekleyisler akip giden yillarda onbesindeydi sevgi otuzunda düsünceli kirkinda ergin ellisinde çocuk kanayan/kirilgan/barisik hep aglatan/aglayan içimizdeki/öteki/ask sevinç/hüzünler zamansiz/ansiz sizilar/sinirsiz kaçislar/derbeder yürekler/yanik sevgi hep onbesinde 14-05-2003 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevgiler Sessiz
ölüm kokuyordu gece sessiz sakin/karamsar yaniyordu sigara atesiyle elektrik direginin dibinde kara bahtli adam/düsünürken korku ve yalnizlik kosuyordu/karaydi/geceydi ayaz yürege vurulan biçakti günden kalan umutsuzluklara kara bahtli adam/sokak ortasinda zembereginden bosalmis saat deli divane/sevgililer deli divane vurgun yemis duygularla agliyordu/iki gözleri iki çesme kara bahtli adam/sirtinda hançeriyle kan kokuyor/umutsuzluklara deniz titriyor dolunayda atladi atlar ölüme/kalp sikisir merdiven basamaklarinda kara bahtli adam/yosunlu taslar üzerinde ayrilik sürükler/umutsuzluga umudu yok ki/geçit vermez daglar beklentilerine karsilik/kestane gözler inci anlasilir/zamana birakilir sevdalar kara bahtli adam/yalniz/sevgiler sessiz 24-03-2003 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevgilerimle
kostum yasanmamis sevdalarin pesinden kazanan sen oldun kaybeden ben direnecegim inatla her adim atista adin aklimda nerden nasil girdin benim ruhuma parmaklarim üsür avuçlarimda hasretim sesine sen yoktun sesin yoktu sensiz dogdum güne kipirtilarin vurur hemde yüregimde karanlikta isigimdin dolunayla yildiz olup düserdin yastigima sensiz geçmez *******im gece gelir dostlar asklarda gece ben seni hep tek geçtim askim dedim agladim gizlice sevgilerimde 27-12-2002 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevginin Sessiz Damlalariyla
sen benim siginagimsin bende senin bana yüregini verdin bende sana kolaymi almak bundan sonra çoksun bende bunu unutma yasayacak bu sevda ve bu ask ama bunu sen bilmiyeceksin bende yasayacak kimseler bilmiyecek bana can veren sensin yüregim siginaksiz yüregim üsümelerde kalacak içinde hep sen olacaksin koparamayak hiç kimse yagmur yüklü hüzün bulutlari dolanmakta basimda her an yagmaya hazir yüregin benim sicak kollarimda yüregimde sicacik hissediyorum su an bile sen benim marinamsin bende senin ve yagmakta su an yagmurlar hüzün bulutlari dolu dizgin sicim gibi dökülmekte gözlerimden sevginin sessiz damlalariyla 01-12-2002 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevgisizligimle
sen tanridan bana verilen sükransin evrenin sonsuzlugu kadar onun içindir yüregimdeki bu cosku her ayri bir bayram güzelliginde günden güne cogalan inançsizligim sevgiye degil tanriya ama oda hediye etmistir seni sükran diye tadina doyulmayan cennetten meyve severim senide sevgisizligimle 17-11-2002 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevi'yim
cenin'im yeni dünyaya gebe evrim'im ateş topuyum ekonomik çalkantılara devrim'im savaş'ım dargınlık ve küskünlüklere barış'ım emeğim şafakla yollarda aç'lara fakirim ekmeğim umut çingene'yim ekmeğim çöp'üm yağmur'um susamış topraklara köylü'yüm köle'yim hece'yim dilsizlere öğretmen'im umudum unutsuzluklara yeni günüm ruh'um sancıyım yüreklerde sevi'yim Cemal Karsavran
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|