![]() |
![]() |
#361 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3340
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Amerika'da adamın biri işine giderken birden anormal bir trafiğin içine düşer, ama trafik bir santim bile
kıpırdamamaktadır. Bir süre sonra aracının yan camına birisinin tıkladığını farkeder ve camı açar. - Ne var acaba? - Teröristler Bush'u yakaladılar. Eğer 1 milyar dolar verilmezse, üstüne benzin döküp yakacaklarmış. - Haa şimdi anladım bu trafiği... - Ya işte onun için, herkesten biraz yardım topluyoruz. - İnsanlar ne kadar veriyor ortalama olarak? - Valla yaklaşık 5'er litre... |
![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Ingiliz doktor diyor ki :
Tip bilimi bizde öyle ilerledi ki, biz bir adamin beynini aliriz ve baskasina koyariz ve onu alti haftada is arayacak hale getiririz. Alman doktor diyor ki : Bu hiç birsey diil; biz bir adamin beynini çikaririz ve baskasina koyariz ve onu dört haftada savasa hazir hale getiririz. Amerikali doktor da diyor ki : Beyler siz çok geridesiniz. Biz Teksastan bir beyinsizi aldik ve beyaz saraya koyduk. Simdi ülkenin yarisi is ariyor, yarisi da savasa hazirlaniyor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Amerikaly bir hükümet yetkilisi şili'deki darbenin hemen sonrasında ülke hapishanelerini incelemek için şili'ye gitmiş. Herhangi bir hapishanede bir süre inceleme yapan yetkili infaz yerlerini merak etmiş ve hep birlikte hapishanenin mahzenine inmişler.
İner inmez çığlıklar duyan misafir yetkili görevlilere bunun nedenini sormuş. Görevliler de ölüm cezalarını uyguladıklarını söylemiş. Amerikalı yetkili, kendi ülkelerinde elektrikli sandalye kullandyklarını ve bu konuyu daha kolay hallettiklerini söylemiş, aynı uygulamayı yapabileceklerini uyarıcı bir dille ifade etmiş. Hapishane görevlisi "efendim, biz de elektrik kullanıyoruz ama elektrikler kesik olduğu için şimdilik mumla idare ediyoruz" demiş. |
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() cehennemde her ülkenin bir kazanı varmış içinde sıcak kaynayan yağ olurmuş günah işleyenler bu kazanlarda cezalandırılıyormuş.kazandan kafasını çıkaranları zebaniler kafasınıa vurarak geri kazana sokuyormuş. baş zebani bir bakmış diğer kazanlarda her kes çıkmaya çalışıyor ama türkiyenin kazanından kimse kafasını bile çıkarmıyor baş zebani zebanilerden birini çağırmış ve sormuş niçin türkiyenin kazanından kimse çıkmıyor yoksa orda günahkar yokmu?
zebani: olmazmı, ama çıkmaya çalışanı alttakiler geri çekiyor... |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Son zamanların en iyi fıkralarından .....
Cennetin Anahtarı Peder John'un Cumartesi gecesi banyo zamanı gelmiş, genç rahibe Magdalene Edwards, yaşlı rahibenin kendisine verdiği talimata uygun olarak banyo suyunu ve havluları hazırlamıştı. Magdelene ayrıca, eğer kendine hakim olabilirse Peder John'un çıplak bedenine bakmaması fakat Peder'in kendisine söylediği herşeyi yapması ve dua etmesi talimatını da almıştı. Ertesi sabah, yaşlı rahibe Magdelene'ye Cumartesi gecesi banyosunun nasıl gittiğini sordu. - "Ahh hemşire," dedi genç rahibe rüyadaymışcasına. "Kurtarıldım". - "Kurtarıldın mı? Bu harika şey nasıl oldu ?" diye sordu yaşlı rahibe. -"Şey, Peder John su dolu küvette yatıyordu. Kendisini yıkamamı istedi. O'nu yıkarken, tanrının cennetin anahtarını sakladığını söylediği bacaklarının arasına doğru elimi itti. - "Öyle mi yaptı?" dedi yaşlı rahibe dümdüz bir sesle. - "Ve Peder John, eğer cennetin anahtarı benim kilidime uyarsa, cennetin kapılarının bana açılacağını ve kurtuluşumun ve ebedi huzura kavuşmamın temin edileceğini söyledi ve sonra Peder John cennetin anahtarını kilidimin içine soktu. - "Gerçekten mi ?" dedi yaşlı rahibe daha da düz bir sesle. -"Önce korkunç bir acı verdi, fakat Peder John kurtuluşa giden yolun çoğunlukla ızdırapla dolu olduğunu, Ama daha sonra tanrının güzelliğinin, içimi müthiş bir coşku ve zevkle dolduracağını söyledi. Ve öyle oldu, kurtarılmak çok güzel bir duygu." - "O günahkâr şeytan!" dedi yaşlı rahibe. "Bana onun, Cebrail'in |
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Sürücü dikiz aynasında kendisini izleyen polis aracını görünce,
kaçabileceğini düşünerek gaza dokunur. Ancak polisi atlamayacağını anlayınca pes ederek kenara çeker. Polis arabadan çıkıp sürücünün yanına gelir ve sorar: -Arkadaş, bugün oldukça yoruldum. Mantıklı bir mazeretin varsa seni bırakacağım. Sürücü düşünür ve yanıtlar: -Karım geçen ay beni bir polis için terk etti. Aynadan polis aracını gürünce, kaçtığı polis onu geri getiriyor sandım. -Pekâlâ, gidebilirsin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Genc Adam Istanbul'dan Ankara'ya Otobusle Giderken, Bolu Dagi'nda Verilen
Molada Hemen Tuvalete Kosturdu Korkunc Sikismisti. Sansina Bos Bir Kabin Bulup Kendini Oraya Atti... Tam Oturmustu Ki Yan Kabinden Bir Ses "merhaba" Dedi. Adam Saskin "merhaba" Diye Cevap Verdi. Ses Devam Etti: - Nasilsin? Ilk Defa Basina Boyle Bir Sey Geliyordu... Yine Saskin Saskin Yanitladi: - Sagol Iyiyim. Sen Nasilsin? Ses Sordu: - Ne Yapiyorsun? Bir An Tereddut Gecirdi. Adam Onun Tuvalette Oldugunu Bildigi Icin Mutlaka Ne Yaptigini Da Biliyordu.baska Birsey Anlatmak Istedi Ve "ben" Dedi; - Istanbul'dan Ankara'ya Gidiyorum. Sen Nereye Gidiyorsun? Adamin Sonraki Cumlesi Bu Muhabbeti Sona Erdirdi. - Hayatim, Telefonu Kapatiyorum. Yandaki Tuvalette Bir Geri Zekali Var. Sana Sordugum Sorulara Yanit Verip Duruyor. Ben Seni Sonra Ararim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Küçük çocuk annesine:
-Anneciğim flört ne demek? Anne: -Bak evladım aksam ablanın erkek arkadaşı gelecek onları izle öğren. Akşam çocuk gizlenerek ablasıyla arkadaşını izler.Ertesi gün annesi sorar: -Anlat bakalım flört neymiş öğrendin mi? Çocuk anlatmaya baslar: -Ablam ve arkadaşı bir sure oturup konuştular. Sonra ablam fenalaştı ve arkadaşı elini ablamın kazağının altına sokarak kalbini kontrol etti. Ablamın ateşi çıkmış olmalı ki arkadaşı ablamın üstünü çıkarmak zorunda kaldı. Sonra ablamın hastalığı ona da bulaşmış olmalı ki, o da soyunmak zorunda kaldı. Sonra sarılıp öpüştüler. Arkadaşının önünde birden bire bir yılan çıktı. Ablam ısırıp yılanı öldürmeye çalıştı. Uzun bir sure uğraştıktan sonra yılanı öldürdü. Çok yorulmuşlardı bir sure dinlendiler.Ama yılan tekrar dirildi. Demek ki ölmemişti. Sonra ablam yılanın üstüne oturarak onu tekrar öldürmek için uğraştı en sonunda öldürmeyi başardı. Bu defa öldürdüğünü biliyorum çünkü arkadaşı yılanın derisini soyup tuvalete attı. Ve anne düşüp bayılır... |
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Yurt disinda yasayan adam karisina bir mail gonderiyor:
Sevgili karicigim, bu ay maasimdan sana para gönderemiyorum, onun yerine 100 öpücük gönderiyorum. Sen benim bir tanemsin. Kocan Allen Karisi da ona cevap veriyor, Sevgili askim, Gonderdigin 100 öpücük için tesekkür ederim. Masraflar söyle; 1- Sütçü bir aylik süt için 2 öpücügü kabul etti, 2- Elektrikçi 7 öpücükten sonra anlasmaya razi oldu, 3- Evsahibi kira için hergün 2-3 defa ugruyor, 4- Bakkal sadece öpücüge razi olmadi, ona ilave baska seyler de verdim, 5- Diger masraflar toplam 40 öpücük... Beni lütfen merak etme, daha 35 öpücük bakiyem var ve bu ayi çikarabilirim. Gelecek ay için de ayni yönde mi plan yapmaliyim? Lütfen bilgi ver. Sevgili karin Josephine |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Cennette iki kadın karşılaşır: - Selam, benim adım Wanda. - Selam, benimkide Slyvia, sen nasıl öldün? - Donarak öldüm. - Ne kadar korkunç. - Yok o kadar kötü değildi, soğuktan titremem geçince ısınmaya başladım ve uyku bastı, sonunda huzur dolu bir ölüm. - Peki sen nasıl öldün? - Ağır bir kalp krizi geçirdim. Kocamın beni aldattığını sandım, onu evde yakalamak için eve erken geldim, fakat evde tek başına televizyon seyreder halde buldum. - Sonra ne oldu? - Kesinlikle evde başka bir kadının olduğundan emindim, bütün evi aramaya başladım. Çatıyı, yatakların altını ama her yeri aradım fakat bulamadım. Ama aşırı yorulmuştum, kalp krizi geçirdim ve öldüm. - Keşke derin dondurucuya baksaydın, şu anda ikimiz de yaşıyor olacakt |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|