![]() |
|
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 5 Times in 3 Posts
Üye No: 45558
İtibar Gücü: 1296
Rep Puanı : 260
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yurdum Gibi
Kayaların dibinde bir papatya Neden bulutsuzluk özlemi çeker. Güneş daĝ yamaçlarından batar ya Yokluğunu rüzgar içime çeker. Üveyikler baharı selamlarken Sensizliğin darbeleri vurulur Toprak ana hevenk hevenk terlerken Kayalara çarpan sular durulur. Buğdaylar toprakta filizlenirken Gecenin hafif gözyaşları vardı Serzenişim gök kubbeyi delerken Yüreğimde sönmeyen yangın vardı. Rüzgarın en taze fısıltıları Sızarken kekik kokulu dağlardan Hangi güç silecekmiş saçlarını Tarih yazdığın gönül haritamdan. Alem geçer sensiz, görünmez dibi İçimiz buruk gözlerimiz yaşlı Seni her zaman sevdim yurdum gibi Lakin yollar dikenli , hem de taşlı. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() Gökdelen
İstanbul'a yeni gökdelenler Dikilecekmiş Varsın dikilsin kardeşim Kimyâsal gazlarla Ozon tabakasını deldik Şimdi de gökdelenlerle Göğü delik deşik Edeceğiz anlaşılan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Tanem
Sevgilim, ağlama ne olursun ağladıkça göz yasların, bizi anlatıyor. senin için yaptıklarıma doyamam ki güzelim yazdığım şiirler, senin içindir sevgilim yalnızım buralarda, ne olur kurtar beni tenhalar bitmiyor, kadehlerin arkası gelmiyor, sensizlik acısı bu dinmiyor. seni seviyorum bir tanem senle beraber olmak , bana güç veriyor. senle beraberken mutlu bir aşk ama hayat hüzündü yoruldum sensiz gecen gün ve *******e ben burdayım bekliyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() Gülüşünü Cenazeme Sakla
Yüzüm kayıptır gözlerinde. Gözlerimde, ışığı karartılmış bir şehir ve toprağa düşen yağmur damlası günahkar, doğan güneş suçlu. Saçı rüzgarda dağılmış bir gökyüzü veriyorum sana. Tut, karart ve yıldız as karanlığına. Asmak için karanlığına, yağmursuz bulutlar gelecek sana. Ve zulüm, tekrardan cesaretini topla ve kat ömrünü şafaklara. Bir bağırsan, bir toplasan, bir toplasam... Toplayamıyoruz! O, sana rehin yüreğimde, tüm erken uyanan insanlar da bilir. Bilirler ki; bozgunum, her şafak yorgunum. Lanetli insanlar öksürdü uykularıma. Bilmem ki ismim hafızanda durur mu hala? Şu sıra saati bozuk bir zamandayım. İliklerimde mevsimin şaşırmış gülleri açar. Ayrıca süpürülmüş kuş leşleri ayaklarımda... Düşünürdüm, gözyaşı neden saydam, kan niye kırmızı, insanlar niye gece yatardı, gece niye sessiz, sensizlik niye karanlık? Bilsem... ...bilsem iyi olurdu işte. Nefessiz yaşadım bir süre, yaşanılabildiği kadar. Aşksız yaşamaya çalıştım, yaşanılmıyor hiç, boğazın kilitlenir durur her an. O gülüşünü cenazeme sakla. Tut bu elleri dipsiz mezarlara, gözyaşlarımı gözlerine, gurbetimi vatanına göm.... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|