![]() |
![]() |
#371 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57904
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ne Dersen De
madem ki çıktım senin için bu yola buna katlanmalıyım sen buna ister aşk de istersen başka birşey Baykal Kaanalp |
![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ne Fayda
mükemmel şoförün var son model tır almışsın ne fayda gidecek yolun yok taşıyacak yükün Baykal Kaanalp |
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne İstediğni Biliyor musun?
ne istediğini biliyor musun? henüz yakınken kimliğin kendine zaten bilinmeyen zor olan neydi? seni düşündüren haydi hemen öldüm deme çılgınlıklar içinden çıkamamayı hedeflemişken herşey su yüzündeyken işler sarpa sarmamışken son vermemişken yaşanılan biçimsizliğe yontamadığımız keskimiz de yoktu sende itiraf et ne istediğinden kendinde emin değilsin haydi gücenmem korkma Baykal Kaanalp |
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne Kaldı?
gözlerimde iki damla yaş taş bastım bağrıma taş ayrılıyoruz artık ikimiz üzüntüden ne göz kaldı,ne de kaş Baykal Kaanalp |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne Olur
bir sevdalı bakışın vardı ki eh işte nasıl olurda bir göz öyle keskin ve yakıcı ve mağrur bakar uzaklara ne olur bunu bana yapma yeni tanışmış yabancı iki ayrı göz gibi bakma bunaltma sıcaklığınla alevsiz renksiz sessiz ne olur bunu bana bırakma sıcaklığını söndürmeyi soğuk tenimde Baykal Kaanalp |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne Yapacaksan Yap
ne yapacaksan yap gönül benimle artık gücüm kalmadı dayanmak için yokluğuna senin kadar bile katlanamıyorum kendime ya çıkar prangaları ya da temelli bağla kendine ama ne yapacaksan yap Baykal Kaanalp |
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne yazmalıyım
ilkin ne yazmalıyım dokunuşlarına hayatın bağrında bir gül umutlu sadeliği alabildiğine hoş yalnızlık belki bir mikrop beni teslim alabilen uyuşturucu bir hap istediğim kadar atabildiğim boğazım yanmadan ilkin soldurmalıyım bana haber verme zahmetine katlanamayan leyleklerin kanatlarını ve ayaklarını bağlamalıyım kırılamayacak bir zincirle ta ki haber alma özgürlüğümü elimden alamasın zahmetine katlanılan herbir gece ışıklarına ve karanlıkla barışıklığa içinden geçenlere hayranlığımı gizleme zahmetine girmiyorum Baykal Kaanalp |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Neden Çıktın Karşıma
neden çıktın son demlerinde hayatımın seni tanıdım sana kapıldım neden çıktın karşıma bilmem yaşayıp gidiyordum kararsız son demlerinde hayatımın seni gödüm seni tanıdım keşke ilkbaharda olsaydı karşılaşmamız keşke yağmur yağmasaydı ak saçlarıma son demlerinde hayatımın seni soludum seni düşledim neden çıktın önüme bilmem kaldırımda bile yürüyeme Baykal Kaanalp |
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() neDen ÖYLE baktın
başka yolu kalmadı kendin istedin ne kadar uğraşsam nafile gözümden atamıyorum seni seni ve de yakıcı bakışlarını neden öyle naktın ki? sanki oyuncak bebeği elinden alınmış bir kız çocuğu gibi baktın ve de yaktın kendime çok güvendiğim aşılmaz bir surla çevirdiğim gönlümü yakmayı başardın bense bi ton odunla ısıtamıyordum sense bir bakışınla yaktın geçtin kül olmaya ramak kaldı iyi ki zamanında yetiştimde bi kova suyla ıslattım söndüremedim sadece ıslattım senin anlayacağın günü kurtardım zaten benim olmayan günü günlerim ve de *******im benim değil artık otomatik plota bağlanmış gibi sana doğru akıp gidiyor allah verede bir kazaya kurban gitmese zaten fark etmezde zaten yanmışım ateşli gözlerinde zaten kül olmuşum bir de kazaya kurban gitsem ne olur? söner mi? şehrin ışıkları üzerimizde Baykal Kaanalp |
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nedeni Bilinmelidir
anlamını bilmediğim birkaç kelime dilimde şarkı gibi dolşıp duruyor beyin hücrelerimde nasıl? neden? niçin? ezberlediğimi bilmediğim sevgi sözcükleri gibi seviyorsa insan nedenini bilmelidir bu bir kelime bir harf bile olsa Baykal Kaanalp |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|