![]() |
![]() |
#381 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57904
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Neyi Taşımak?
demeyi bırak,bırak demeyi emeği kurtar,kurtar emeği yemeği taşır,taşır yemeği emeği kurtar,kurtar emeği dinlemek o ki,o ki dinlemek denemek ne ki,ne ki denemek sevmek ola ki,ola ki sevmek denemek ne ki,ne ki denemek yaşamak nedir? nedir yaşamak? taşımak neyi? neyi taşımak? olmak niye? niye olmak? taşımak neyi? neyi taşımak? Baykal Kaanalp |
![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Nikah Şekeri
son gülüşünü gördüğümde ben ağlıyordum derinden iç çekerek seni gözlüyordum sen nikah şekeri yiyordun bana bakarak yüğünü takıyordun parmağını oynatarak ne garip bir törendi babam kıymıştı nikahını o gün karar vermiştim bir daha gitmemeye babamın kıydığı nikahlara Baykal Kaanalp |
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ninem
değişmek için hiç çaba sarfetmedi ninem hayatının hiç bir karesinin değişmesini dilemedi sabah erken kalktı gece erken yattı ******* uzun sürerken güneş erken battı yaşamadı belki de yaşamayı umduğu aşkı belki tutundu yaşama ama yaşam tutmadı onu tutamadı değişmeyi hiç dilemedi ninem oluruna gitti herşeyin çocuklarını büyüttü nasırlı elleriyle torunlarını sevdi Baykal Kaanalp |
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Normal Olmayan
çıta çok yüksekti atlamayı düşündüğüm normal sonuç tabii ki kırık bir ayak normal olmayan katlanamamak bir parça sorumsuz felaket taneciğine aldırmak ya da kaçmak konuyu ele alamamak aramızdaki çetin fikir ayrılıklarına ya da olması gereken fani,fani olduğu kadar da vurdumduymaz olmamız paylaşılması lazım gelene Baykal Kaanalp |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() O Gelmeyecek
bekle dedim gölgeye ayrılırsan bir yere kulağını bükerim biliyorum o gelmeyecek ama ben yine de beklerim gönlümü gere gere Baykal Kaanalp |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() O Masum Bakışlı Yar
verdi mi? kalbine zarar o masum bakışlı yar bir gün kapını çalar o masum bakışlı yar çarpar yüreğin bir kuş gibi gönlüne dolar sevgi seli geçmiş bütün aşklar gibi senin aşkında seni eder deli bir gün mutlu olur coşar sevginle sıradağlar aşar seninle sel olup taşar o masum bakışlı yar Baykal Kaanalp |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() O Ses
durup dururken dökülüverdi dudaklarından bir kaç anlamsız ne idüğü belirsiz kelime önce küfretti sandım ama değildi onun ağzı,bu tür kaba saba kelimeler için uygun değildi o daha ziyade tatlı tatlı olduğu kadarda çekici nazik kelimeler söylemek için yaratılmış bir ağızdı ne söylemişti nasıl söylemişti niçin hala kulaklarım uğulduyordu neden hala anlamsız şekilsiz sözcük öbekleri gözlüklerimin önünde cirit atıyordu hiç bilmiyorum bilemiyorum 'ama ne olursa olsun o ses varya,o ses o sesi duymak için duyabilmek için katlanmaya hazırım neye hazır olduğumu bilmeden' kulaklarım hala uğulduyor ne söylenmişti nasıl söylenmişti belli değil Baykal Kaanalp |
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() O Söz
sende kaldı biliyorsun dökülen bütün yapraklar hala ona direniyorsun sana aşık bu topraklar kulaklarıma küpe söylediğin her bir söz senden aldım biliyorsun bu göz yaşartıcı bakışlar hala inat ediyorsun sanadır diye bütün akışlar senin diye atamadım çöpe kalbimde yaradır o söz Baykal Kaanalp |
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() O(kuma) lar
Çaresizlik hedef Kapışmalar yersiz Kan durur Damar kurur Yolculuk belirsiz Yetişmez bu bağırda Bir erkek evlat Okumalar son bulur Kitaplar kapalı tutulur Gelmiştir beklenen milat Taze bir gelin güne Zincirler gergin Halkalar sıralı Kavaklar çıralı Kızlar ergin Yaş uzun bir yol Yeni bir endam bulunur Heyecan hiç bitmez Gelinler evden gitmez Sıralar durdurulur Baykal Kaanal |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ok
Bir kapı Aralık birazcık Ardında gizledikleri Açığa çıkmak üzere Birazdan,birçok fırtına Ha koptu,ha kopacak Bana sormadan Yarım kalmış Tazeliklere aldırmadan Kapılar gizledikleriyle mesul Bana karşı Fırtınaları saklayamaz Saklanamaz çünkü Yayından boşalmış bir ok Hangi kına sığabilir Baykal Kaanal |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|