![]() |
|
|
#381 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Yağmur Yarına Lazım
diyelim ki çamurdan başka bir şey olmuyor yağmurlar romatizma siyatik sancı demek fırtına köklerini sallayan fırtınayla yağmurla damarların delik deşik sel getirir umutları bitirir öyleyse küselim mi rahmete kızıp da gidelim mi namerte tanımalısın ha canım ha gayret tarlaların berekti yakındır öyleyse sabanlarını sevgilisinden daha çok sevenlerini düşün onu bırakıp da çanakale'de ölenlerini gözlerinden öperim gözlerinden şimdilik kuru ekmek dik baş bedelsiz değil yalnızca ve yalnızca haklıya eğil yağmur yarına lazım Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#382 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Yaktım Seni İstanbul
seni istanbul seni yedin bitirdin beni kusura bakma ama bu akşam mangalda yaktım yaktım seni seni istanbul seni Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#383 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yalan Deme Yalandan Ölme
Yalan değilsin yalan yalandan ölme seni bu günler için sakladımsa namerdim yalan değilsin yere vurma vurma ki hatırımı kahpe meydan kalmasın ne zanneder biliyor musun ne kahpeler ne zanneder yalan değilsin sen yalancıktan ölme beni böyle deli beni böyle divane böyle virane bırakma yalan değilsin biliyor musun nasıl da alıştım sana yarına yarınki sana nasıl da muhtacım yalandan ölme Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#384 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yalancı Kız
tertemiz bakışı nasıl da beceriyorsun tertemiz temiz yanlarımı nasıla da beceriyorsun beceriklisin yalandan yana hiç öpüşmemiş sevişmememiş her yanın aslında yalandan patlayacak karnın hamileyim diyorsun hamiline.... nasıl da beceriyorsun kız kız gibisin billahi kızamıyorum bile her yerin nasıl da geliyor ele sen denize düşsen ıslanmasın vallahi alageyik'te kalsan yirmi sene uslanmasın billahi ne demeli bilmem korkuyorum senden seninle cennete bile gelmem aslında yeşillenmiş kaşarsın ömrün olsa ikiyüz sene yaşarsın yeşillenmiş kaşar sana elveda hakkın geçti helal et aslında çok adam geçinenden yüreğin çok daha mert namusluyu iyi oynayanlardan olamadığın için kusuruna bakmıyorum yalancı dediğim için özür dilerim ne olur kusuruma bakma beni böyle kabul et yalancı dünyanın yalancı gülü nasıl da beceriyorsun becerdim diyenleri Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#385 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yalçın Kayalar Sana Kaldı
kara kapkara kaya gibi karşında kayalardan koparak devrildim üstüme belki yaslandığına karartıp da gözünü isyan etme sakın çevir gökyüzüne gözünü kara kapkara kayalardan taşlardan yarılmış başlardan kanı kurumamış aşklardan sana beni getiren sevdalardan elbette yaralanacaksın fakat kaya rüzgarlardan resim çizer sende gözlerimden çiz parçalamak bu kederi yenmek belkide sana kaldı böyle gözleri böyle kanlı devraldı bir umudum sende kaldı anlıyor musun haydi ustalaşıp taşı kırmak dostu düşmandan ayırmak ayırmak ustalaşmak benden sana yalçın kayalar sana sana kaldı Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#386 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yalnız Bıraksalar Bayramda Bile
oldum olsası yalnızım hep tek yürüdüm şimdiye kadar da dik yalnız kalıyorum nedense ağzı kalabalık beyni boşlardan dünde kalıp gönlü hoşlardan başım hoş degil bir türkü tuttururum akşam akşam eğil salkım söğüt eğil bu bendeki sevda değil güzel dostlar var gözleri güzel sözleri onlar da azaldı bahar uğramadan gidiyor bizim evlere her neyse kalabalıkların arasında değil bir dağın yamacına gömseler keşke hani bayramda bile ıskalasalar beni rahat bıraksalar gıybetten yana yalnız kalsam Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#387 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yalnız Ölüm Yeni Değil
Yeni değil yeniden, Bizim sorunlarımız yeni değil bizler yeni değiliz. Atalarımız bizden önce gelenler, bizden önce gidenler Bizler gibiydiler sancıları aynı idi. Soruları aynı ve onlarında cevapsızdı, anlamsızdı. Gelmezdi bekledikleri. Çözümsüz düğümleri önümüze attılar, kibirli kirli bıraktılar havayı. Ortak olamadılar gökyüzünü paylaşamadılar. Barış anlattılar kavgaların içinde. İçinden çıkamadıkları kuyulara atarak terk ettiler. yüzleşemeden gözleşemeden gittiler ayrılık rüzgarlarını fırtınaya dönüştürüp çatısız obalarda ayaza güneşe doluya bıraktılar ayrılık bire bin verdi aklımız kine açımasızlıga vicdansızlıga yenildi yeni değil sorunlarımız bizler yeni degiliz aynı sancılarla sürünmekteyiz bostanına kardeş tavukları girdi diye bıçak çektiler gece gündüz gıybet içinde anlattılar hoşgörünün sevdanın tadını tandıra attılar doğmamış çocukların hakkını yenildi derelerimiz ırmaklarımız kurudu yaradandan ötürü sevmeyi başaramadık hala yeni değil yeniden yeni kinlere yelkenlerimiz dolu artık limansız kaldı gemilerimiz bilmem hangi kayalıklara vurur hangi karanlık odalarımızda yalnız bu yürek durur bilemem yalnız ölüm yeni değil Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#388 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yalnız Uçsuz Bucaksızım
saltanatsa bu fevkalde birincilik bende aklımda sende fevkalde yalnızım saltanatsa atsalar bir yerlerden yıldızlar tutar beni gömmeye kalksalar toprak yer beni uçan kuşlar gibiyim okyanuslarda tırnagımı kyacak yer yok aklımda senden başka şimdi sende yoksun fevkalade saltanatım var aklında senin ne var saltanat sarayında ikimizden başka yalnızım uçsuz bucaksızım saltanat saraylarımda Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#389 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yalnızca Sevginin karşısında Eğil
işine geldiginde iş işten geçtiginde anlayacaksın iyiki yendim seni ne anlamı varki neyin anlamı kaldıki demeden birbirimize işine geldiginde yani işim bitiginde gene galip sen geleceksin yenmeye çalışmadan yendigini göreceksin göreceksin yenmek hiçbirşey değil benim sana tavsiyem yalnızca sevginin karşısında eğil Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#390 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yalnızlık Bana Kalsın
şimdi dalımdan kopukmuyum yalnızlık bana düştü ha salına salına giderim salacama yerde kalsın hani kimsecikler gelmesin olur olur yani şimdi dalımdan kopukmuyum yalnızlık bana kalsın Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|