![]() |
![]() |
#381 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2832
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() o an gittin gözlerime bakmadan o an gittin arkana dönüp bakmadan belki ben sana git dedim ama gözlerim gözlerim kal diyordu kal gitme gözlerim haykırıyordu ama gözlerim gözlerimin söylediğini gözlerin anlamıyordu.
![]() |
![]() |
#382 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Kalbim şimdi bir sokak çocuğu Kelebekleri göç etti gönlümün Issızlaştı hayat sanki Sanki, sabahı eksik şiirlerimin. Sanki, gecesi hep kanayan bir yara Ve sanki, artık hep kanayacak... Ağlanacak bir aşkın kıyısına vurduysa gözlerim Çare yok, ağlayacak. Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Kapıları kendime ben açamadım Ya da yanlış saatlerde bekledim gelmeni Düşünüyorum da sen gideli ne çok yalnızım.. Sarmaşık aşkın sarısında kaldım, sarılamadım. Savunamadım seni kimselere Anlatamadım seni kimselere Kimsesiz kaldım, En çok da sensiz... Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben.. Sana uyumak, Sana uyanmaktı hayat. Sıratını geçtim yaşarken korkmadan Korkumu geçtim cesaretle, ihanetle Berduş bir yalan masumiyeti öptüm bile bile Tek sen gitme diye Sonbahar oldum yaprak yaprak Ağaç oldum köklerimi unutarak Tesellisiz bir geceye fırlatıldım Kalbimi dar kafese kapatarak İçimdeki bir kanarya Hiç susmadan ağlayacak Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yakamozlarında yıkadım sevdamı çırılçıplak Seni sevdiğimi bağırdım mehtabına Beyazında akladım bulutunun Mavi mavi sevdim seni içim kan ağlayarak Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak
![]() |
![]() |
#383 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Saçların var,ellerin var tenden uzakta. Gözlerinde bir yalnız hayat var benden uzakta. Bir aşk var duaları senin üstünde Her an seni düşünüyor senden uzakta.
![]() |
![]() |
#384 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Benimle bir konuşsan Sevdamı anlatacağım sana Tabi dilimin döndüğü kadar Yazdığım şiirlerimi okuyacağım Mısralarım işte o gün Dile gelecek Seni sensiz nasıl yaşadığımı Seni her gün görüp de nasıl özlediğimi İşte o gün haykıracak mısralarım İşte o gün şiirlerin şiir olacak Okuduğun gün Saatlerin zamanın durmasını isteyeceğim Bu an, bu kısacık an bitmesin diyeceğim Ama zaman bana inat Her zamankinden hızlı geçecek Biliyorum Bir an olsun göz göze geleceğiz Ve seni ne kadar sevdiğimi anlayacaksın Ben bir kelime bile söylemeden Sende istemeyeceksin gözlerini kaçırmayı gözlerimden Ama gözlerin kaçacak Biliyorum Sana nasıl uykularımı böldüğünü Her şeyde senden bir parça aradığımı Ve her gözümü kapayınca nasıl seni gördüğümü anlatacağım Kelimeler yetmeyecek Biliyorum Her rüzgar esişinde neden derin bir nefes çektiğimi Yüzlerimi okşadığında rüzgar Neden gözümü kapayıp gülümsediğimi Nasıl yalnız bir karanlık ta usandığımı anlatacağım Sana adı sen olan yıldızı göstereceğim Onunla konuştuklarımızı anlatacağım sana Neden bir yıldız olduğunu söyleyeceğim Ve sana bir günü hatırlatacağım Tabi unutmadıysan Sana dalgaları anlatacağım Her denize bakışımda nasıl seni gördüğümü Ve bizim evdeki saati anlatacağım Her saniyesinde seni seviyorum dediğim O saati anlatacağım Yıldızların nasıl ağladığını Ve göz yaşlarının yüreğimi nasıl yaraladığını anlatacağım Evinizin önüne gelip yağmurda ıslanmayı Sana her bakışımda yeniden aşık olmayı Yaşadıkça kalbimde bir yerin olduğunu Sana ilk aşkım olduğunu Sen sevmesen de benim seveceğimi anlatacağım Uzaktan sevmeyi anlatacağım sana Saçlarını ellerimi dokunmadan gözlerimi okşadığımı Seni görünce yüreğimin titrediğini Ve bir bakışının bana yettiğini anlatacağım Ve biliyorum Bunları anlatmama fırsat vermeden Seni seviyorum diyemeden gideceksin Dur gitme desem de Durmayacaksın biliyorum
![]() |
![]() |
#385 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() SEN VAR YA ... Sen var ya... Sen; Sen, çözemediğim bilmece gibisin... Sen, sevmeye kıyamadığım, Dünya güzeli şirin bebeğim, birtanemsin. Sen, karanlık dünyama doğan, Yaşam kaynağım, dünyamı aydınlatan güneşimsin. Sen, sığınmak için sabırsızlandığım, Kasırgalar kopan denizdeki limanımsın. Sen, uyanmak istemediğim En güzel düşlerimdesin. Sen varya güzelim, Tek sevdiğim, beklediğimsin. Sen, damarlarımda dolaşan kanım! Sen, ömrümü geçireceğim ?! Sen, yeryüzündeki diğer yarım! Sen, yaşam pınarım! Sen, tutunabileceğim tek dalım! Sen varya güzelim, sen! Sen, bil ki, sadece benimsin canım!!!
![]() |
![]() |
#386 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Yokluğunda dünyalar benim olsa Kırlangıç karası saçlarının teline bedel Satarım dünyanın anasını Gözlerine düşmüş kiprik gibi zindanlarda Kadere kırkbeş Yatarım ömrümün yarısını Türemeyim kalmayayım Günahım kadar sevmedim Sevemedim senden gayrısını...
![]() |
![]() |
#387 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() yine kendimle baş başayım sabahın bu sessizliğinde... yine sana şiirlerimi yazıyorum tüm suçlara göz yummuş tüm haksızlıklara susmuş haldeyim yine!!! diyorum ya sessizce yazıyorum kendi köşemde umutsuzca... sevmenin dili beklide değerini bilmedin bir türlü ben sen den değil kendimden vazgeçtim
![]() |
![]() |
#388 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Yak bu akşam mumları, Benide yaktığın gibi! Seyret süzülen damlalarını, Gözyaşlarımla ağladığım gibi! Kaçırma yanan mavi alevleri, İçimi yakıp kül eden sevdan gibi! Birde isi çıkacakki ara sıra meleğim, Gönlümü duman ettiğin gibi! Dayanırsa yüreğin gülüm, Yak bu akşam mumları, Benide yaktığın gibi!
![]() |
![]() |
#389 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() AYRILIĞIN İLANI Gidiyor musun diye sorma bana. Gönderen sensin. Ne terk etmeyi istedim seni, Ne de daha yaşamadığımız bu aşkı toprağa gömmeyi. Senin kadar öfkeliyim ben de. Senin kadar endişeli... Bir dokunuşunla bin kenti yıkacak güç verirdin bana Ama inandıramadım seni. Sen, sorgularken beni kafanda Ben, gözlerinin içine bakıyordum kuşkuyla. Bir tek sözün bağlardı beni sana, Oysa sen hep susmanın koynunda. Aşkın içine bir kez girdi mi kuşku, Teslim alır bedenleri de. Sütten çıkmış ak kaşık değildim Ama yalanı sokmadım iki kişilik dünyamıza. O dünya ki bazen minicik bir odada Bazen kentin ortasında şekillendi. Nasıl da güzeldi... Zaten varsın diye her şey güzeldi ama Sen buna inanmadın. Ah bu sorular... Yaşamak varken sevdayı delice, Niye boğarız sorularla? Nasıl ikna edebilirdim seni? Ben, aşk dedikçe sen, dur dedin. Ben, seninleyim dedikçe Sen, hayır dedin. Zaten az konuşan sen Olumsuz ne kadar sözcük varsa Bulup çıkardın ortaya. Bense hiç bir şey diyemedim. Ne kadar zarar vermişim sana meğer. Nasıl değiştirmişim seni. Oysa hiç böyle düşünmemiştim. Kimseye zarar vermek istemem ben. Kimseyi olduğundan farklı bir hale getirmek istemem. Ama öyle oldu işte. Demek ki; gitmelerin zamanı şimdi. Çocukluğuna sığınır atlatırsın bu acıyı. Ne sevişmelerimiz kalır aklında, ne sevda sözlerimiz. Rahat değilim diyordun ya, rahat ol artık. Gülüşlerini saklaman için bir neden kalmadı. Tedirginliğinin sebebi de kalktı ortadan. Biliyor musun bir tanem! Gidişim yürekten değil, zorunluluktan. Sanma ki, bu toy sevdayı başka kimliklere taşırım. Sanma ki, benden sakladığın gülüşleri yalancı yüzlerde ararım. Seni de götürürüm yüreğimde. Her zaman yokluğunu taşırım. Bulup, bulup kaybettim seni bebeğim. Ne yazık ki, tozduman edemedim kuşkularını. Ne yazık ki, kalamadın bana. Öpücüğümün kokusu kalacak kapının eşiğinde. Kokladıkça; bizi bir yanlışa mahkum ettiğini anlayacaksın.
![]() |
![]() |
#390 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Bulutlar kadar erişilmez, yüksek Yıldızlar kadar uzak ve soğuk Güneş kadar parlak ve sıcak Bir o kadar da uzaksın! İstemezsen eğer... Ay ışığı gibi durgun ve sakin Bahar yeli gibi müşfik ve engin Yaz güneşi gibi coşkun Bir o kadar da yakınsın! İstersen eğer...İstersen yüzünde açar güller, İstersen ışıldar gülen gözler,İstersen dilin neler söyler, İstersen çarpar yürekler,İstersen coşar gönüller,Her şey; Sen istersen eğer...
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiir Arşivi...[creamng] | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 72 | 10-26-2007 02:59 PM |
By PirincBurgeR'in ŞiiR Arşivi ! | PirincBurgeR | Eskiler (Arşiv) | 317 | 08-19-2007 05:59 PM |
Şiir Arşivi | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-19-2007 11:41 AM |
...::: WwW.CaKaL.Net & VaGrAnT_AdAnALı Özel Şiir Arşivi :::... | VaGrAnT_AdAnALı | Eskiler (Arşiv) | 204 | 07-28-2006 08:03 PM |
...::: WwW.ÇaKaL.NeT Şiir aRŞiVi :::... | VaGrAnT_AdAnALı | Eskiler (Arşiv) | 4 | 06-20-2006 10:56 AM |