![]() |
|
|
#31 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bir Nefes Ver Yüce Dağlar
Ay karanlık yüreğimde Güneş doğmaz gözlerime Bülbül hasret gülerine Bir nefes ver yüce dağlar Ah dağlar içim yanar Yüreğim ikizini arar Nefessiz kaldım yine Bir nefes ver yüce dağlar Umudum sende canım Yüreğim hep seni ağlar Yeter gülüm çektiklerim Bir nefes ver yüce dağlar Canım yandı gülüm soldu Gecem zindan sabah oldu Yetmedi mi çektiklerim Bir nefes ver yüce dağlar Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bir Çocuk Ağlıyordu
Bir çocuk ağlıyordu Kocaman bir adamın yüreğinde Geçmiş yılların hesabını soruyordu Çığlık çığlığa avaz avaza Koca adam ağlıyordu çocuk ağlıyordu Hak veriyordu çocuğa Çocuk yüreğiyle koca adam Konuşturmamıştı Ağlamayı bile yasaklamıştı Çocuk yüreğiyle koca adam Ver verebiliyorsan hesabını Geri gelmez o güzelim yılların Mengeneyle sıkıştırdığın Gözyaşlarını içine akıttığın Kocaman bedenindeki çocuk yüreğine Bir çocuk ağlıyordu Kocaman bedeni yerden yere vuruyordu Dünü bugünü ve yarını sorguluyordu Koca adam ağlıyordu çocuk ağlıyordu Hesap hala ortadaydı Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Kaç Saniye
Bedenin bir kuş Yüreğin serçe Fırlattın o güzel bakışları Kala kaldım penceremde Dokundum o güzel ellerine Yürüdük seninle Bir ömür kadar sürdü Birkaç saniye... Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Biz Olsak
Sen ve ben Ne kadar uzak Yakınlaşsak Biz olsak Dağıtsak kara bulutları Güneşi yakalasak Sen ve ben BİZ OLSAK Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Boğazımda Düğümlendin Çözemiyorum
Bakmıyorum artık aynalara Görmek istemiyorum Gözlerimde kalan gözlerini Geçtiğin yolları bile kullanmıyorum Hayalini sevmekten inan ki yoruldum Bak gözyaşlarımda kurudu Ağlamıyorum artık Bu deli sevdaya Nice mevsimler geçti Sevdamızın üstünde buldozer gibi Dedim ya senin çağrıştıran her şeyden uzak durmalıyım O yüreğim olsa bile Sevdan öyle saplandı ki yüreğime Adının harflerini heceledim heceledim Ama söyleyemedim Taş duvarlara yazdığım Yazılar bile silindi Bir tek sen silinmedin Yorgun yüreğimden Yani güzel gözlüm Haykırarak seni seviyorum diyemedim Yumruk gibi boğazıma düğümlendin Bir türlü çözemedim ÇÖZEMEDİM Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Boşalt Gözyaşlarını
Yüreğim alev alev Yağmura muhtaç Toprak gibiyim Gel boşalt gözyaşlarını ıslat toprağımı Canlansın kurumuş dallarım Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bu Gün
Toprakla tohumun Güneşle buluştuğu gündür Çatlayan toprağın Susamış sevgilerin Suyuna kavuştuğu gündür Hüzünlü gözlerin Mahzun bakışların Derinden iç çekişlerin Titreyen dudakların Doğduğu gündür Günlerimizi bayrama dönüştüren Yürekleri birbirine bağlayan Oluşan sözcükleri şiire dönüştüren Hiç unutulmayacak tek gündür bu gün Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bu Yılda Kör Kuyularda Kaldım
Kör kuyularda kaldım Göremiyorum artık güneşimi Kapladı her yeri kara bulutlar Karardı masmavi dünyam O temiz havadan yoksun Soluksuz kaldım Bir tanem soluksuz Ufkum daraldı kör kuyularda kaldım Amansız Hele o gözlerin Nefes almamı bile unutturuyor Farkında mısın Hayal oldun Rüya oldun Efsane oldun Sanki buharlaştın yağmur oldun Ama ben göremedim Yağan her yağmurla Birlikte oldum Sen yoktun Olsaydın Tanırdım kokundan Kör kuyularda kaldım bir tanem Kör kuyularda Neredesin Her gün doğumunda Umutla uyanıyor gözlerim Alışkanlıkları Sana olan delice özlemi Değiştirmiyor zaman ve yıllar Belki görürüm Belki görünürüm diye Umutla açılan gözler Bir sonraki günün umuduyla Umutsuzca kapanıyor Yalnız kaldım Yarım kaldım Çaresiz kaldım Bu yıl da Kör kuyularda kaldık bir tanem Kör kuyularda Yeni yılda… Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Uyuyabilsem
Bir uyuyabilsem Gözlerimi kapayıp açtığımda Seni yanımda bulabilsem Uyandığımda Sana günaydın bir tanem Diyebilsem Güneşin o nazlı doğuşunu Kıvırcık saçlarının arasından İzleyebilsem O güzel dudaklarından Sabahın erken saatinde Canım canım dediğini Duyabilsem Ellerini ellerime alıp Yüreğim ile dudaklarımın arasında Sevebilsem Seninle birlikte olma lüksünü En iyi bir şekilde Yaşayabilsem Gelmiş geçmiş yaşanmış yaşanacak Bu özel aşkı dolu dolu Özgürce ibadet gibi Yaşayabilsem Sevincimi üzüntümü Bütün zaman dilimlerinde Seninle paylaşabilsem Bir uyuyabilsem Seni rüyamda görmek için Hiç uyanmamak üzere BİR UYUYABİLSEM Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bugun On Dört Şubat
Toprakla tohumun Güneşle buluştuğu gündür Çatlayan toprağın Susamış sevgilerin Suyuna kavuştuğu gündür Hüzünlü gözlerin Mahzun bakışların Derinden iç çekişlerin Titreyen dudakların Doğduğu gündür Günlerimizi bayrama dönüştüren Yürekleri birbirine bağlayan Oluşan sözcükleri şiire dönüştüren Hiç unutulmayacak tek gündür bu gün Cafer Akyol |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|