![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Annecim özledim seni...
Diğer yarımı aradım gözlerde, Ruhlarda gelincik misali yalancı baharlara açtım; Uzun *******de soğuk çehreme yapıştı Gülümsemeye korkar oldum Babamdan kalma bir asabiyet karıştı aldanışlarıma Adamımı bulamadım dengim uzaklarda herhalde dedim... Kandırmak kolaydı kendimi Soluduğum havada renkli çıngırak sesleri... Dört tekerlikli bir bisiklet üzerindeyken; Özlenen parmaklar kendi canımdan, Hayal edilen küçük patikler Pembe? Mavi? Neydi içimdeki bu özlem? Tanrı'm vakitsiz değil midir bu hasret? Burnumdaki kokusu başkalarının cocuklarının.... Duygulanmam kucağımdaki boşluğa? Gözlerimin dolu dolu olması, Her bebek görüşümde ağlamaya hazır ol duruşum! Bu içgüdü Bana bir lütüf mu zamansız? Babamın evindeyim anneciğim daha... Baban yokken daha piyasada kokma burnuma buram buram... İçleniyorum sensizliğe.... 20:25 Sedef Defne |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() En Sevdiğime...
Kaygısızlığı korkusundandı.. Ödü kopuyordu aslında *******i yalnız yatmaktan, Karanlıktaki ışık oyunlarını hep reddetti.. Hıçkırıklarını yastık altına sakladı Görmek istemedi bazen.. Sıcak yüzünün ardındaki buruk ve endişeli çizgileri Zamana meydan okuyordu. Zamanla yarışan bir tablo çiziliyordu yüzüne.. Kimin çizdiği belli olmayan, Uzaklardaki hayatını merak ediyordu hep… Bir tas su isteyeceği ihtiyar delikanlının ellerine dokunmak istiyordu hemen Gözleri ışıl ışıl ona bakıyordu yıllar öncesinden.. Bir senarist gibi geleceğin hayalini kazımıştı aklına.. Oynamak için can attığı bölüm gelsin istiyordu hemen! Ama daha yaşayacağı çok şey vardı… Şimdi ne mi yapıyor diyorsunuz? Hayatını izliyor zaman sinemasında.. 23.12.2005 Sedef Defne |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Savaşmak zorunda mıydık?
Etrafımdaki yabancılar yüreğimi kuşattı Dört yanım maskeli insanlarla dolu Ve zırhlı insanlarla… Ben çırılçıplak kaldım ortalarında… Beni vuracaklar diye gözlerimi kapıyor, Başımı toprağa gömüyorum… Bir an saklandım sanıyorum Beni göremiyorlar, Biliyorum sanki! Kulaklarıma küpe oluyor toprağın rengi Kokusu korkuma karışıyor terliyorum, Savunmam çıplaklığımdı Ama şimdi çaresiz kaldım sanki… Beni çıplaklığımdan vuruyorlar… Biliyorlar en güzel benimin nerede olduğunu Görüyorlar çürük yerlerimi, Ve sarılı yaralarımın üstüne ayaklarıyla basıyorlar.. Bu yaştan sonra giyinmeli miyim? Zırhlarımı mı kuşanmalıyım! Yıllardır kullanmaya korktuğum maskemi mi takayım yüzüme söyleyin? Beni buna zorlamasaydınız keşke… ve; Ben de artık yabancıyım sizler gibi… Korkacağım çok sonraları belki de Kendimden… Savaşmak istemiyordum… Sarılmak istiyordum sizlere… Ama olmadı işte… Hazırım… 23.12.2005 Sedef Defne |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlamasan Artık? !
Yağmurun elleri yanaklarına uzanmış yine, Kurak yüreklere adım atmanın bedeli bu olsa gerek Taze baharlarda çiçek çiçek adın kokarken Bayatlamış ruhların ekmek arası gönüllerinde aralamışsın dudaklarını... Gece ile gündüzün arasında sıkışmış kalmış ellerin Uzanamıyorsun kimselere Sesin kısık doğuştan Parmakların uzun ama nafile... Hoşgeldiniz Gece'nin kara adamları.. Karanlığın boş sokaklarında Yer çekimini alt etmek için; Sarhoş kimliğinle tokuşturduğun kadehlerin İçinde kaybolmadan elini versene bana sen? Seni tam bulmuşken kendi içinde tekrar kaybolman beni yaralar. ve bu sefer ki yaram; öldürücü olur. 16.08.2005 Sedef Defne |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kiralık Değil Kalbim
Tuzlu, Yorgun, Kullanılmış ve satılmış Aşklarınızı istemiyorum sizin... Yüreklerinizi bağlayan halkalar neden sıkıyor sizi? Utanıyormusunuz yoksa? Özgürlüğünüzü mü yansıtıyor sanıyor sunuz çıplak elleriniz? Kapılarınızı açmayın bana Ben girip çıkamamaktan korkuyorum odalarınızdan Kaybolmak istemiyorum hakiki yalanlarınızın içinde Kırık oyuncak modunda ağlamak istemiyorum hatalarımın salıncaklarında Beni avutmayı aklınızın ucundan bile geçirmeyin arka bahçelerinizde Ben den uzak durun n'olur Alt nüshası olamam kimselerin Yüreğim öyle yaralı ki Ürkek bir güvercin gibi çarpmasın sağdan sola Gözlerinizin önüne setler kurun... Akmasın yürek pınarıma... 16.08.2005 Sedef Defne |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu kız kim ki?
Cıvıltısı şeffafdı kızın Şen şakrak kahkahaları yüreğinin dibine çökmüştü Hayallerinin imkansızlıklara oranı Gerçeklerin yoğunluğuna eşitti. Kamburdu hatıraları dizleri yüreğine büküktü, Bağdaş kurmuştu bir anı gamzelerinin orta yerine Dudakları kıvrıldı içe doğru Kırık bir Tebessümle... Soğuk alıyordu ruhu Aralıktı eski aşklarının kapısı ve ikinci yarısının garanti belgesi yoktu. Avuçlarıyla, Tutabildiği kadar mutlulukla ruhunu yıkıyordu Arınıp temizlenip rahatlıyordu.. Bazen ellerinin arasından akıyordu mutlulukları Ayağı kayıp kanatıyordu dizlerini dizleri yüreğine büküktü Kamburdu hatıraları Keskin ve kararlı bakışları vardı kızın, Ne istediğini bilen bakışları Ama bu durum; Davulun uzaktan gelen sesinin güzelliğiyle eşdeğerdi Dudakları kıvrıldı içe doğru.. Kristaldi tebessümleri.. 10.08.2005 Sedef Defne |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben sana mecburum
Benim bir yanım sana mecbur Buna eminim artık Hissediyorum içimdeki çırpınışı Duvarlarıma çarpan sessizliğini soluyorum... Senin adını Umut koydum Ellerin neden bu kadar soğuk Umut? Üşümüşlüğümü hissetmiş olamazsın değil mi? Soğuk sevda kasabalarının sahillerinde... Gece yürüyüşlerimin herhangi birinde Senin kokun geldi burnuma biliyor musun? Sanki az önce geçseymişim bu çakıl taşlarının üstünden; Bu gök kubbenin altında, gözlerimiz davetsiz misafirlerini ağırlayacakmış hiç şikayet etmeden Usul usulsun neden böylesin? Kuyuların neden derin böyle senin? Neden karanlıksın bu kadar ve neden uzaksın imkansız? Zamanın köşe başında kimi bekliyorsun vakitsiz? Adım adım kimden kaçıyorsun? Hangi filmin baş kahramanına özendirdiler seni böyle.. Susuyorsun öyle ya... Duvara çarpıyor kalbim Kanatsız bir meleğim ben Umut duydun mu beni? Ben sana mecburum... 04.08.2005 Sedef Defne |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hazır Değilsin Bana...
Kaçın kurası bu bakışlar Yıllara abanmış aşkların, yorgun musun? Tırnaklarının arasında kokusu kalmış birilerinin Ruhuna sinmiş sanki bir ilkbahar akşamı Uzakların adamı olmuşsun dertlerin. Mutluluk payeleri omuzlarında kalmış kadınlarının Bir rütbe misali Seni Taşımak zor gelmiş onlara Adın kazınmış yürek tapınaklarına And içmişler sana Unutmamak adına. Sende onlardan kalan; Tırnaklarının arasında kalan kokuları.. Törpülenmemiş ruhun.. Hazır değilsin bana.. Sedef Defne |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Öylesine Yazgı
sarhoş kimliğim kayboldu gözlerinin dibinde Kadehler yarım, Gözlerin avare Sere serpe ruhun ikamet ediyor bedeninde Yalansın uzaklara dalarken Hangi sahici kasabanın bilmem kaçıncı çıkmaz sokağında kalbini deldirdin. Kan revan aşkların Sanki sahipsiz umutların? Aradığın ve bulamadığın yarım kalan diğer kadehlerde olmasın sakın? Korkma kaybolmaktan Ben kayıbım dehlizlerinde Bir içimlik aşkım kaldı.. Geç kalma, Kadehler kırılabilir.. Sedef Defne |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bildiniz mi?
sezgileri çok kuvvetliydi Onların Bizim ciğerimizi bilirlerdi. Bir bakışımızla aklımızdan geçenleri okurlardı adeta Yalan söyleyemezdik, Söylesek te beceremezdik zaten Nar gibi kızarırdık karşılarında Onların ömürleri eksik teslim edilmişti bedenlerine Alın yazıları karbacık burgacıktı Kendileri bile çözememişler hala öyle duydum birilerinden Onların hayalleri çamurdandı ve güneşleri balçıkla sıvanmıştı Kutup yıldızına demir atmışlardı Soğuk nefeslerini hala genzimde hissederim. Zamanın gözlerine dalarken... Onlar kim merak etmeye başladınız öyle değil mi? Aslına bakarsanız ben de bilmiyorum Sadece ağlarken görüyorum gölgelerini... *******i açıp, gündüzleri kapanan Ay çiçekleri gibi Boyunları dik, Yürekleri silik... Onları sizde görmüşsünüzdür mutlaka Öyle değil mi? 29.07.2005 Sedef Defne |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|