![]() |
|
|
#31 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57940
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Adam Gibi Adam Olamadım
Sen kadın gibi kadındın Ben adam gibi adam olamadım Ellerin elimdeydi, yüreğim yüreğinde Şöyle bir candan sarılamadım Sevdana ezildim, bakamadım gözüne Gözyaşın oldum, gülüşün olamadım Deryaya açıldık aşkımız sandal Sığ suda batırdım kaptan olamadım Bazen dağlar deldim kerem misali Ağıtlar yaktım terkedilmiş misali Haykırdım sensizliğe isyankar misali Yanımda ol dedin, yanında olamadım Kul oldum kapında bazen köle Güne bakan gibi baktım baktığın yöne Yinede ayrılıklar düştü gönlüme Sen yüreğini serdin her daim önüme Anladım ki adam gibi adam olamadım Y.Tarihi 16,10,2003 Salih Özalaşan Salih Özalaşan
|
|
|
|
#32 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Adam Sende
Anılarda yaşamak mı güzeldir? Anıları yaşatmak mı acaba? Yoksa anılara yol almak mı? Yüreğinde bir sevda kol kola Dost yüreklerde anılmak mı güzeldir? Dostluğun kıymetini bilmek mi? Yoksa yüreğini güzel olana açmak mı? Yüreğin yansa da dostluğa uzanmak mı? Sevgiyi bilmek mi güzeldir? Sevilmek mi yüreklerde buram, buram Yoksa sevgiliye yüreğini vermek Sevda şarkılarıyla mutlu olabilmek mi? Sevmek midir sevilmeseniz de gönülden Güzel olan, yüreklerde baki kalan Yoksa bir sevda masalımı söylediğin Her gün yeni bir sevda ile uyanan İnsan olmak mı güzeldir Yoksa insanları sevmek mi? Ölmek mi güzeldir? Yoksa bir nefes için direnebilmek mi? Nedir? bizi mutlu eden Kadir kıymet bilmek mi? Yoksa kadir kıymetin bilinmek mi? Yoksa gününü gün edip 'Adam sende deyivermek mi? ' Y.Tarihi 15-11-2003 Saat 22.44 Salih ÖZALAŞAN Salih Özalaşan
|
|
|
|
#33 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Adamdan Saymadığın
Sen yürekten sevmek nedir bilir misin Sadece sevmek, olmasa da bir ümidin Sen almadan vermek nedir bilir misin Sadece vermek olmasa da hiç bir gelirin Sen hiç görmediğin birini sevebilir misin Sadece sesinden ve yüreğinden tanıdığın Sen tüm duaları unutup, tek bir ismi söyleyebilir misin Kâlbindeki sevgili olur mu? Tanrı diye taptığın Sen dağların ardını aşmadan görebilir misin Gönül gözüyle oldu mu hiç uzaklara baktığın Sen gözyaşıyla denizler yaratabilir misin Sen bir gün ben olabilir misin, adamdan saymadığın Y.Tarihi 27,12,2002 Saat 01,36 Salih Özalaşan
|
|
|
|
#34 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Adı Ayrılık
Adı ayrılık soyadı hasret Lakabı sonserseri, mekanı mynet Baharı tanımaz, sonbaharda hep Onun gecesi bir dert, gündüzü ayrı dert İsterki hep hoş sohbet Zamanı varmı sormaz başıma dert Bazen sitemlerinden bunaltır beni Şeytan diyor şu serseriyi gebert Bir kıyabilsem varya ben ona Ancak edebiliyorum tatlı sert Sanki benim derdim bana yetmez ******* boyu ederim muhabbet Sitemkarımya etmeyelim haksızlık Bir bilseniz nede hoş sohbet Dilinden ya bal damlar, yada sitem dert İkisinin ortasını bulsa Dünya'da vallahi tek Dili sivri, hele bir kalemi varki Düşenin bu Dünya'yı lazım etmesi terk Sevgilere kucak açmış yüreği Benim serserim bu Dünya'da tek Y.Tar.18-10-2002 Saat 20.34 Salih Özalaşan
|
|
|
|
#35 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Adı Bende Saklım
Edalım, baldan tatlım, bal dudaklım Denizim deryam,umman gözlerinde saklım Ay yüzlüm kaşı sürmelim, en kıymatlım Lale sümbül nergis, kokusu hepsinden farklım Işığıyla aydınlandığım, kalbinde sevgisi, salkım saçaklım Melek huylum, ruhu nurdan kanatlım Edasına kurban olduğum, yüreğinde sevdam saklım Doğan Güneş’le bir tuttuğum, geceme mah cemalım Adın bende saklı, sorana diyorum senin için edalım Mahşerde kavuşurum dediğim, bedeni bana yasaklım 30-05-05 Salih Özalaşan Salih Özalaşan
|
|
|
|
#36 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Adı Entel Sosyete
Entel barda bir yosma Takmış yine birilerini koluna Kaptırmış kendini pistte oyuna Balık etinde hem enine hem boyuna Kirpikler takma kaşlar boya Gözlere çekilmiş rimelden bir cila Yanaklarda hem allık hem pudra Bel desen önlü arkalı fora Saçlar jöleli sanki peruk kafada Ara sırada kırıştırıyor locada Cilveleşmeler ardından şuh bir kahkaha Çınlar vallahi sesinden loca Bilmesen sanırsın bunlar Birbirini seven karı koca Yada iki sevgili Gelmişler kaçamak için bara Hey dostum dur bir dakika Yosma dedimse sakın fahişe sanma Şimdilerde böylesi olmuş moda Entellik diyor herkes bunun adına Ha pardon sosyete diyende var bu arada Gizlemişler kimliklerini Birer simgenin arkasına Yokolup gidiyor bu gençlik Ne zaman varılacak farkına Y.Tar.13-10-2002 Saat 9.10 Salih Özalaşan
|
|
|
|
#37 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Adı neydi?
Adı neydi? Günlerdir koyamadığımız Sevdalar yaşanır; asla engel olamadığımız Bir çift göz her zaman vardır doyamadığımız Gönülden gönül-e bir yol ki! ! Göremediğimiz Adı neydi? Ayşe Fatma, bilmediğimiz Eller uzanır bazen tutamadığımız Kör olmak vardır bakıp göremediğimiz Bir de yüreğin sesi vardır ki! ! Duyamadığımız Adı neydi? Dost arkadaş sevgili ayırmadığımız Edilen sözler vardır acıda olsa darılmadığımız Gizli kelimeler hep kalır, yutkunup haykıramadığımız Öyle sevişmeler vardır ki! ! Tenine dokunamadığımız Adı neydi? Sevgi; Arzu; Özlem seçemediğimiz Can tatlı vazgeçilir; yar-ise asla vazgeçemediğimiz Her gönülde bir sevgili bakmakla göremediğimiz Öyle sevgililer vardır ki! ! Can vermekle ayrılamadığımız Adı neydi? Bazen nokta, nokta tanımladığımız Yüreklerde tomurcuk gül gonca gözyaşıyla suladığımız Sevdalar vardır içimizde bir özlem hiç yaşayamadığımız Sevmek o kadar güzel ve zor ki! Yaşamaya asla doyamadığımız Adı neydi? Geçmiş gelecek yada daha yaşayamadığımız Her yürekte bir sultan yaşar hatırını kıramadığımız Her şeye doyulur bir tek sevgilidir sevmeye doyamadığımız Öyle sevgililer vardır ki! Yanı-başımızda arayıp bulamadığımız Y tarihi 05-08-04 Saat 10.00 Salih ÖZALAŞAN Salih Özalaşan
|
|
|
|
#38 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Adı Yok Bu Şiirin
Ben cehennemde yanmak istiyorum desem Cehennem ateşi az gelir benim gibisine Bedenimde fani bir can ne mümkün ona eza etsem Gülün rengi pembe kara bile az benim gibisine Çarmıha gersem kanım damlamasa bedenimden Çivi şikayetçi çivi bile çok benim gibisine Yüreğimi atsam kurda kuşa yem olsun gibisinden Kurda kuşa yazık yem olmak da yakışmaz benim gibisine Sevgiyi bilmem sevene saygı kalmamış bende Sevgili diyen nice aptaldır gönül vermiş benim gibisine Nerde? Nasıl? Ne için yaşarım? bende bilmem ki Benim için yaşam işte öyle bir yaşam gibisine Y.Tarihi 08-09-05 Saat 00.46 Salih ÖZALAŞAN Salih Özalaşan
|
|
|
|
#39 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Adın Gibi Biliyorsun
Nasılda biliyorsun sensiz olamadığımı Damarlarımda akan kan Ağlarken gözlerimde yaş Bana hayat veren Güneş'in sen olduğunu Sen olmadan gönlümün karanlık *******in bir zindan Sensiz akmayan bir pınar Ötmeyen bir bülbül Yazmayan bir kalem Dahası sensiz bir hiç olduğumu Nasılda biliyorsun sevgi meleğim Gözlerimde parlayan ışığın senden geldiğini Denizlere hayat veren ırmak gibi Bana yaşamın senden geçtiğini Nasılda biliyorsun bin defa tövbe etsem Tekrar yine sana döneceğimi Sen olmadan yaşam olmuyor Adın gibi biliyorsun değilmi Seni hep seveceğimi Y.Tarihi 07-09-2002 Saat 16.30 Salih Özalaşan
|
|
|
|
#40 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Adını Ben Koydum
Adını ben koydum Seni seviyorum Ne farkeder ha bir dost Yada hasretiyle yandığım bir sevgili Farkedermi? Ben sadece seni seviyorum Okurken gülüyorsun biliyorum Bu nasıl sevgi bu nasıl aşk Olmayacak artık sıkıdostla Asla birdaha savaş İster damarıma bas, İster bütün masaları dolaş İstersen dosta selam ver İstersen düşmanıma biraz yaklaş Yeterki sınırı çiz, Olma hemen sarmaş dolaş Sınavı geçtin olduk artık Sevgili, dost, en iyi arkadaş Elim havada kalmıştı Haydi şimdi çak bakalım İşte bu kadar sıkıdost Ölümüne sevdiğim arkadaş..... Salih Özalaşan
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|