![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57950
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Atar Damarıma Şevk Verenim
Sine_i Ol, yağ çehreme Seme seme Sıyırdım tellerimi perçemimin Ak yasemin’e Göğüs çeperim boş Nicedir puslu şarkıya Itırlı özün dikenim Salınsın söz, varsın Ey dillendiğim Atar damarıma şevk verenim Solamam hayalinde böylesi yoksun Böylesi açken ürpermeyen tenim Dipsiz denizlerine Ayık sarhoşluğumla Çekinmem, düşerim Sorulmasın diyemem adın Hasretliğim, içim varlığın Açlık açılmamışlık Er soluğumdasın Ne saat başında bekçi Ne de isyankar kul Taşın özünden söktüğümce asıl Hasretime cansın 20.02.06 Yasemin Sezer
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ateş/Su
Sıyırmak istedim tepelere Dalgaların elinden tutup Girdabı tarlalardan aşırtıp oturtabilmek için volkanların tepesine... Sonra hep beraber bakalım Ateş mi yaman, su mu? Çığlıklar buhar mı oldu ne? Eylül 2005 Yasemin Sezer
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ayarım
benden düşen adın senden kırılan can parçaları üstünde yatarım da acımam acımak? hah! ! ! ! ayarım ay(arım) an(cak) 28.09.05 Yasemin Sezer
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ayıp
İkidir toplamlar garibin elinde Kaldırım taşları sayar Bakışları yumuk Bir iki, sonrası tekrar Bilmiyor ki Beş duyu baş rol Gurultu senfoni Pastane camında İki nazar boncuk Çaktırmıyor da Bilmez yüzmeyi Yüzdürür Kelebek kanatlarıyla Alın terinde Kulaç kulaç hayal Kaybı bilmez Ayıbı bildiği kadar Unuttuğu her var kayıp Bilmek adına açıksa söz Buyurun; Cümlemize ayıp 01.06.06 Yasemin Sezer
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Az Bekle
Herkes her şey boştu aslında Bir güvenebilseydim aşkına Herkes herşey boştu Ömrü hayatımda tek dediğim cana Tekleyerek bile varamıyorsam İnanmak İnanmak İnanmak Kaç defa söylemeli Gerçeğe dönsün İnanç doysun diye Zor gelir Zor gider Korkuyorum canımın içi İçimin tek seçimi Üzülmekten Korkuyorum O dişli cabbar kadın var ya Titrer gözünün bebeğinde Korkusuyla gelecek belki Kokusunu versin Canına deysin diye Az bekle 25.01.07 Yasemin Sezer
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bahane
Sucularla eskici Bağırdıkça pencerene Su alır, gazete satardım Aralanınca perden Tebessüme Bahanemdin... Evcil törenlerin mahallesinde Sakinleriydik burnu büyük Kaçarcasına koşardık işimize Bakkal kapısında sıkıştık bir gün Zayıfladım Bahanemdin... Sular kesildi tam 5 gün Sinekler sardı muslukları Alt sokağın çeşmesinde Sıralı kovalar su peşinde 5.nin yerini çaldım Arkandaydım Hırsızım Bahanemdin... Gitmiyordu ayaklarım Sıkıntı düştü bedene Çoklu plaklarmış Çok korktum Yakarmadım Bahanemdin... Mahalle sarmıyor mor salkımları Çağrılardan uzak kaldı baharlarım Güzel dizeler çıksın istedim Bahanesizdim olmadı Kokmuyor çiçeğin Geçmiş olsun notunda saklı Vicdanına Bahanendim... Mayıs 2005 Yasemin Sezer
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Banliyö
Kaçışlar arası banliyö Tıkırında tüttürülen yol Boğuluyor ahları Ezdiği tren raylarında Bin bir soru peşi sıra Bir durak geçmiş Bir durak ileri Hep mi bileti kesiktir Yolcunun elinde Sabitlenmiş kaderi Tünellerden geçer Bir kara, bir güneş Ömrünü çiziyor bekçisi Garın yalnız zaferi Bilemez değme billur sular Şeffaflığı özündendir Yolcunun seferi Yalansız sözündendir İçer geçmişine, şerefiyle harap Savaşları da olamamış Az akıllı, biraz garip Sessizliğini deşiyor Devşiriyor gerçeği Duyulmuyor da kimseden İki makas arası geçiş. 09.07.06 Yasemin Sezer
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Basit
Atlı arabaların peşinden koşan seisler var Dörtnala gidenin hep dört adım ardında Kanter, hiç önde gidemeyenin bekçisi aslında Direnci ellerini kesen iplerden akar Karar verir, Ol ki kanayan yara, acın aksın hakkıyla... Çarpıldıkça serpilir yılgın rüzgarlar Yangın yüzü vurdukça alevler içinde kabul var Güçsüzlüğün gücü yol aldırdıkça birikir Nefesin sayısınca toplanmış Adı hayat... Kuşlar var bildiğimiz deniz üstü pikeleri Karalardan kalkıp duraklara konuşları Ötüp susup ölüşleri İşin komiği İş hep bu kadar basitti... 26.10.06 Yasemin Sezer
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Başım Dönüyor
Adını dizdiğim nehir taşları vardı Aşkı sözle kirletmeden boyadım Arkasında adım Eline tutuşturulmuş soğuğa Sindim kırmızıdan Sunarken yandım Hadi çırp ellerini yine Kocaman gülümsemen Dolsun göz bebeklerime Uykusundan ayılan Hadi bağıralım yine Nasıldı o şarkı, neydi adı? “general”… evet Tepinelim Çatırdayan asma barın üstünde Biramı sana uzatayım Sen de içiver Dokunmanın, Burasındaydık Orasındaydık Arasındaydık …..ay’dık ….ay’dım …adam’ım Kaybetmelerden döndüm Alnına dokunan parmaklarımla Dönüşüm anlamsızlığa büründü Anlamadın Kimdi, neydi? İkimiz de anlamadık Sen hüzne sardın Ben sensizliğe Döndüm Döndüm Döndüm Başım dönüyor… 22.03.2006 Yasemin Sezer
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bazen
Mah gören g/özden Ören düşse de sözden Masal dile geçince Uyku tutmaz bazen... 17.12.05 Yasemin Sezer
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|