![]() |
![]() |
#31 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşığım Sana
her gün açıver bana güller gibi kollarına alıp sarıver beni aşkımın kökleri öyle derin ki sökemezler asla içimden seni gönlümde esen bir meltem yelisin sanki seni benden gizler gibisin inan ki benim tek ilacım sensin gitme kal yanımda ömrüm boyunca her sabah uyanınca gülümse bana ısınsın yüreğim sevgin dolunca solmasın asla kalbimdeki gonca aşığım sana artık anlasana Hüseyin Erdoğan
![]() |
#32 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşık Oldum Diye
düşlerimde bile kırma kalbimi aşık oldum diye ağlatma beni sensiz ne gündüzüm ne gecem geçti nefesim bitse de ölürüm senli ağlamasın sana gülsün gözlerim inan ki yalnızca sendedir kalbim senden başkasına değmedi elim dokunmayacak inan inan güzelim güneş hiç doğmadı gittin gideli sabah da olmadı eylül geçeli bu güzel şehire geldim geleli ilk kez güleceğim dönersen geri Hüseyin Erdoğan
![]() |
#33 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşıklar Yolunu Kapatırdım Senin İçin
bu sabah sahil yolundan Pendik'e gelirken şiirim yine seni geçirdim aklından her zamanki gibi tatlı bir meltem yeli eserken keşke dolaşsaydık seninle el ele Marmara Sahilleri'nde diye düşündüm durdum içimden bazan gün batımını seyrederdik Dragos Tepesi'nden bazan da atlardık vapura geçerdik birlikte Adalar'a inerdik Büyükada'ya varınca uzanırdık seninle sereserpe çimenler üzerine çamlar altında sarmaş dolaş olurduk oracıkta sonra kalkardık yerimizden küçüktur büyüktur derken zaman hızla akıp giderken mutluluk içinde el ele yürürken aşıklar yolunu kapatırdım senin için sorarlarsa bana neden? niye? niçin? hasretim sevgili şiirim için derdim bil ki sevdiğim ben mutluluğun tadına seni sevince sana aşık olunca erdim sen benim taparcasına sevdiğimsin inan ki sana sevdam sürecek ölünceye değin 01.12.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#34 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Ateşi Yüreğimde Yanmışken
gönül bahçemdeki çiçekler açmışken sakın kalbimi hazana döndürme aşk ateşi yüreğimde yanmışken ne olursun alevleri söndürme güneş dünyama pırıl pırıl doğmuşken günüme geceye çevirme ben sevdana kapılmışken beni sırtüstü devirme beni aşkına yenik düşürüp de bu yaşta el alemi bana güldürme sen gelince duracak zaman mutlu olacağım sen kollarıma atıldın an ben sensiz yarım bile kalamam inan ne olursun çıkıp gel bir gece ömrüm dolmadan sensiz mutluluk mu olur bana? yokluğunda merhem bulunmaz şuramdaki yarama bil ki ben mahşerde de seni bekleyeceğim sen de bu dünyada benden başkasını arama beni göklere çıkarmıştı gelişin sakın toprağa gömmesin gidişin ne de güzeldi aşkı seninle yaşamak sana seni seviyorum diye haykırmak beni mutlu kılıyordu uzaktan da olsa gülüşün bir gün beni terk etmen gerekirse eğer ne olursun gitmeden önce birkaç kez daha düşün 15.10.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#35 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Çıralı Bir Ateşmiş Meğer
beni böyle sevda ateşine atıp da sakın arkana bakmadan çekip gitme yüreğimi hasretinle yakıp da günümü bile zindana çevirme beni çekilmez dertlere düşürme sözüm geçmiyor artık sol yanıma tutturmuş ille de sen diyor gece gündüz beni yiyip bitiriyor gel istersen bir de sen dinle yüreğimi sor bakalım bir tek neden seni istiyor? aşk çıralı bir ateşmiş meğer bunu yıllar sonra seni sevince anladım içimdeki bu yangını söndürmek istersen eğer şairim ben de seni delicesine seviyorum deyiver anladım ki şuramdaki yaramın merhemi senmişsin iyi ki bir anda karşıma çıkıp da beni sen sevmişsin senin gelişinle kalmadı hiçbir sızım inan kesildi ağrım söyle canım sen olmasaydın ben sensiz nasıl nefes alırdım? 04.05.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#36 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Dikenli Bir Yol Olsa da
keşke bir sevgilim olsa şu minik yüreğime sevgi dolsa aşk dikenli bir yol olsa da korkmadan yürürüm ömrüm boyunca zifiri *******de uykusuz kalsam da bazen kollarımla saramasam da ara sıra bana küsse bazen de beni kırsa da acıtmaz beni dikenleri batsa da hiçbir zaman ona darılmam asla yeter ki o da beni bir dinlese bir anlasa 11.01.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#37 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk En Büyük Heyecandır
isterim sensiz olmasın bir tek düşüm seninle dopdolu olsun her gülüşüm gözlerimi senin güzelliğin bürüsün senin sayende de şair diye benim namım her yerde alsın yürüsün işte şair işte şiir işte sevda aşk en büyük heyecandır bu dünyada insan sevince sevdalanınca erer bahara gelip de merhem olmazsan tez zamanda ömrümce iyileşmeyecek şuramdaki yara gecemin bittiği yerde günüm bir tek sensin akşam olup da hava kararınca sen gecemsin seninle ışıldar seninle aydınlanır karanlığım bil ki düşlerimde hecelediğim bir tek senin adın sevgi denen şey doğal bir besinmiş meğer bunu halsizliğim geçince daha iyi anladım bir gün bile olsa sevda yaşamak çok şeye değer inan ki ben atardamarlarımdan sana bağlandım 20.08.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#38 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk İnsanı Vururmuş
gözlerim adeta çivilendi senden yana yüreğim kaynayıverdi sana eğer her sabah uyanınca gülümsemezsen bana inan ki güneş doğmaz olur benim dünyama ne olursun hüzün düşürme sevdama sakın beni zifiri karanlıklarda bırakma sen benim için gök yüzündeki her şeysin gündüzümsün gecemsin sevdiğimsin ecemsin binlerce bahçe olsa da sen ömrüm boyunca dalından koparmadan koklayacağım tek çiçeğimsin sevgiyle dopdoluyum bil ki ben bir okyanusum gel de doya doya yüz sularımda ben bir sevgi yağmuruyum beni yüreğine al da seni sırılsıklam ıslatıp durayım sağnaklarımda anladım ki sevgilinin hasreti bu denli çekilmez olurmuş dünya böyle bir sevdanın önünde diz çöküp dururmuş el alem görüp de inansın şimdi aşk insanı kurşun gibi işte böyle tam isabet vururmuş 28.12.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#39 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Yazardım
keşke tıp doktoru olsaydım aşk ve sevgi yazardım bütün reçetelere antibiyotik yerine öğretmen olsaydım da sevmek ve sevilmek fiillerini öğretirdim hatta ezberletirdim yer yüzünde herkese hasretin öylesine yakıyor ki içimi galiba benimkisi aşkın acı biçimi hiç tutmasan da üşüyen ellerimi bir gün sen de çok çok iyi anlayacaksın sevgimi okudukça şiirlerimi Hüseyin Erdoğan
![]() |
#40 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşka İnanmam Deme
sakın ölünceye değin bir defa dahi olsa da aşka inanmam deme bu iş yaşa başa bakmaz ha bir gün gelir de sen de düşersin bu tatlı derde sonra bana dönüp de şair beni daha önce neden uyarmadın deme onunla dolaşır durursun gece gündüz her yerde inan onsuz yaşayamaz olursun bir tek düşünde bile bahar hiç açar mı? sevginin olmadığı sevdanın yaşanmadığı yerde? sabahları ne güneş doğar *******i ne de ay çıkar yıldızlar da görünmez olur şu muhteşem gök yüzünde eğer karşındakiler de gülümsemiyorsa sevgiyle hele sevgilin de yanında olmazsa çekip gitmişse uzaklara geri gelmemek üzere bir daha artık dönme umudu da hiç kalmamışsa hiç yoksa çekilmez olur bu harika dünya zindan gibi gelmeye başlar insana günlerin de birdenbire döner zifiri geceye şimdi bir kez daha anladım ki sevgi de hava su ve de besin gibi en temel gıdalardan biridir bence dilerim sevgi yağmurlarında sırılsıklam ıslanırsınız ömrünüzce 20.01.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|