![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşkın şahiti oldum ben...
Esti bahar günümden geceye Kapımda nöbetleri bekledim Gelirsin ihtamilinde diye diye Aradı gözlerim seni sevgili Dize gelmiş ayaklarımda Koşamadım sana aşkım Uzandı elim sana dokunamadım Tutundum mevlaya yoklugunda Seni andım dualarımda sevgilim Mutlumusun oralarda bensiz! ! ! Sevinçler yaşıyormusun sessiz Aşık olmak cok zormuş yarim Andım adını her adımlarımda Yoksun diye yandı hayallerim Yinede koparmadım çicekleri Sensiz nikah kıymadılar bana Haram koydular adını yaşama Cocuklarımda olmadı boy boy Sevmeyimi cok özledim sevgili Unutamadıgım aşk *******inimi Şimdi yanlızım ben delirmiş gibi Seçtigimiz aşk bu olmalıydı Hüzünden sevinçe giden günlerden Sürüklenmiş düşlerden biri olmalıydı bu Ben hala gölgemi taşıyorum Ve hala seviyorum yeni yeni Hatırladım seni sevgili deli gibi...
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşktır bana kalan...
ışık sürdüm yerlere göklerden gözlerine dokundum yersiz ana bahar yeri yangınım düşlerimde sabahlara sevişirken mekansız kaldım caresiz ve ansız yarsız hasrete sözüm dize gelmiç andan aşkla sevdim ben her an an an dünyada yoktur mekanı zanatım yar dokunma yoktur halim kenatim zanaatım malim dünya aşkıdır dize gelsede yüregim ellerim sonu yoktur hürmetin ve hükmün nedensizdir hayat andan ana sürerim izleri geceden günlere gönüldense gülden güzele sürerim yokuşta olsa saatim yarıl yer gök yüregimde catla işlenmemiş andır sanatım aşka bu günden yarınada gecedense varırırım sabaha ve aşka sana sevdigim için sevilmeyi seçtim...
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ateş Cemberi
Yüregim yangın yeri duragında Acılarım merhem birazcık yarama Neden terliyor avuclarım? İcimde durmuyor insan yaraları Sanki söndüremez hic bir şey icimi Durup durur söyleyemem iki cümleyi Atıp savuramam ki icindeki ateşi Uzaklaştıkca sarıyor bütün bedenimi Hayatın anlamında vardır ateş İyilikte kötülükte saran böğrünü Suda yetmez saflıgında Bırak gercekleriyle yansın bu dünya...
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Avuntu bu zamanın sonsuzluguna...
Günler geçiyor ömrümden İçimde unutulmayan zaman Sorguluyor düşüncelerimi Utanıyorum yüregimden Söz geçmiyor ömrüme Bahar yaprakları dökülürken Göc eden yaban kuşları geçiyor Günümden gün eksik yaşanmamış Güz geçiyor ömrümden aylardan ay Uzaklarda dalıyorum hayallere Enginlerde bakıyorum bulutlara Yar bu nasıl dünya savaşıyor! ! Gidişimde bulutlar denk düşüyor Yollar hep aynı sanki varıyor umuda Dünya benim gurbetim olmuş mani Ne gelir elden caresiz bir faniyim İşledigim günahların sahibiyim anne Helal et hakkını gideyim gönüllerden Zamanın sonsuzluguna varayım İzim kalsın arkamda yavrularıma Yürüsünler dünya ufkunun umuduna Umud hep olsun gönüllerimizde Sürsün bu gayret hürriyetimizde Sevinç olsun hüzünden öte gözlerimizde...
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aynalara&Aşka Susadım Ben
Yolcuyum Bu Ummanda,Kime Baksam Sokaklarda Otobüs Tiren Ucak,Beklelende Oydu Yarına Giden Umudun Işıgında Gölgemiz Bırakırmıydı Bizi? ? ? Seviyorduk Aşk ta Vardı İnancta Hikayemizde... Aynaların Yüzü Parlaktı Aşklara Ve Umutlara Durmak İstemezdin Varamadıgın Son Duraga Yaşamın Da Saklıydı Rüzgarın Alıp Götürdü Seni Uzaklara...
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bekleyiş...
Takvimler eskitirken Yaşamımda Sen geldin dünyama Hoşgeldin sevdigim Gül kokan diyarıma İyiki geldin sevdigim İyiki varsın ya gönül Seni bir ömür bekledim Gelirsin diye...
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benim dünyam...
bir misaldi anladım yaşanmış zamanı belki dedim umuda sürükledim kendimi her bir duyguya dokundum yaşama bir dilek diledim hayattan kendime her an her gün dokundu yüregime hüzünlerim oldu o an sevinçlere uzandım sahipsizlikten sana doyumsuzluk ekledim yaşamdan yaşama bu anım dünyamdır benim...
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bırak Gitsin...
Soğuk bedensiz elleri üşümüş Kurumuş dudağı pıtır pıtır Sabahın ışığında asabi *******i Gülün dikeninde yaşıyor gibi Yarına yakın umutları var Tutsan dokunursun yaşamadan Olmayan hayalleri yaşamında Gerçeklerinde gizlenmiş bulmaca Çöz gitsin doğru yada eğri Kim sorar kim anlar senin halinden? Elleri titrek tutunmak zor Bedeni üşümüş ayazın doruğunda Sanki umurunda mı koca dünya Var gitsin tut gitsin bırak gitsin Unutur belki düş *******ini Soğuk elleri çatlamaz itirasın’da Ödenmiş bedel arda rımak tadında Zevk ve arzuları yaşanmalıdır *******in parlak süslü ışıklarında Varmalıdır doruğuna ordularıyla Soğuk bedensiz *******in'de Yaşanmış bir dünya kalır ardın'da Bırak gitsin...
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bırakın düşlerimi...
Gitmek istiyorum Vardığım sonsuzuma Bilğiden öte mutluluga Varlıktan öte onura Kaçmaktı aşktan amaçında Tutunmaktı maksatında Yaşamın anlamında Hep olmuştu izlerimiz Düşlerin koynunda yanlızlık Aldırmasanda bir dünya içimizde Yakıyor bedeni sıcaklıgında adı aşk Üzülmekmiydi? korkuyu yaşamakmı? Kader denilen şey yaşanmalıydı Vardıgımız cadde kaldırımlar Sorgularında asılmalımıydı? Aşkıyla acısıyla yaşanmalıydı Vardığımız sonsuza kol kola Yıkılmalıydı duvarlar maviliklerde Koynunda koca bir rüyası olan dünya Al beni onurunla aşkla koynuna Bir ömür kimse umursamasada Yaşanıyor işte yanlızda olsam dünya Bırakın düşlerimi bulayım Vardığım sonsuza aşkla yan yana...
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir''Hatıra...
Gözün dalarsa uzaklara, Otur yanıma,düşleri hatırla, Unutamazsın,o geçmişi rüyaysa! Söz biter'susarsın bir nefeste'' Düş sokağı burası dokunamazsın.... Yaşamından,hikayeler kalır'arda, Vardığın yerde,içlenen hüzün've ben, Sevmek,dokunmak.yaşamak,! ! ! İstersen,beni hatırla sevdiğim.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|