![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57929
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
3. Yar Aşkını Ateş Yakmaz Be Kardeş
Kıymet bulur yar adıyla sözlerin Söz odurki şifa bulur özlerin Binasipsen anlatılan kıssadan Burdan girer ordan çıkar be kardeş Dertleri dert etmezsen eğer son bulur O dermandır ararda seni bulur Sermayeni ehli eline verde Altından sarraf anlar be kardeş İşim bitti kemal buldum sen sanma Adam olan adamım demez kanma Bu seferin sıratıda var bir gün Nasıl olsa geçerim deme be kardeş Kul olana başka makam ne gerek Övülürsün sana kul denilerek Ha narını, ha cemalin vererek Dön bana diyecekya be kardeş Ne ektiysen elbet onu biçersin Mayasız sütten yoğutmu beklersin Kime ne verdinki sende istersin Hizmet olmadan nimet olmaz be kardeş Altı üstü bir kefendir giyersin Karun olsan topu topu ne yersin Vardığında sorulana ne dersin Bülbül olsan lal olursun be kardeş Baş üstüne dersen nasihatını Nefis şeytan çelemez hiç aklını Kırmamışsan eğer dostun hatrını Vefalılar unutmazki be kardeş Çok bilenler konuştukça küçülür Adam olan edebinle ölçülür Yükseldikçe kendini küçük görür Tevazular zarar etmez be kardeş Teraziyi tutan işini bilir Haddini bilene gerisi hiçtir Bir olana ehli boyun eğmiştir Bela, (evet) diyen sözden dönmez be kardeş Dost ahh dedimi ciğerler yanar Dost yoluna düşen hızırmı arar Aklı olan birtek sevdiğin anar Aşık gönlü pazar değil be kardeş Amenna başım gözüm üstüne Ne gireyim başka yarin köşküne Oturamam tac taht olsa postuna Yarin aşkı bana derman be kardeş Vakit tamam saadete gelelim Nasıl sevse bizde öyle sevelim Ateş olsa İbrahim ol girelim Yar aşkını ateş yakmaz be kardeş Şadan Yenişafak
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
3. Aşıklar Ok Olur
Aşıklar ok olur Bazan aşklar yayında Çileler hedefini Onikiden vururlar Ömrün er meydanında Nefisle güreşirken Bazan atılan ok Bazanda yay olurlar İnsanlara sevdayla Muhabbet vermek için Karanlık *******de Onlar hep ay olurlar Başlarına gelene Herkes isyan etsede Onlar Rabbini andıkça Gönülde Hayy bulurlar Nimetlere ikrama Şükretmezken gafiller Çekilen her çilede Onlar derman bulurlar Dünyaya meyledenler Kap kacağın derdiyle Ukbaya giden yolda Kendine set olurlar Allaha dost olanlar Ümmetin dertlerinde Rabbe giden bu yolda Lütuf ikram bulurlar Ümmet müşkilat için Kapılarını çalsa El açmış gelenlerde Haktan ihsan bulurlar Üç beş günlük bu dünya Bir yanda kalu bela Biterken burda hülya Ölümde can bulurlar Şadan Yenişafak
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
3. Özü Buldum Sözü Buldum
Bizi buldum sizi buldum Hakka giden izi buldum Nice gizli sırlar vardı Tövbedeki gizi buldum Özü buldum sözü buldum Aşklar yakan közü buldum Bir bakışı ömre bedel Nar söndüren gözü buldum Kovan buldum Arı buldum Kevser gibi balı buldum Akabeden buralara Uzanan bir dalı buldum El üstünde eli buldum Zikredenler seli buldum Rahmanın af kapısının Her safında veli buldum Kış gününde yazı buldum Gönüllerde hazı buldum Dosttan ne gelirse gelsin Bu kapıda razı buldum Kadeş buldum Baba buldum Günah örten aba buldum Hayatından bezmişlere Verilen bir çaba buldum Abid buldum zahid buldum Muhabbete talip buldum Nice sözünün erleri Son nefese şahit buldum Merkat buldum Cami buldum Kucak açan Hami buldum Ceddi paki el Hüseyni Zamanın sahibini buldum Şadan Yenişafak
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
3.Ey Ehlibeyt
Onlar gülün goncaları Aşk bağının çiçekleri Rabbimden hiç geri dönmez Ehli beytin istekleri Ey Resulün ehlibeyti Gönüllerde muhabbeti Sizi sever ise insan Cezbeder cana rahmeti Kutlu bir kervanın başı Hak için dökerler yaşı O dostların hatırına Pişer gariplerin aşı Her asırda gelir biri Onlar Resulün çiçekleri Onlara tabii olanlar Olurlar Rabbim erleri Ol Resulün güzel huyu Bize örnek Aba soyu Başımız dik yaşamışız Hatırına yıllar boyu Hz Ali ve Hz Fatıma Oturmuş gönül tahtına Bu sevda hep yaşayacak Hz Hasan Hz Hüseyin aşkına On ikide kalmaz İmam Silsilesi yola devam Kıyamete kadar bitmez İmanımız hepsine tam Güller daim gonca verir Bağı bostan yonca verir Rabbimizin magfireti Ehlibeyt hatrına gelir Tüm herşeye olmuş sebep Yaratılmış sema felek Ehlibeyte sevdalıdır İnsü cini vede melek Sevdalar sevdası olmuş Gönüller aşkıyla dolmuş Bizi ona kavuşturan Ehlibeytin yolu olmuş Ey ehlibeyt ey ehlibeyt sizde vakar sizde heybet Her zerreye hayat vermiş Ol ceddine aşk muhabbet Ey ehlibeyt ey ehlibeyt Sizsiz almaz alem lezzet Kurtuluşa bir yol bulur size tabii olan elbet Şadan Yenişafak
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
4 Ay Yıldızlı Bayrağa
Bu milletin inancı Bir istiklaldir İstiklalin semeresi Bir istikbaldir Bu davalar için Akan kanımız Ay yıldızlı bayrağa Bu can helaldir Şadan Yenişafak
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
4 Fatih'ler Yetişecek
Bu vatanın toprağının taşının Anaların yürek yakan yaşının Yetimlerin yağmalanmış aşının Hesabını verecektir zalimler Makam mevki saltanatta gözüm yok Kıymetini bilenlere sözüm yok Pısırıkça duranlara kızarım İmanlının yüreğinde çözüm çok Devlet millet, ordusuyla el ele Bu vatana gönül veren gel hele Biraz olsun geçmişini hatırla Malazgirtten selam vardır duy hele Semerkandda, bosnahersek mostarda Fırat dicle bir yanda meriç arda Silkindikçe hatırlarsın ceddini Rabbim koymaz has kulunu hiç darda Vaadidir zafer elbet gelecek Bu millete Rabbim nasib edecek İçten vursa dıştan vursa hainler Hesap soran fatihler yetişecek Şadan Yenişafak
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
4. Bir Kıvılcım Bekliyor
Osmanlıya yurt olmuştu asırlarca balkanlar. Uğruna dökülmüştü nice yıllar alkanlar. Adaletle kanat gerdi üç kıtaya osmanlı. Arkamızdan vurdu bizi haçlı ruhlu sırtlanlar. Peygamber ahlakıyla ahlaklıydı dedemiz. Nasuh tevbesiyle, tevbeliydi ceddimiz. Şeriatın kestiği parmak acımaz derdi. Kanun önünde eşitti hem dinli hem dinsiz. Her kıtada izleri var yıksalarda bitmiyor. İnkar etselerde Osmanlının heybeti gönüllerden gitmiyor. Bütün dünya müslümanı bir kıvılcım bekliyor. Uyuyan dev osmanlı ya uyanırsa diye haçlı ruhu titriyor. Ne yazıkki kendimizi birtek biz bilmiyoruz. Batının kokuşmuş değerlerinden bir medet bekliyoruz. Herşey aslına rucu edecek dedi Rabbim. Dalda meyveler çürümüş ama! Dökülen tohumların açmasını bekliyoruz. Şadan Yenişafak
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
4. En Büyük asker bizim asker
En büyük asker bizim asker Vatanımızı bekler Vatan elden gitmeyecek En büyük asker bizi bekler Hilali yıldızı albayrak Ceddin başı dik ve ak Başımız gövdeden düşsede Dalgalanacak sancak Her karış toprağı sulanmış Şehidlerin kanıyla Bu vatana bedel biçenler Öder bir gün canıyla Bir bütün dür anadolumuz Türk laz çerkez kürdüyle Öze dönüşün vakti geldi Ver elini Türkiye En büyük asker bizim asker Vatanımızı bekler Vatan elden gitmeyecek En büyük asker bizi bekler Şadan Yenişafak
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
4. Uyumaz Milletim Uyumaz Vatan
Dünün kerbelası musul kerkükte Fedaya hazır can imanlı türkte Üzerimizdeki oyunu biz bozacağız Ya Allah Bismillah dostlar birlikte Uyumaz milletim uyumaz vatan Mehmetcik tetikte pusuda yatan Yakışırmı bizlere vurdum duymazlık Feryatlar yükselirken kuzey ıraktan Elbette dur diyecek devletim buna Yakışmaz başka şey türkün ruhuna Canını feda eder milletim Bayrağı vatanı dini uğruna Şadan Yenişafak
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
4. Bu Davalar Bizim Bizde Bu Yolun
Vatanımın her bir taşı her bir karışı Milletimiz sever sulhu barışı Düşmanlığı körüklerken haçlı alemi Bu milletin tek gayesi hizmet yarışı Azeriyem men çerkezem birazda kürd'em Mutlu olsun huzur bulsun yeterki ülkem Ayırmayan arnavutu lazıda türkten Memleketi bütün eden islamdır ilkem Rumeliden kafkaslardan orta asyadan Başım vermem bayrağımı baş tac yapmadan Şehit olur can veririm vatan ve din için Hakka kulum başkasına kulluk yapmazam Azeriyem men çerkezem birazda kürd'em Mutlu olsun huzur bulsun yeterki ülkem Ayırmayan arnavutu lazıda türkten Memleketi bütün eden islamdır ilkem Vatanımda bayrağımız hep dalgalansın Bayrağıma rengin veren damarda kansın Üç kıtada yola düştük bu dava için Anadolum bu millete sen has vatansın Azeriyem men çerkezem birazda kürd'em Mutlu olsun huzur bulsun yeterki ülkem Ayırmayan boşnağını arabı türkten Bu milleti bütün eden işte o Türk'em Bu vatanın çilesini her bir derdini Canın veren göğüs geren her bir ferdini Kucaklayın kenetlenin bir bütün olun Bu davalar bizimdir bizde bu yolun Azeriyem men çerkezem birazda türk'em Mutlu olsun huzur bulsun yeterki ülkem Herşeyimiz vatan için yaşasın ülkem Bu milleti bütün eden işte o Türk'em Şadan Yenişafak
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|